Gdańsk Multicam DVD
Moderator: Mod's Team
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
A przepraszam jak można iść na koncert ulubionego zespołu, kręcić filmik domową kamerą i się na to podniecać
[ Dodano: 2013-06-11, 19:53 ]
ps. żeby nie było...
to tylko moje zdanie, ja sam w Dreźnie nagrałem 10s, zrobiłem 3 zdjęcia i cieszą mnie jak małe dziecko ale tyle starczy, wspomnienia są w głowie i serduchu
poza tym i tak ktoś nagra, ja wole się drzeć aż zedre głos
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
[ Dodano: 2013-06-11, 19:53 ]
ps. żeby nie było...
to tylko moje zdanie, ja sam w Dreźnie nagrałem 10s, zrobiłem 3 zdjęcia i cieszą mnie jak małe dziecko ale tyle starczy, wspomnienia są w głowie i serduchu
poza tym i tak ktoś nagra, ja wole się drzeć aż zedre głos
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
Te kilka filmików 'domową kamerą' połączone w jeden daje bardzo fajny efekt
Poza tym - DVD z Gdańska nie będzie, a nawet jak będzie, to wątpię, żeby jakoś mocno uwzględniało nas, konkretnych fanów, a tak to będzie dobra pamiątka, jeśli wszystko wypali 
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Wspaniale 99!99-in-the-shade pisze:Bardzo fajny pomysł, jestem za i w miarę umiejętności (niezbyt wiele filmów w życiu zmontowałam, ale kilka się udało) chętnie pomogę.
Wszystko jeszcze omówimy po koncercie. Ważne że są chętni do pomocy, a to najcenniejsze na dzień dzisiejszy
Nie przepraszaj, po prostu nie zadawaj idiotycznych pytań...KondZik pisze:A przepraszam jak można iść na koncert ulubionego zespołu, kręcić filmik domową kamerą i się na to podniecać![]()
![]()
Nikt się niczym nie podnieca, bo na to za wcześnie. Jak cokolwiek Ci nie pasuje, to zignoruj ten temat, a jak już to zrobisz, to bądź konsekwentny do końca i nie wymagaj od nas gotowego koncertu z Gdańska na DVD, umowa stoi?
Napisałem wyraźnie, że kto chce i ma dobre chęci, ten pomaga. Są osoby, które będą miały idealne miejsce do nagrywania, jak np. trybuny, gdzie w niektórych przypadkach, takich jak pierwszy rząd, można ustawić swój sprzęt stabilnie na podłożu z włączoną funkcją REC i zapomnieć o nim do końca koncertu, bawiąc się przy tym w najlepsze...
Tak więc, powiedz wprost co Cię boli, albo daj innym zrobić coś dla dobra ogółu
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No pewnieDamned pisze: Obejrzałem też drugą zapowiedź. Fajnie to wygląda, tylko jakość faktycznie bardzo słaba. Tym razem trzeba to zrobić w HD heheAdrian, rozumiem, że zgłaszasz swoją gotowość do ewentualnej pomocy
Oczywiście nie będe koncertu nagrywał, bo będę się bawił, a na początku pewnie będę ogarniał akcję Flagi, ale jakiś 1-2 numery pewnie nagram. Na bank nagram Sleep jak zagrają
To forum, więc chodzi o pisanie tego co się uważa na dany tematDamned pisze:Wspaniale 99!99-in-the-shade pisze:Bardzo fajny pomysł, jestem za i w miarę umiejętności (niezbyt wiele filmów w życiu zmontowałam, ale kilka się udało) chętnie pomogę.
Wszystko jeszcze omówimy po koncercie. Ważne że są chętni do pomocy, a to najcenniejsze na dzień dzisiejszy
Nie przepraszaj, po prostu nie zadawaj idiotycznych pytań...KondZik pisze:A przepraszam jak można iść na koncert ulubionego zespołu, kręcić filmik domową kamerą i się na to podniecać![]()
![]()
Nikt się niczym nie podnieca, bo na to za wcześnie. Jak cokolwiek Ci nie pasuje, to zignoruj ten temat, a jak już to zrobisz, to bądź konsekwentny do końca i nie wymagaj od nas gotowego koncertu z Gdańska na DVD, umowa stoi?
Napisałem wyraźnie, że kto chce i ma dobre chęci, ten pomaga. Są osoby, które będą miały idealne miejsce do nagrywania, jak np. trybuny, gdzie w niektórych przypadkach, takich jak pierwszy rząd, można ustawić swój sprzęt stabilnie na podłożu z włączoną funkcją REC i zapomnieć o nim do końca koncertu, bawiąc się przy tym w najlepsze...
Tak więc, powiedz wprost co Cię boli, albo daj innym zrobić coś dla dobra ogółu
Napisałem
Ale życze dobrego nagrywania i stabilnego podłoża
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mam zamiar zrobić takie coś, jako, że lubię się bawić "sklecaniem" różnych filmików, ale raczej trzymam to dla siebie. Dawno tego nie robiłam, nie wiem czy ktoś będzie chciał użyczyć mi jakiegoś filmiku czy zdjęć, ale raczej pozostanę na własnych materiałach (ewentualnie od kogoś pożyczę jedynie jakiś filmik, bo na sam koncert nie będę zabierała smartfona, bo bardzo się o niego bojęAgata BJ pisze:Bardzo fajnie, ale od siebie proponuję, aby to nie było po prostu DVD z koncertu. Dużo fajniej i przyjemniej by się do tego wracało, gdyby był to film w ogóle o całej akcji "koncert". Mam na myśli wszystko co z tym związane, czyli jakieś filmiki fanów, którzy czekają na wejście albo dopiero jadą do Gdańska. Mogą być jakieś wygłupy, czas który spędzimy razemZarówno przed koncertem, w trakcie jak i po. Co myślicie?
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Wszystko spoko, tylko na następny raz jak napiszesz co uważasz w miejscu gdzie ludzie ewidentnie chcą coś zrobić dla reszty, to podaj jakikolwiek argument i będzie git.KondZik pisze: To forum, więc chodzi o pisanie tego co się uważa na dany temat
NapisałemI tyle. Wyraziłem swoje zdanie, jak to odbieram.
Ja jestem w tłumie i podobnie jak Ty, idę się bawić na całego, więc nic związanego ze stabilnym nagrywaniem nie planuje... Poza tym nie będę miał dobrego sprzętu do nagrywania, więc nawet mnie nie podkusi. Postaram się za to wykazać w innych dziedzinach przy produkcji tego DVD, więc jak widzisz robię co mogę i nie narzekam na to, że ktoś inny coś próbuje robić...KondZik pisze:Ale życze dobrego nagrywania i stabilnego podłoża
Świetny pomysł z tym DVD, mam nadzieję, że uda Wam się to zrealizować! Biorę aparat z ponoć dobrym mikrofonem (o ile w kompakcie to możliwe), ale nawet nie wiem czy będzie w GC możliwość coś nakręcić stabilnego, nie męczącego oczu. Tym bardziej, że nie jestem wysoki. No i mam nadzieję, że lud wokół mnie będzie tak szalał, że nie dam rady stać w miejscu
Powodzenia!
Raise your hands - when you want to let it go!
Raise your hands - when you want to let a feeling show!
Raise your hands - when you want to let a feeling show!
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
- StefanA
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Jeśli już mowa o filmikach,to nie obraziłabym się gdybyście zajrzeli 
http://www.bonjovi.pl/forum/topics17/fi ... .htm#94612
http://www.bonjovi.pl/forum/topics17/fi ... .htm#94612
A nie lepiej poprosić, czy jakoś dogadać się z organizatorami koncertu, żeby udostępnili zapis z multiscreen i zapis dźwięku (soundboard). Bo raczej będą to rejestrować? a jeśli nie to można poprosić żeby nagrali.
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there