szakal88 pisze:A macie jakieś dobre źródło dźwięku już? Bo jak nie to mogę przesłać cały zapis audio z dyktafonu, ale ktoś musi się nieźle znać na masteringu dźwięku bo ja nic nie potrafię w tej kwestii podciągnąć żeby było zdatne do słuchania.
dawaj! w zależności od jakości dźwięku/formatu zapisu zostaniesz ozłocony czy coś albo napełniony browarem; no chyba, że zepsułeś możliwości dyktafonu...
nawet jeśli nie zostanie wykorzystane w całości to może się przydać w fragmentach
a przy okazji pomoże wszystkim nie posiadającym własnych nagrań przetrwać do czasu zmontowania DVD
Pliiis;) wrzucaj audio - gdybyś miał jakiś problem z zamieszczeniem to daj znać
Wrzucę dzisiaj oryginalny plik Wave z całym zapisem audio (1,6 GB). Jak ktoś będzie potrafił to z podciągnąć to super, a jak nie to trudno. Link raczej podeślę jutro bo mam słaby upload więc to pewnie troszkę potrwa.
Dawaj. Jak mówiłem, robię bootlega, więc każde nagranie się przyda
korzystajcie smiało jak sie nadaja to moge wrzuci jeszcze inne równiez w full hd
Wrzucaj. Dźwięk jest świetny, do bootlega się nada
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
Thalion pisze:Damned, daj znać jak Ci podesłać te moje filmiki. One są tak krótkie, że nie chcę tego pakować na youtube'a. Przejdą mailem, więc może tak?
Najlepiej wrzucać na jakiś serwer, żeby montażyści mogli ściągnąć, bo przesyłać od osoby do osoby to sporo zamoty będzie...
Polecam do wrzucania plików www.wetransfer.com
(w polu adres nadawcy można wpisać swój adres e-mail i dostaniemy na skrzynkę link do pliku)
imp pisze:
dawaj! w zależności od jakości dźwięku/formatu zapisu zostaniesz ozłocony czy coś albo napełniony browarem; no chyba, że zepsułeś możliwości dyktafonu...
nawet jeśli nie zostanie wykorzystane w całości to może się przydać w fragmentach
a przy okazji pomoże wszystkim nie posiadającym własnych nagrań przetrwać do czasu zmontowania DVD
Pliiis;) wrzucaj audio - gdybyś miał jakiś problem z zamieszczeniem to daj znać
Wrzucę dzisiaj oryginalny plik Wave z całym zapisem audio (1,6 GB). Jak ktoś będzie potrafił to z podciągnąć to super, a jak nie to trudno. Link raczej podeślę jutro bo mam słaby upload więc to pewnie troszkę potrwa.
Przekonwertuj do flac
Chyba nie ma potrzeby. Wav i tak jest typem pliku, który charakteryzuje się bezstratną kompresją dźwięku. Krócej: flac=wav i na odwrót...
Byłam zbyt zajęta tym, że tam jestem, że to się dzieje, że ONI są na scenie, żeby więcej nakręcić... niemniej mam nadzieję, że choć część da się wykorzystać, bo bardzo bym chciała móc pomóc i mieć swój wkład w projekt
Mam nadzieję, że link zadziała.... filmiki są na serwerze do 9 lipca.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
szakal88 pisze:
Przekonwertuj do flac
Chyba nie ma potrzeby. Wav i tak jest typem pliku, który charakteryzuje się bezstratną kompresją dźwięku. Krócej: flac=wav i na odwrót...
P.S. Nie klikajcie w link, tylko zaznaczcie cały adres razem z tym co jest po # i wpiszcie to jako adres strony i wtedy przejdzie wam do strony pobierania
Nooo.... trochę przytłumione to, ale zobaczę co da się zrobić. Będziemy kombinować
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
No trochę to mało powiedziane, w kwietniu nagrywałem koncert na hali widowiskowej tym samym sprzętem i przy tych samych ustawieniach, ale tam wyszło rewelacyjnie. Nie wiem czemu tu tak dennie, chyba na akustykę stadionu muszę zwalić.
Mam nadzieje, że coś Ci się uda zdziałać. Powodzenia!