Miracle-BJ pisze:pasowało by naprawdę coś takiego wymyślić, aby ten koncert pozostał w pamięci chłopaków na dłużej albo na zawsze, a nie poczucie „..no dobra, fajnie było …”.
Mam bardzo podobne wrażenie - chciałabym, żeby nie pisali potem o koncercie, że "podobnie jak na koncercie GnR, fani przynieśli róże" albo "tak jak w Udine były ułożone flagi". Chciałabym: "po raz pierwszy w historii na koncercie fani...".
Wiadomo, że każda taka "duża rzecz" wymaga pracy - flaga polska szyta na mecz to było też trudne i olbrzymie przedsięwzięcie (również finansowe).
Dobrze, że pojawia się dużo pomysłów, to w końcu coś może ustalimy:). Nawiązanie do 30-lecia zespołu? - jak dla mnie super:)
Coś co jeszcze wymyśliłam - koncert w Lipsku pokazał mi, że na tym forum są ludzie, którzy umieją zrobić fajne DVD (pozdrawiam

. Może np. spróbować nagrać film od fanów i wyświetlić go zespołowi (jeżeli nie na ich telebimach - nie wiem na ile można dogadać się z organizatorem???, to na jakimś projektorze na przeciwległej stronie - na białym płótnie???). Teledysk mógłby składać się z nagranych przez fanów z całej PL filmików - np. nasze buźki lub miasta lub zainteresowania... Kto będzie chciał coś pokazać BJ, to dorwie jakiś telefon lub kamerkę i coś tam prześle od siebie. Po złożeniu mogłoby wyjść coś ciekawego. Ale przymusu by nie było i nie trzeba byłoby się wysilać na naukę tekstów piosenek itp. czy zmuszać mniej zaangażowanych fanów do czegokolwiek. Nie słyszałam o czymś takim, choć może się mylę...
Nie krzyczcie tylko na mnie, że to znów niemożliwe, niewykonalne - rzucam jakieś pomysły, jak uznacie za możliwe i złapiecie to ok, jak nie - będziemy szukać dalej czegoś innego. Balony zawsze przecież w kieszeń można wziąć (w Lipsku miałam:)!!!