![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Koszulki?
Moderator: Mod's Team
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Bodzio
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: Hmmm...
- Kontakt:
Oto materiały - czcionki o logo.
- Załączniki
-
[Rozszerzenie zip zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
pozdrawiam serdecznie!
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Skoro Bodzio dał nam czcionki i grafikę, ośmielam się zaproponować mój wzór koszulki. Nie mam żadnego innego programu graficznego niż paint, więc bądźcie wyrozumiali jeśli chodzi o jakość wykonania 
Tył z adresem strony, przód z prostym przerobieniem grafiki z logo fun clubu.
Tył z adresem strony, przód z prostym przerobieniem grafiki z logo fun clubu.
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
No dobra, ja też coś tam wykombinowałam. Wena przyszła późną porą 
Przód:
Tył:
Jeśli chodzi o tył to można jeszcze dodać logo heart & dagger, jeśli oczywiście wyjaśni się nam sytuacja z prawami autorskimi.
Na rękawie nick każdego z nas, co mocno ułatwi nam odnalezienie się przed lub w trakcie koncertu
Przód:

Tył:

Jeśli chodzi o tył to można jeszcze dodać logo heart & dagger, jeśli oczywiście wyjaśni się nam sytuacja z prawami autorskimi.
Na rękawie nick każdego z nas, co mocno ułatwi nam odnalezienie się przed lub w trakcie koncertu
Zgadzam się. 3 propozycja Tommera jest rewelacyjna tylko dodać można 2013 pod POLAND - jak już ktoś napisał a na plecach lub rękawach logo naszego fan clubu i będzie git!.Thalion pisze:Trzeba na tych koszulkach tylko zaznaczyć, że to jest koszulka funclubu - nazwa, adres strony, coś takiego... Można to też dać np. na plecach. Chodzi o to, żeby nie aspirowały do bycia koszulkami zespołu, tylko żeby były po prostu koszulkami funclubu, jako znak rozpoznawczy dla nas i dla innych, żeby wiedzieli, że w ogóle jest takie coś i że jest tam troszkę ludzi
- eva80
- It's My Life
- Ulubiona płyta: Keep The faith
mi się podobają te proste projekty Thalion MJ'a i Agatybo za duża pstrokacizna to mi się ogólnie kłóci z rockowym stylem
świetnie wygląda i pasuje do okazji mały zarys Polski
ale to tylko moje skromne zdanie, zeby sie czasem ktoś nie fochał
Thalion ma rację że organizacja będzie cieżka, ktoś musiałby się tym sam zająć od początku do końca i poprostu nam te koszulki sprzedać. Ale najpierw trzeba jakiś projekt zatwierdzić.
Może ustalmy ze jeszcze przez 2-3 tygodnie wysyłamy projekty i dyskutujemy a potem wybieramy 3-5 modeli z ktorych wybierzemy jeden poprzez zwykłą ankietę...
co o tym myslicie?
świetnie wygląda i pasuje do okazji mały zarys Polski
ale to tylko moje skromne zdanie, zeby sie czasem ktoś nie fochał
Thalion ma rację że organizacja będzie cieżka, ktoś musiałby się tym sam zająć od początku do końca i poprostu nam te koszulki sprzedać. Ale najpierw trzeba jakiś projekt zatwierdzić.
Może ustalmy ze jeszcze przez 2-3 tygodnie wysyłamy projekty i dyskutujemy a potem wybieramy 3-5 modeli z ktorych wybierzemy jeden poprzez zwykłą ankietę...
co o tym myslicie?
"Remember that you're perfect God makes no mistakes"
Mi się strasznie podoba projekt Agaty - ładny, prosty, zawierający potrzebne informacje (adres strony, data i miejsce koncertu), nic dodać, nic ująć.
Co do organizacji to zdaje się, że parę postów/stron temu ktoś deklarował, że jak wybierzemy projekt to może się tym zająć, bo zna jakąś sprawdzoną firmę. Także na pewno znajdzie się ktoś kto wspaniałomyślnie weźmie to na swoje barki.
Co do organizacji to zdaje się, że parę postów/stron temu ktoś deklarował, że jak wybierzemy projekt to może się tym zająć, bo zna jakąś sprawdzoną firmę. Także na pewno znajdzie się ktoś kto wspaniałomyślnie weźmie to na swoje barki.
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Otóż to, wydaje mi się, że to absolutnie kluczowe. Nie wiem czy dodawanie daty na koszulce jest dobrym pomysłem, bo data i miejsc pewnie pokaże się na przynajmniej jednym typie koszulki koncertowej sprzedawanej na stadionie. My mamy zaznaczyć KIM jesteśmy, a nie GDZIE I KIEDY jesteśmy...Agata BJ pisze:Pamiętajcie, że to ma być koszulka FANKLUBOWA, a nie promująca koncert.
Podoba mi się projekt AgatayBJ, ale nie wiem czy dodawanie nicka to dobry pomysł. Plus taki, że łatwo się rozpoznać i wiadomo who is who, minus taki, że każda koszulka wtedy to indywidualne zamówienie. Jeśli wzór jest taki sam, to można zamówić grupowo, jeśli na każdej dodajemy nick, to zamówienie robi się zindywidualizowane i przez to może wyjść drożej (no, chyba że każdy robi koszulkę na własną rękę, wtedy to bez znaczenia). Poza tym nie każda firma robi nadruk na rękawach, choć osobiście uważam, że fajnie mieć coś na rękawie, bo to się rzadko zdarza
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
19 VI 2013, Gdańsk
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Z tymi rękawami faktycznie może być problem. Zależy nam jednak byśmy mogli się łatwo odnaleźć, więc jeśli nick nie zaistnieje na koszulce to należy pomyśleć, gdzie indziej można go umieścić. Macie jakieś pomysły?

Nie jestem przekonana do takiego układu, ale skoro padła taka propozycja to pomyślałam, że pokażę jak to wygląda.
Przód wyglądałby wtedy tak (bez dodatków na rękawach):

Nawet jeśli będzie też na koszulkach od organizatorów.
Zrobiłam coś takiego na próbę (tył):eva80 pisze:ja proponuję z tyłu dorzucić kontur mapki Polski i adres bonjovi.pl

Nie jestem przekonana do takiego układu, ale skoro padła taka propozycja to pomyślałam, że pokażę jak to wygląda.
Przód wyglądałby wtedy tak (bez dodatków na rękawach):

Oczywiście koszulka, tak jak już pisałam, ma być naszą wizytówką jako fanklubu. Uważam jednak, że sama data koncertu może się pojawić, a nawet powinnaThalion pisze:Nie wiem czy dodawanie daty na koszulce jest dobrym pomysłem, bo data i miejsc pewnie pokaże się na przynajmniej jednym typie koszulki koncertowej sprzedawanej na stadionie. My mamy zaznaczyć KIM jesteśmy, a nie GDZIE I KIEDY jesteśmy...
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day