Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
-
- Have A Nice Day
Jestem nieziemsko szczęśliwa, że koncert w PL był taki niesamowity i że chłopaki tak na dziękują i są zachwyceni!
Zapewne zapamiętają ten wieczór na długo i przyjadą do nas ponownie (oby jak najszybciej), a wtedy my POLACY pokażemy im jeszcze więcej na co nas stać.
Mega niesamowite uczucie gdy to czytam i wiem, że to od BJ.
Niech Richie żałuje, że nie był na tak genialnym koncercie w kraju swoich przodków. Mam wielką nadzieję NIE jestem pewna, że chłopaki nas odwiedzą już w pełnym składzie. Czekam na to wydarzenie z niecierpliwością!

Zapewne zapamiętają ten wieczór na długo i przyjadą do nas ponownie (oby jak najszybciej), a wtedy my POLACY pokażemy im jeszcze więcej na co nas stać.
Mega niesamowite uczucie gdy to czytam i wiem, że to od BJ.

Niech Richie żałuje, że nie był na tak genialnym koncercie w kraju swoich przodków. Mam wielką nadzieję NIE jestem pewna, że chłopaki nas odwiedzą już w pełnym składzie. Czekam na to wydarzenie z niecierpliwością!

BJ - It's my life - Always !
Ja też się wciąż się rozglądałem, ale nie nerwowo, tylko ze spokojem. Koncert był MEGA. I chyba nikt się nie spodziewał, że Jonowi się tak spodoba. W ogóle zobaczenie zespołu (z tak bliska!) to coś niesamowitego, filmiki z koncertów, teledyski, i w coś tym stylu, bez porównania.. Mieć na wyciągniecie ręki zespół, nic nie może tego przebić.jovizna pisze:Podyktowane to było stresem, który przeżywałam na myśl o pustych trybunach. Do ostatniej chwili czyli do godz. 20ej nerwowo rozglądałam się czy oby wszystko wygląda w miarę dobrze i czy nie będzie wstydu. NIE BYŁO!Smolek pisze:Dokładnie. A tu ktoś nie wierzył, że będzie 30 tys, jak dobrze pamietam.jovizna pisze:PięknieNAPRAWDĘ!
I jak tu ich nie kochaćKama97 pisze:Patrzcie, jakie podziękowanie dla nasSuper, jak miło ! Z ich oficjalnego instagrama:
http://instagram.com/p/bBb27ZQd5G/

A tak na marginesie - w Gdańsku dziś cały dzień niebo płacze, że to już tydzień mija, wtedy naprawdę nawet pogoda nam sprzyjała

Wygląda na to, że nie tylko sprawiliśmy im radochę w Gdańsku ale nadal pojawiamy sie w ich myślach i rozmowach.
Czy można było sobie wymarzyć lepszej reakcji na Polskę
???
Nie potrafię wyrazić jak bardzo się cieszę
.
Trochę tylko żal , że Richie tego nie widział
!
Ale myślę, że wszystko jest do nadrobienia
!!!
A może by tak dodać do tej trasy jeden extra koncercik in Poland
?
Oj rozmarzyłam się
!!!
Czy można było sobie wymarzyć lepszej reakcji na Polskę
Nie potrafię wyrazić jak bardzo się cieszę

Trochę tylko żal , że Richie tego nie widział

Ale myślę, że wszystko jest do nadrobienia

A może by tak dodać do tej trasy jeden extra koncercik in Poland
Oj rozmarzyłam się

Always
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Super! Wygląda na to, że nie tylko nam się wydaje, że im się podobało, ale rzeczywiście im się podobało 
Teraz trzeba czekać na ogłoszenie dat i miejsc kolejnych koncertów. Coś mi mówi, że mamy szansę stać się jednym z miejsc "must do" w czasie tras
Teraz trzeba czekać na ogłoszenie dat i miejsc kolejnych koncertów. Coś mi mówi, że mamy szansę stać się jednym z miejsc "must do" w czasie tras
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Ja też mam takie wrażenie, że już nas nie ominą! I coraz bardziej wierzę, że to będzie coraz bliżej, bliżej...Thalion pisze:Teraz trzeba czekać na ogłoszenie dat i miejsc kolejnych koncertów. Coś mi mówi, że mamy szansę stać się jednym z miejsc "must do" w czasie tras
Mieli koncerty w Niemczech, w Czechach, a po tygodniu dziękują nam za wspaniałą zabawę w Gdańsku! To niesamowite i takie uskrzydlające!
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
19.06.2013 - Gdańsk
ojj, ale rozmarzyć się zawsze możnaimp pisze:nie chcę wam podcinać tych skrzydełek... ale to chłyt marketingowy jest... w kolejnym miejscu wklejają link do zakupu oficjalnych zdjęć [/size]
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
19.06.2013 - Gdańsk