Gdańsk 19.06.2013!

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Karcia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Karcia »

No i jak tu ich nie kochać. A teraz snuję teorie, że może Jon przez sen woła Poland, I'm coming..., a potem plotki o zdradach się mnożą i brukowce rozpisują, że spędza upojne noce z jakąś Poland, a na konferencji śmie publicznie przyznać, że miał okazję się przekonać, iż jest głośna. ;)
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Jestem nieziemsko szczęśliwa, że koncert w PL był taki niesamowity i że chłopaki tak na dziękują i są zachwyceni! :jupi:
Zapewne zapamiętają ten wieczór na długo i przyjadą do nas ponownie (oby jak najszybciej), a wtedy my POLACY pokażemy im jeszcze więcej na co nas stać.
Mega niesamowite uczucie gdy to czytam i wiem, że to od BJ. :jupi:
Niech Richie żałuje, że nie był na tak genialnym koncercie w kraju swoich przodków. Mam wielką nadzieję NIE jestem pewna, że chłopaki nas odwiedzą już w pełnym składzie. Czekam na to wydarzenie z niecierpliwością! :brawo:
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Jak macie te Instagramy i Fejsbuki to piszcie im w komentarzach, że jak wrócą mogą liczyć na jeszcze lepsze przyjęcie :))
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

jovizna pisze:
Smolek pisze:
jovizna pisze:Pięknie :) NAPRAWDĘ!
Dokładnie. A tu ktoś nie wierzył, że będzie 30 tys, jak dobrze pamietam. :P
Podyktowane to było stresem, który przeżywałam na myśl o pustych trybunach. Do ostatniej chwili czyli do godz. 20ej nerwowo rozglądałam się czy oby wszystko wygląda w miarę dobrze i czy nie będzie wstydu. NIE BYŁO!
Ja też się wciąż się rozglądałem, ale nie nerwowo, tylko ze spokojem. Koncert był MEGA. I chyba nikt się nie spodziewał, że Jonowi się tak spodoba. W ogóle zobaczenie zespołu (z tak bliska!) to coś niesamowitego, filmiki z koncertów, teledyski, i w coś tym stylu, bez porównania.. Mieć na wyciągniecie ręki zespół, nic nie może tego przebić.
;) Czekam na powtórkę! Nieważne gdzie, ważne, że w Polsce, bo jak widać, damy radę wszędzie!
Martoonia
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Martoonia »

Kama97 pisze:Patrzcie, jakie podziękowanie dla nas :D Super, jak miło ! Z ich oficjalnego instagrama:
http://instagram.com/p/bBb27ZQd5G/
I jak tu ich nie kochać :D czyli te wszystkie nasze odczucia, że było super, że się chłopaki cieszyli widząc te rozśpiewane tłumy, że zrobiliśmy na nich nieziemskie wrażenie naszym zaangażowaniem i entuzjazmem (szaleństwem wręcz :PPPP ) to wszystko jest prawdą, teraz tym bardziej realnym staje się fakt, że może nie będziemy musieli czekać kolejnych 30 lat żeby ich zobaczyć :D czytając takie podziękowania aż serducho bije szybciej :D

A tak na marginesie - w Gdańsku dziś cały dzień niebo płacze, że to już tydzień mija, wtedy naprawdę nawet pogoda nam sprzyjała :) ale cieszę się, że jest tyle nagrań z koncertu, kiedy tylko je oglądam, emocje cały czas odżywają na nowo :) czekam na powtórkę i mam nadzieję, że nastąpi to jak najszybciej !!
agabj76
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: agabj76 »

Wygląda na to, że nie tylko sprawiliśmy im radochę w Gdańsku ale nadal pojawiamy sie w ich myślach i rozmowach.
Czy można było sobie wymarzyć lepszej reakcji na Polskę ?????
Nie potrafię wyrazić jak bardzo się cieszę :jupi: .
Trochę tylko żal , że Richie tego nie widział :( !
Ale myślę, że wszystko jest do nadrobienia !!!!!
A może by tak dodać do tej trasy jeden extra koncercik in Poland ;) ?
Oj rozmarzyłam się !!!!!
Always
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Super! Wygląda na to, że nie tylko nam się wydaje, że im się podobało, ale rzeczywiście im się podobało :)

Teraz trzeba czekać na ogłoszenie dat i miejsc kolejnych koncertów. Coś mi mówi, że mamy szansę stać się jednym z miejsc "must do" w czasie tras :)
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
koala555
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: koala555 »

Aż się pojawia uśmiech na twarzy, kiedy można przeczytać coś tak niesamowitego od samego zespołu :) Niby dużo nie napisali, ale za to coś bardzo ważnego dla nas :)
Awatar użytkownika
agajoov
It's My Life
It's My Life

Post autor: agajoov »

Thalion pisze:Teraz trzeba czekać na ogłoszenie dat i miejsc kolejnych koncertów. Coś mi mówi, że mamy szansę stać się jednym z miejsc "must do" w czasie tras :)
Ja też mam takie wrażenie, że już nas nie ominą! I coraz bardziej wierzę, że to będzie coraz bliżej, bliżej... ;)

Mieli koncerty w Niemczech, w Czechach, a po tygodniu dziękują nam za wspaniałą zabawę w Gdańsku! To niesamowite i takie uskrzydlające! :D
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

agajoov pisze: po tygodniu dziękują nam za wspaniałą zabawę w Gdańsku! To niesamowite i takie uskrzydlające! :D

nie chcę wam podcinać tych skrzydełek... ale to chłyt marketingowy jest... w kolejnym miejscu wklejają link do zakupu oficjalnych zdjęć
;/
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

imp pisze:w kolejnym miejscu wklejają link do zakupu oficjalnych zdjęć
Przecież już tam gdzieś napisali, że fotki są do zakupu na ich stronie ;)
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

alniac pisze:Przecież już tam gdzieś napisali, że fotki są do zakupu na ich stronie ;)
no i teraz przypominają, a to na fejsie a to na instagramie itd

i nie tyle na ich stronie, co u Bergmana

już nic nie mówię :x
Awatar użytkownika
agajoov
It's My Life
It's My Life

Post autor: agajoov »

imp pisze:nie chcę wam podcinać tych skrzydełek... ale to chłyt marketingowy jest... w kolejnym miejscu wklejają link do zakupu oficjalnych zdjęć [/size] ;/
ojj, ale rozmarzyć się zawsze można ;) ale faktem jest, że przy innych wpisach nie piszą, że nie mogą zapomnieć o koncercie :P
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Nie wiem czy wiecie ale jest taka opcja na Facebooku (nie wiem jak z Instagramem), aby post był widoczny jedynie dla odbiorców w określonym kraju. Trzeba by zapytać jakiegoś Czecha albo Niemca czy im nie dziękują za koncerty na Facebooku...
Awatar użytkownika
harriet
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: harriet »

Nie blokują, chyba. Znajomy z Węgrzech zobaczył to bez problemu.
We wszystkim co warto robić, warto przesadzać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”