jovizna pisze:Tak zapytam tylko czy ktoś z Fast Trackowców widział Matta?
Buszując po internecie natknęłam się gdzieś (nie pamiętam gdzie) na wzmiankę, że Matta w Gdańsku nie było, ale nie wiem czy to wiarygodne
Moderator: Mod's Team
Miracle-BJ pisze:jovizna pisze:Tak zapytam tylko czy ktoś z Fast Trackowców widział Matta?
Buszując po internecie natknęłam się gdzieś (nie pamiętam gdzie) na wzmiankę, że Matta w Gdańsku nie było, ale nie wiem czy to wiarygodne
bosman26 pisze:jutro bede szukal szansy na Prage. jak mi sie uda dam znac. chcesz jechac?
Dzięki za zdjęcie. Jednak nie trzeba powtarzać nie sprawdzonych informacji. Mina Matta nieziemskajovizna pisze:ObrazekMiracle-BJ pisze:jovizna pisze:Tak zapytam tylko czy ktoś z Fast Trackowców widział Matta?
http://www.tourphotographer.com/PageLarysaBlanka pisze:zainteresowały mnie te zdjęcia po prawejMaziejCK pisze:A tak oto prezentuje się mój profil na fb od TERAZ ! pokombinowałem troszkę i wyszło elegancko.czy można prosić o link do strony na której można je znaleźć?