Gdańsk 19.06.2013!

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
KondZik

Post autor: KondZik »

A kto to był ten gość z lewej strony (patrząc NA scene) blondyn jakiś polski aktor lub ktoś taki, stał z jakąś wysoką laską ?

ps. szkoda kikusia, że nie miałem okazji Cię poznać :/
maurycynaj
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: maurycynaj »

Witam, byłem na koncercie, niestety siedziałem na trybunach. Kto mi powie czy zespół jakoś zareagował na flage, i ta piosneka Rockin' all over the world czy to był cover Status quo?? I co z tym twitterem bo nie ogarniam :D
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

maurycynaj pisze:Witam, byłem na koncercie, niestety siedziałem na trybunach. Kto mi powie czy zespół jakoś zareagował na flage, i ta piosneka Rockin' all over the world czy to był cover Status quo?? I co z tym twitterem bo nie ogarniam :D
Czy zareagował ??? I to jak !!! Jon miał na twarzy takie zaskoczenie, potem wielki uśmiech, patrzyła na flagę cały czas, bił brawo i aż za serce się chwycił !! :P

[ Dodano: 2013-06-21, 15:18 ]
Collie pisze:
alniac pisze:Hmm... Zniknął wpis o Polsce z twittera BJ. WTF.
Własnie szukałam i już myślałam, że mi się nie wyświetla, lepiej jakby tak faktycznie było, co jest?!
Ja tez nie widzę, dziwne. Chociaż wydaje mi się że twitty często znikają.
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

KondZik pisze:
Też żałuję :D Może gdybyśmy pogadali live byłoby mniej spięć między nami ;)
W DC mignął mi jeszcze np Majdan z jakąś blond laseczką :))
Awatar użytkownika
Collie
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Collie »

Reakcja Jona na flagę była niesamowita :brawo:
maurycynaj pisze:Witam, byłem na koncercie, niestety siedziałem na trybunach. Kto mi powie czy zespół jakoś zareagował na flage, i ta piosneka Rockin' all over the world czy to był cover Status quo?? I co z tym twitterem bo nie ogarniam :D
Status Quo nagrali chyba swoją wersję Rockin all over the world, bo piosenkę napisał konkretnie Fogerty. ;)
BJ zamieścili tweet i dzisiaj znikł:
"Bon Jovi ‏@BonJovi 23 h
Poland, thanks for being such an amazing crowd last night!! The European leg continues tomorrow in STUTTGART!"
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
fin
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: fin »

Hm, a może skasowali ten wpis, żeby nas nie faworyzować? Po wcześniejszych koncertach raczej nie chwalili publiczności na Twitterze i ten wyjątek mógł się rzucać w oczy.
Jinx
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Jinx »

To Gadowski pojechał... Kłótnia z fanem w komentarzach pod postem na oficjalnej stronie zespołu na fb pokazuje jego "klasę"... Ten fan o imieniu Radek miał całkowitą rację... Zespół takiej rangi jak Ira nie powinien wypowiadać się publicznie na portalu społecznościowym na taki temat, tylko zachować to dla siebie, tudzież zwrócić się z uwagą do organizatorów, a nie wylewać żale...
Jestem z Radomia tak jak Ira, byłem już na kilku ich koncertach, są moim ulubionym polskim zespołem ale to co Gadowski pokazał na fb to spora przesada i do tego ci fani liżący mu d*pe jaki to on biedny i pokrzywdzony, że BJ jest beee bo gwiazdorzą, jak to się strasznie Arturek zdenerwował i już nigdy nie zgodzi się na granie supportu bo nie chcę dostać zawału i nie pozwoli się tak traktować bo nagrał wiele płyt, jest na scenie od 26 lat i należy mu się szacunek, pff... bla... bla.. bla A ten jego komentarz o zespole Boys, że są większą gwiazdą od BJ rozwalił mnie na łopatki... Co on pieprzy?!
I kto tu gwiazdorzy? Beczy że nie pozwolono im zagrać próby i wykreślono im kawałki z setlisty, to straszne! ja na ich miejscu bym zrezygnował z występu!
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2013, o 13:54 przez Jinx, łącznie zmieniany 1 raz.
KondZik

Post autor: KondZik »

kikusia28 pisze:
KondZik pisze:
Też żałuję :D Może gdybyśmy pogadali live byłoby mniej spięć między nami ;)
W DC mignął mi jeszcze np Majdan z jakąś blond laseczką :))
A tam :P Bardzo rzadko mamy spięcia ;) Ale fakt, szkoda, że nie poznałem, niestety musiałem zaraz po koncercie wracać, więc nawet nie poznałem niektórych osób :/

ps Kto był pod 8 bramą ? Nadal nie wiem kto był tą dziewczyną stojącą z blondynką i chłopakiem przed wejściem. :whoeva: :D

[ Dodano: 2013-06-21, 15:56 ]
Jinx pisze:To Gadowski pojechał... Kłótnia z fanem w komentarzach pod postem na oficjalnej stronie zespołu na fb pokazuje jego "klasę"... Ten fan o imieniu Radek miał całkowitą rację... Zespół takiej rangi jak Ira nie powinien wypowiadać się publicznie na portalu społecznościowym na taki temat, tylko zachować to dla siebie, tudzież zwrócić się z uwagą do organizatorów, a nie wylewać żale...
Jestem z Radomia tak jak Ira, byłem już na kilku ich koncertach, są moim ulubionym polskim zespołem ale to co Gadowski pokazał na fb to spora przesada i do tego ci fani liżący mu d*pe jaki to on biedny i pokrzywdzony, że BJ jest beee bo gwiazdorzą, jak to się strasznie Arturek zdenerwował i już nigdy nie zgodzi się na granie supportu bo nie chcę dostać zawału i nie pozwoli się tak traktować bo nagrał wiele płyt, jest na scenie od 26 lat i należy mu się szacunek, pff... bla... bla.. bla A ten jego komentarz o zespole Boys, że są większą gwiazdą od BJ rozwalił mnie na łopatki... Co on pieprzy?!
I kto tu gwiazdorzy? Beczy że nie pozwolono im zagrać próby i wykreślono im kawałki z setlisty, to straszne! ja na ich miejscu bym zrezygnował z występu!

Nie powinienem tego pisać, ale czuje się na tym forum jak w domu więc... ten Radek, to ja. Nie mam facebooka, a potrzebuje do komunikowania się na studiach więc założyłem takie "śmiechowe" konto :P
Widziałem komentarze i postanowiłem napisać szczerze co myśle. Miło, że nie wszyscy myślą, że wyszedłem w ten sposób na idiote.
Przemo30
I Believe
I Believe

Post autor: Przemo30 »

Piękna sprawa koncert! Łzy w oczach i emocje na maxa i do tego ... :)
http://imageshack.us/photo/my-images/812/o71g.jpg/
Awatar użytkownika
marslon
I Believe
I Believe

Post autor: marslon »

I ja pojawiłem się na owym koncercie :) Nie będę się zbytnio rozpisywał bo nie jestem mistrzem mowy pisanej ale spróbuję w kilku zdaniach opisać moje spostrzeżenia :)
Uważam, że koncert był rewelacyjny. Cały stadion się bawił. Atmosfera fantastyczna. Mogę się przyczepić do nagłośnienia, ale jakoś to przeżyłem ;) Co do setlisty to było kilka piosenek, które nie rzucają mnie na kolana :) Brakowało mi choćby Hey God czy Dry Country. Poza tym OK :)
A co z akcją bransoletkową? Była? Bo jakoś nie zauważyłem? :P
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

Dajcie linka do FB, gdzie Gadowski pisze takie rzeczy?
Jinx
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Jinx »

KondZik, też bym coś napisał ale nie chcę mi się wchodzić w takie dyskusje, bo przecież wiadomo że przegram bo Gadowski ma za plecami rzeszę wiernych fanów, którzy mu przyznają racje a ja wyjdę na debila i zdrajce narodu...

Po prostu ręce opadają jak się czyta te jego komentarze i szczerze mówiąc nie spodziewałem się po nim czegoś takiego. Nie lubiłem go jakoś za specjalnie, a ludzie twierdzący że pan Arturek nigdy nie gwiazdorzy, jest miły dla fanów itd są w błędzie, bo miałem kiedyś nieciekawą sytuacje z nim związaną ale już nie chcę mi się do tego wracać.
Awatar użytkownika
Collie
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Collie »

Wczoraj zaczęłam czytać te komentarze i KondZik brawo za podjęcie dyskusji. ;)
mst pisze:Dajcie linka do FB, gdzie Gadowski pisze takie rzeczy?
Komentarze pod postem
https://www.facebook.com/zespolira/post ... 9646387414
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Przemo30 pisze:Piękna sprawa koncert! Łzy w oczach i emocje na maxa i do tego ... :)
Czy ja widzę autograf? Jakim cudem? :O
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
marslon
I Believe
I Believe

Post autor: marslon »

alniac pisze:
Przemo30 pisze:Piękna sprawa koncert! Łzy w oczach i emocje na maxa i do tego ... :)
Czy ja widzę autograf? Jakim cudem? :O
To nie cud, to marker :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”