Gdańsk 19.06.2013!

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
roleski
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: roleski »

Ja dopiero co przyjechałem do Gdańska i już mnie nosi z myślą o jutrze :D Mam jeszcze takie pytanko, od około której będziecie czatować pod stadionem?
Keep The Faith
BeJotka
I Believe
I Believe
Ulubiona płyta: TD

Post autor: BeJotka »

Ja będę na stacji Gdańsk Główny ok 14:30 jadę całkiem sama, więc jak ktoś zobaczy w koszulce fanklubowej taką samotną mnie to przygarnijcie mnie plisss :( żebym miała się z kim dobrze bawić ;) mam bilet na GC. Aha no i mam pytanko od której ta kolejka SKM będzie kursować na stadion?

[ Dodano: 2013-06-18, 15:04 ]
aaa już doczytałam we wcześniejszych postach że od 17 jeździ SKM PÓŹNO!!! więc jeśli tramwaj, autobus no to szukam

[ Dodano: 2013-06-18, 15:06 ]
aaa już doczytałam we wcześniejszych postach że od 17 jeździ SKM PÓŹNO!!! więc jeśli tramwaj, autobus no to szukam :PPPP
Merylinn
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Merylinn »

Kurcze, mnie nie będzie jak rozpoznać bo moja zamówiona koszulka nie przyszła :< Będę musiała sama się dołączyć do kogoś :P
19.06.2013 - Gdańsk
24.06.2013 - Praga
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

LarysaBlanka pisze:
kejt93bub pisze:Słuchajcie, jeśli dobrze doczytałam, to znaczy, że pierwsza SKM do Gdańsk Expo (Stadion) odjeżdża dopiero o 17, tak? Czyli wcześniej jedynymi opcjami dojazdu komunikacją miejską jest tramwaj i autobus?
Przyznam, że byłam zdziwiona, myślałam, że od 14 SKM będzie jeździć. O 17 to się mogą wypchać :P :D
No właśnie.
Zresztą już nie mogę, ja wyjeżdżam dopiero jutro o 5:30, właśnie napisałam ostatni egzamin i chyba zaraz padnę z emocji :D Ale będzie.

[ Dodano: 2013-06-18, 16:00 ]
Kochana ekipo, która znajduje się już w Gdańsku, bardzo grzeje? Poza tym, jesteście tacy super obcykani we wszystkim, powiedzcie mi, czy z confetti na sprężynkę mnie wpuszczą :D
Awatar użytkownika
djpj1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: djpj1 »

Nie wiem jak w Gdansku ale w Helu grzeje piękne słońce...leże na plaży a po drugiej stronie widzę błyszczący stadion PGE Arene.... :))
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
Awatar użytkownika
fmk.
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: fmk. »

dziś to samo. calutkie miasto obszedłem i tylko jedna dziewczyna wybierająca się, krzyknęła na głównym, że spotkamy się na koncercie. no cóż, będziemy we dwójkę:D

a na PGE wejść faktycznie nie idzie, ciężarówki stale przyjeżdżały :)
What a beautiful mess..
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

No to co? Do zobaczenia jutro :P
Według stronki UW (nie wiem może to jakiś wydział meteorologi czy co :P) jutro w Gdańsku ma nie być jakoś strasznie gorąco i co najważniejsze ma nie padać :D http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... 0u&id=1877
Pragnę też dodać, że z tego co obserwuje prognozy na tej stronce to sprawdzają się bardzo często.
A tak w ogóle to mam bilet na "zwykłe GC" ;)
LarysaBlanka
It's My Life
It's My Life

Post autor: LarysaBlanka »

fmk. pisze:calutkie miasto obszedłem i tylko jedna dziewczyna wybierająca się, krzyknęła na głównym, że spotkamy się na koncercie. no cóż, będziemy we dwójkę:D
haha tak kameralnie ;)
MaziejCK
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: MaziejCK »

Ja tam wczoraj dotarlem do gdanska ;) podczas podrozy dumnie paradowalem w naszej koszulce i rowniez nikogo noe spotkalem. :o ani warszawie ani w gdansku / dzisiaj zwiedzalem gdynie i sopot no i rowniez nic :zniesmaczony: / wieczorkiem ruszam na miasto ale koszulke oszczedzam jiz na jutro / to juz jutrooooo!
wranglerek
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: All

Post autor: wranglerek »

Wyjeżdżamy dziś ok. 21.00 z Radomia. Będziemy więc na miejscu ok 3.00 i na kwaterę jedziemy. Spanie, rano śniadanko i pod stadion.
Pozdrawiam i do zobaczenia
And I blame this world for making a good man evil
It's this world that can drive a good man mad
And it's this world that turns a killer into a hero
Well I blame this world for making a good man bad
Lara
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Lara »

My dzisiaj promowaliśmy koncert we Władysławowie :), ale też niestety nikogo nie spotkaliśmy a szkoda :/

Do zobaczenia jutro na koncercie ^_^
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

"Dziewięciuset najwierniejszych fanów zespołu będzie bawić się pod samą sceną w Diamond Circle, a co więcej będą mogli pojawić się na stadionie o godz. 15.30, czyli godzinę wcześniej niż pozostali. Drugi najbliższy sceny sektor pomieści pięć tysięcy osób, a na płycie stanąć będzie mogło nawet czternaście tysięcy słuchaczy. Podczas koncertu bezpieczeństwa będzie pilnować pięciuset ochroniarzy."

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/ ... wania.html
ania32
I Believe
I Believe

Post autor: ania32 »

Awatar użytkownika
fmk.
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: fmk. »

LarysaBlanka pisze:
fmk. pisze:calutkie miasto obszedłem i tylko jedna dziewczyna wybierająca się, krzyknęła na głównym, że spotkamy się na koncercie. no cóż, będziemy we dwójkę:D
haha tak kameralnie ;)
nie mam nic przeciwko, byle grali dobre ballady wtedy ;>
dotarłem ostatecznie do domu. czuję niedosyt, bo o 17.20 ktoś pisał, że są grupą w Krewetce. o 17.40 wychodziłem stamtąd i oczywiście nie spotkałem nikogo! jakieś fatum nade mną. mam nadzieję, że już jutro, pod stadionem, odnajdę ten punkt bj.pl :P będę koło 15.30, do zobaczenia!
What a beautiful mess..
Awatar użytkownika
takjakja
It's My Life
It's My Life

Post autor: takjakja »

Ja niedaleko gdanska jestem od niedzieli,bo sobie przedluzam wakacje.Dopiero dzisiaj bylam w samym gdansku,jeszcze bez koszulki Bon Jovi bo oszczedzam ją na jutro ;)
http://www.lastfm.pl/user/lemuryy

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce! ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”