Zosiu, no nie wiemjovizna pisze:Jak zwykle dramatyzujecie. Na pewno scena nam się przez ostatnie lata podniosła, ale nie sugerowałabym się tym zdjęciem, które robione jest celowo z takiej perspektywy, aby uchwycić i napis i Jona.Dand pisze:Nie no naprawde masakryczne to DC. Ludzie płacą tyle kasy i gówno widzą. Beznadziejnie to pomyślane. Cel był w tak wysokiej scenie zapewne taki by wszyscy z płyty ładnie widzieli ale zapomniano o tych z przodu. W sumie bilety na DC powinny byc ...najtańsze ;p
Jedyna nadzieja dla ludzi z Diamond taka,że te ujęcia są tylko z tych wysuniętych na przód a w tyłach DC jest ładnie.
Gdzie macie bilety na koncert BJ w Gdańsku?
Moderator: Mod's Team
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: All
Też mam taką nadzieję. A tym bankructwem się nie przejmuj. Wszystko zrekompensuje wieczór 19 czerwcatakjakja pisze:Kupilam wlasnie na GC,jednak.A tam zabawa bedzie napewno bardzo dobra. To szczegol ze zbankrutowałam haha.
[ Dodano: 2013-05-28, 22:23 ]
Kiedyś ktoś powiedział: "Coco Jambo i do przodu", a ja powiem "Keep the Faith" i do przodu!!! więc się nie przejmuj. Na pewno będzie extra zabawa!!!myszorkowa pisze:Eh... A czy ktoś z was ma może DC? Zawsze lepiej bawić się ze "swoimi"z obcokrajowcami to się ni w ząb nie dogadam
And I blame this world for making a good man evil
It's this world that can drive a good man mad
And it's this world that turns a killer into a hero
Well I blame this world for making a good man bad
It's this world that can drive a good man mad
And it's this world that turns a killer into a hero
Well I blame this world for making a good man bad
- myszorkowa
- Keep The Faith
W to nie wątpięwranglerek pisze:Na pewno będzie extra zabawa!!!
A co do wysokości sceny to możliwe, że zdjęcie celowo zostało tak zrobione ale możliwe też, że nie i ktoś miał tak "świetny" widok. Nie wiem, nie wnikam. Wiem tylko, że jeśli faktycznie scena tak wygląda, to będzie pierwszy koncert, podczas którego nie mam najmniejszego zamiaru stać przy barierce

I'm such a child 
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Uwierz mi, że nikt z tego powodu nie będzie płakać.myszorkowa pisze: nie mam najmniejszego zamiaru stać przy barierceNiestety ktoś będzie musiał...
Scena faktycznie kijowa, ale ważne, że mają się czym pochwalić! Fani nie są w tym wszystkim istotni
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
-
- Gdańsk Supporter
-
Save a Prayer
Namówiłem brata na koncert, a potem nawet moja mama się zdecydowała na wyjazd
Mają bilety na trybuny po 99zł. Jest teraz ich pełno-było w czym wybierać. Ja pozostałem przy swojej płycie. Pewnie ciężko będzie wejść z lustrzanką na trybuny? Mam Canona 1100D. Nie jest to jakiś wielkogabarytowy aparat, ale swoje wymiary ma...
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Nie da się wejść z lustrzanką. Nie polecam nawet próbować bo ją po prostu stracisz.kubas782 pisze:Namówiłem brata na koncert, a potem nawet moja mama się zdecydowała na wyjazdMają bilety na trybuny po 99zł. Jest teraz ich pełno-było w czym wybierać. Ja pozostałem przy swojej płycie. Pewnie ciężko będzie wejść z lustrzanką na trybuny? Mam Canona 1100D. Nie jest to jakiś wielkogabarytowy aparat, ale swoje wymiary ma...
- Din_Winter
- Have A Nice Day
W szufladzie, w specjalnej teczce, w specjalnym podziemnym bunkrze, w specjalnym miejscu, w specjalnym mieście, i tak dalej i tak dalej...prezes1 pisze:W szufladzie i w specjalnej teczce...KondZik pisze:"Gdzie macie bilety na koncert BJ w Gdańsku?"
W szufladzie.
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Re: Gdzie macie bilety na koncert BJ w Gdańsku?
Z mojego wrodzonego chamstwa, bardzo szybko nasunęła mi się odpowiedź na zadane w temacie pytanie.. ale chwilę potem uświadomiłem sobie, że nie tyle, że nie wiem jakie mam miejsce. ALE NA PRAWDĘ NIE WIEM GDZIE MÓJ BILET
!
pozrawiam.
BJ

pozrawiam.
BJ

"i pokój będzie ostatnim słowem historii"