bartekbb23 pisze:Damned pisze:Co proponujesz? Wanted i opaski do kosza?
Ja proponowałem ogólnie kolorowe bransoletki i zabawę w nich cały koncert, żeby po prostu było kolorowo. Ktoś wymyślił, ze będzie flaga. No okej, ale flagę można było zrobić naprawdę taniej bez bransoletek właśnie telefonami, czy czerwonymi kartkami.
Dobre pytanie Damned. Dla mnie wyrzuceniem ich do kosza jest już samo wyciągniecie je na parę utworów, zmiast cały koncert.
Nie wiem za wiele o tych opaskach, ale wiem, że 19. czerwca słońce zachodzi w Gdańsku o godz.
21:23, czyli mniej więcej w połowie koncertu... i to jest najwcześniejszy moment, kiedy można by z nimi wyskoczyć, pytanie co jeżeli za szybko stracą swoją "moc" i do bisów nie dotrwają... bo jedni piszą że działają godzinę, a drudzy że świecą do rana... Z tego co pamiętam, to mięliśmy kupić najtańsze, więc raczej skłaniałbym się do stwierdzenia, że będą to te działające krócej... Moim zdaniem nie ma co ich zakładać dopóki nie zrobi się całkowicie ciemno... a bisy powinny potrwać pół godziny, więc będzie krótko ale efektownie
bartekbb23 pisze:Pozdrawiam kółko wzajemnej adoracji.
Hehe

mnie z żadnymi kółkami proszę nie łączyć. Jestem niezrzeszonym fanem

I zgadzam się z Tobą Bartek że wszystko powinno być ustalane przejrzyście na forum, ale pisałem o tym już dawno temu...