Akcja fanowska Gdańsk 2013 - zbiórka!
Moderator: Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
RafałAdrian pisze:No pewnie!!rafal_ka pisze:better late than never poszla 100wkapozdrawiam i juz sie doczekac nie moge p.s. tak mam juz nocleg i z wtorku na sroda impreza w roko co Adi ?:P
[ Dodano: 2013-05-19, 12:48 ]
dokończymy tą zbiórkę i zobaczymy co dalej.Dand pisze:Nie wiem czy nie lepiej zrobić osobnej zbiórki na bransoletki bo tak jak teraz jest juz 106% to moze zniechęcać do dalszych wpłat. W końcu cel został osiągnięty, czas wyznaczyc nowy od 0%.
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Rafał, z wtorku na środę będziesz mógł zawsze liczyć na mnieAdrian pisze:Adrian napisał/a:
rafal_ka napisał/a:
better late than never poszla 100wkapozdrawiam i juz sie doczekac nie moge p.s. tak mam juz nocleg i z wtorku na sroda impreza w roko co Adi ?:P
No pewnie!!
RafałZ wtorku na środę to ja będę jechał busem. Nie zajarzyłem tego od razu. Z środy na czw mam nocleg i wtedy można imprezować ;P
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
z wtorku na srode i z srody na czwartek w takim razie!KM pisze:Rafał, z wtorku na środę będziesz mógł zawsze liczyć na mnieAdrian pisze:Adrian napisał/a:
rafal_ka napisał/a:
better late than never poszla 100wkapozdrawiam i juz sie doczekac nie moge p.s. tak mam juz nocleg i z wtorku na sroda impreza w roko co Adi ?:P
No pewnie!!
RafałZ wtorku na środę to ja będę jechał busem. Nie zajarzyłem tego od razu. Z środy na czw mam nocleg i wtedy można imprezować ;P