Hej.
Ile mniej więcej czekaliście na przesyłkę? Chcę zamówić , ale boję się czy zdąży przyjść do koncertu?
no i mam problem z rozmiarem,jestem w 6 miesiącu ciąży i nie wiem czy xl damską czy moze lepiej s męską Mkwiatek ty chyba masz s męską, mogłabyś napisać dokłdne rozmiary szerokość pod pachami,szerokość w pasie i długość? i czy materiał jest sztywny czy taki w miarę rozciągliwy?
eva80 pisze:a ja namiętnie szukam naklejany tatuaż-supermana żeby zobaczyć najpierw czy takie coś zżyje się z moim ramieniem ale za cholerę nie mogę znaleźć nigdzie
nad morzem w zeszłym roku modne były tatuaże henną za kilka złotych. możesz mieć swój projekt, takie coś zmywa sie najdalej po kilku tygodniach bleknąc powoli, więc miałabyś obraz tak mniej-więcej jak to by wyszło
Monia, hak jesteś w ciąży to zdecydowanie bierz męską. Damską nawet xl jest kiepskim rozwiązaniem, bo jest krótką... Wiem co piszę-mam damską xl i męską m. ;-)
eva80 pisze:a ja namiętnie szukam naklejany tatuaż-supermana żeby zobaczyć najpierw czy takie coś zżyje się z moim ramieniem ale za cholerę nie mogę znaleźć nigdzie
nad morzem w zeszłym roku modne były tatuaże henną za kilka złotych. możesz mieć swój projekt, takie coś zmywa sie najdalej po kilku tygodniach bleknąc powoli, więc miałabyś obraz tak mniej-więcej jak to by wyszło
dzięki jak trafię to na pewno skorzystam
musze tylko mieć wydrukowane zdjęcie ze sobą...
"Remember that you're perfect God makes no mistakes"
Podbijam do pytania, które padło wcześniej - ile czekaliście na swoje koszulki? Bo zaczynam się zastanawiać, czy moja zdąży dojść przed wyjazdem, czekam już prawie 2 tygodnie.
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
Ja czekałam jakoś 4-5 dni aż przyjdą, już przed zamówieniem rozważałam ewentualnie przedzwonienie do nich jeśli koszulki długo nie będą dochodzić, ale doszły prawie ekspresowo.
Ja też jakoś długo czekałam z tego co pamiętam. Dorota, najlepiej do nich zadzwoń. Ja tak zrobiłam i się okazało, że już wysłali podczas, gdy ja się martwiłam czy się gdzieś nie zagubiły