Dysponuję trzema biletami do odsprzedania, napisałam Ci już mailacybill pisze:chętnie odkupie 3 bilety na trybuny za maksymalnie 180 zł/osoba. Kontakt madziulka_55@o2.pl
Kup / sprzedaj bilet na koncert Bon Jovi!
Moderator: Mod's Team
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
-
- Little Bit Of Soul
Witam. Mam do sprzedania 1 bilet na GC, oryginalnie za 350 zł, mogę nieco spuścić z ceny. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: bemol05@poczta.onet.pl Bilet kupowany na eventimie. Odbiór poprzez wysyłkę lub ewentualnie osobisty w Białymstoku, jeśli trafiłby się chętny z okolic
Nieaktualne
Nieaktualne
Ostatnio zmieniony 27 maja 2013, o 17:27 przez Bemol1995, łącznie zmieniany 1 raz.
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Mam do sprzedania trzy bilety na górną trybunę. Oto dokładne dane:
górna trybuna
Sektor 07
Rząd 31
Miejsca: 162, 163, 164
Cena każdego biletu wynosiła oryginalnie 180zł. Jeśli ktoś jest zainteresowany delikatną negocjacją ceny, to proszę, jest taka możliwość
Zainteresowanych proszę o kontakt na pw lub maila: aleksandra_mrozowska1@wp.pl
górna trybuna
Sektor 07
Rząd 31
Miejsca: 162, 163, 164
Cena każdego biletu wynosiła oryginalnie 180zł. Jeśli ktoś jest zainteresowany delikatną negocjacją ceny, to proszę, jest taka możliwość
Zainteresowanych proszę o kontakt na pw lub maila: aleksandra_mrozowska1@wp.pl
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Witam!
Mam do sprzedania bilet na koncert Bon Jovi na Golden Circle. Cena sklepowa to 350zł. Ja mój bilet sprzedam taniej (Cena do uzgodnienia-zawsze się można dogadać )
Wszystkie pytania proszę pisać na maila: magdazurek25@interia.pl
Pozdrawiam
Mam do sprzedania bilet na koncert Bon Jovi na Golden Circle. Cena sklepowa to 350zł. Ja mój bilet sprzedam taniej (Cena do uzgodnienia-zawsze się można dogadać )
Wszystkie pytania proszę pisać na maila: magdazurek25@interia.pl
Pozdrawiam
Sprzedam 5 biletów na Koncert!!
Hej!
Mam do sprzedania 5 biletów na koncert Bon Jovi!
Bilety obejmują miejsca na trybunach dolnych SEKTOR P, RZĄD 14, MIEJSCA 106, 107, 108, 109 i 110!
Bilety zostały zakupione w Salonie Empik W Katowicach w cenie 250zł/szt. Odstąpię je za 200zł/szt.
Niestety z powodów osobistych (szczęście w postaci drugiego synka, oraz lojalność moich przyjaciół i męża) jestem zmuszona je odsprzedać!
Zainteresowanych zapraszam na priv lub kontakt mailowy: elfik1983@wp.pl
Mam do sprzedania 5 biletów na koncert Bon Jovi!
Bilety obejmują miejsca na trybunach dolnych SEKTOR P, RZĄD 14, MIEJSCA 106, 107, 108, 109 i 110!
Bilety zostały zakupione w Salonie Empik W Katowicach w cenie 250zł/szt. Odstąpię je za 200zł/szt.
Niestety z powodów osobistych (szczęście w postaci drugiego synka, oraz lojalność moich przyjaciół i męża) jestem zmuszona je odsprzedać!
Zainteresowanych zapraszam na priv lub kontakt mailowy: elfik1983@wp.pl
-
- Little Bit Of Soul
SPRZEDAM BILET !!!
Witam,
mam do sprzedania za 210 zł (kupiłam za 250 zł) pojedynczy bilet na koncert BON JOVI
PGE Arena Gdańsk
19 CZERWCA 2013
SEKTOR G
RZĄD 4
MIEJSCE 38
Zainteresowanych proszę o kontakt e-mailowy: karolina.postbox@gmail.com
lub telefoniczny: 607-887-299
Pozdrawiam
mam do sprzedania za 210 zł (kupiłam za 250 zł) pojedynczy bilet na koncert BON JOVI
PGE Arena Gdańsk
19 CZERWCA 2013
SEKTOR G
RZĄD 4
MIEJSCE 38
Zainteresowanych proszę o kontakt e-mailowy: karolina.postbox@gmail.com
lub telefoniczny: 607-887-299
Pozdrawiam
-
- Little Bit Of Soul
Mam do sprzedania dwa bilety na koncert Bon Jovi , sektor 8 , rzad 37 , cena koszt dwóch biletów oraz kosztów dysrtybucji 390zł, niestety nie mogę z nich skorzystać ;-(
kontakt email : tomeczek1979@onet.eu
Odbiór osobisty Katowice lub wysyłka
kontakt email : tomeczek1979@onet.eu
Odbiór osobisty Katowice lub wysyłka
-
- Gdańsk Supporter
-
Save a Prayer
Mam do sprzedania bilet na Bon Jovi na Golden Circle.
kontakt e-mail: kasska@interia.pl
kontakt e-mail: kasska@interia.pl
-
- Little Bit Of Soul
Witam, mam do odprzedania BILET GOLDEN CIRCLE pod sceną na koncert 19.06.2013 Gdańsk PGE Arena. W sklepach wszystkie bilety tej kategorii są już wysprzedane! Cena sklepowa to 350 zł, chętnie odsprzedam bilet TANIEJ NIŻ W CENIE SKLEPOWEJ, CENA DO NEGOCJACJI!! Bilet oryginalny, kupiony w Empiku, niestety z powodów osobistych nie będę mogła pojechać na koncert:( Polecam, warto zaoszczędzić. Bilet mogę wysłać pocztą lub odbiór osobisty: Warszawa/ Poznań/ Wrocław (dużo podróżuję między tymi miastami). Istnieje również możliwość wystawienia biletu na Allegro. Kontakt na forum lub tel.602 408 468.
Ze swojej strony również ponawiam ofertę sprzedaży 1 biletu Golden Circle, za kwotę 299 zł (zamiast 350 zł) Bilet został zakupiony w Empiku, posiadam paragon.
Możliwy dowóz na terenie Trójmiasta i okolic, bądź pokrycie kosztów wysyłki.
Kontakt pod nr telefonu 696 502 296, mailowo: madzia.d3091@interia.pl lub przez PW.
Pozdrawiam
nieaktualne
Możliwy dowóz na terenie Trójmiasta i okolic, bądź pokrycie kosztów wysyłki.
Kontakt pod nr telefonu 696 502 296, mailowo: madzia.d3091@interia.pl lub przez PW.
Pozdrawiam
nieaktualne
Ostatnio zmieniony 8 czerwca 2013, o 09:22 przez Risa, łącznie zmieniany 1 raz.
SPRZEDAM 3 BILETY GOLDEN CIRCLE 350zł - ubezpieczenie gratis
Sprzedam 3 bilety Golden Circle - 350zł za sztukę. Ubezpieczenie biletow od nieszczesliwych wypadków , chorób itp ktore spowoduja brak możliwości przyjadu na koncert.
Info na @ annawilkrr@poczta.fm
Info na @ annawilkrr@poczta.fm