Mkwiatek93 pisze:Właśnie czytałam na fcb o tym jak się Niemcy skarżą że BJ będzie grać na mniejszej scenie i nie będzie samochodzika
A niech się skarżą
Moderator: Mod's Team
1 tłum zmasakruje ci instrument; niechcący pewnie ale jednakJJ pisze:Pewnie nie można wnieść gitary na koncert co ? Byłoby nieźle jakby kilka osób, które są w GC lub DC, grające na gitarach, w chwili przerwy między utworami zaczęło grać Wanted
Wybieram bazookeimp pisze:1 tłum zmasakruje ci instrument; niechcący pewnie ale jednakJJ pisze:Pewnie nie można wnieść gitary na koncert co ? Byłoby nieźle jakby kilka osób, które są w GC lub DC, grające na gitarach, w chwili przerwy między utworami zaczęło grać Wanted
2 tłum będzie hałaśliwy; kilku gitar nikt nie usłyszy
3 nie wniesiesz, bo może to tylko atrapa a w środku*: profesjonalny aparat, bazooka, morze woody;), itp, etc
* niepotrzebne skrerslić
Nie można wnosić na stadion w zasadzie nic oprócz telefonu komórkowego i aparatu. Czyli zakaz dotyczy również jedzenia i picia. Nawet żadna kanapka, jabłko, napój w butelce plastikowej (nie mówiąc o szklanych) nie wchodzą w grę. Po to są stoiska z jedzeniem na terenie stadionu, by dać im zarobić... Po drugie butelką czy jakimkolwiek innym przedmiotem mógłbyś trafić Jona w czoło.. to samo dotyczy wszystkich innych przedmiotów. Oczywiście wszystko zależy od osób, które sprawdzają, ale wg regulaminu powinny one dokładnie sprawdzić czy nic nie jest wnoszone na teren stadionu. Z doświadczenia wiem, że w późniejszych godzinach sprawdzanie nie już tak dokładne jak na początku otwarcia bramAxeL pisze:Mam nietypowe pytanie, nurtujące mnie jakis czas. Czy mozna na stadion wniesc cos do jedzenia lub do picia. I co najważniejsze czy da sie wnieść jakaś ćwiarteczkę tam ukradkiem czy dokładnie sprawdzają?:)
Ja zawsze wciągam brzuch i chowam z przodu za pasekAxeL pisze:A pol litra gdzie wsadzić?
A czy bedzie magiczne stoisko z piwem bo o stocku nie wspominając?Po to są stoiska z jedzeniem na terenie stadionu, by dać im zarobić...
Byłbym wtedy sławny. "Jon Bon Jovi oberwał na 1 koncercie w Polsce pusta butelka po wodce!".Po drugie butelką czy jakimkolwiek innym przedmiotem mógłbyś trafić Jona w czoło..
Mam GC wiec wejdę na poczatku?Z doświadczenia wiem, że w późniejszych godzinach sprawdzanie nie już tak dokładne jak na początku otwarcia bram
To nie wchodź przede mną!Ja zawsze wciągam brzuch i chowam z przodu za pasek
wtedy ładniej śpiewam!po co Ci on na takim koncercie? No i po co kombinować?
Oczywiście, że tak. Piwo z wodą, 8-10 zł za pól litra.AxeL pisze:A czy bedzie magiczne stoisko z piwem bo o stocku nie wspominając?
O to bym Cię nie podejrzewał, ale to nie konkurs zgaduj zgadula tylko profesjonalne zabezpieczenie koncertuAxeL pisze:Byłbym wtedy sławny. "Jon Bon Jovi oberwał na 1 koncercie w Polsce pusta butelka po wodce!".
Możesz sobie wejść nawet w połowie koncertu... Każdy sektor ma osobne wejście... chcesz być bliżej barierki, przychodzisz wcześniej, proste...AxeL pisze: Mam GC wiec wejdę na poczatku?
AxeL pisze:To nie wchodź przede mną!