Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Ja bym nie wykluczał, że powrócą do nas, nawet jeżeli frekwencja wyniesie nieco ponad 20 000 osób. Przykładowo, w Bristolu zawsze jest mniej więcej tyle osób na stadionowym koncercie BJ i nie przeszkadza to w niczym, by zespół wracał tam przy okazji kolejnych tras.
Tuż przed koncertem, Bristol 2011
Inną sprawą jest, że stadion w Anglii ma pojemność trybun właśnie w granicach 20 000, a PGE ponad 40 000, stąd pytanie do organizatorów, dlaczego na tak dużym obiekcie zdecydowali się organizować koncert? Duża część miejsc siedzących i płyty będzie po prostu wolnych... jednak znając polską publiczność i biorąc pod uwagę długie lata czekania na ten koncert... musi być dobrze
Pomysł z kartonami fajny, ale bądźmy realistami... z tego forum o akcji dowie się max. kilkaset osób z tego tylko część podłapie temat i weźmie czynny udział. W praktyce będzie kilkadziesiąt kartonowych ludzików, które nie zrobią żadnej różnicy... Pomimo wszystko wejdę w to i zrobię swojego kartonowego ludzika, o ile podtrzymacie ten pomysł

Tuż przed koncertem, Bristol 2011
Inną sprawą jest, że stadion w Anglii ma pojemność trybun właśnie w granicach 20 000, a PGE ponad 40 000, stąd pytanie do organizatorów, dlaczego na tak dużym obiekcie zdecydowali się organizować koncert? Duża część miejsc siedzących i płyty będzie po prostu wolnych... jednak znając polską publiczność i biorąc pod uwagę długie lata czekania na ten koncert... musi być dobrze
Pomysł z kartonami fajny, ale bądźmy realistami... z tego forum o akcji dowie się max. kilkaset osób z tego tylko część podłapie temat i weźmie czynny udział. W praktyce będzie kilkadziesiąt kartonowych ludzików, które nie zrobią żadnej różnicy... Pomimo wszystko wejdę w to i zrobię swojego kartonowego ludzika, o ile podtrzymacie ten pomysł
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Jest jeszcze sporo czasu...Nawet jak organizatorzy dali spokój z promocją to jest szansa jeszcze na zwiększenie frekwencji pod warunkiem że najpóźniej na początku maja wychodzi nowy singiel z fajnym video(i musi to być 'I'm With You' bo się nadaje na Europę) i druga sprawa: ludzie muszą być pewni, że Richie jest na bank w Europie...
Te 2 sprawy załatwione i rzeczywiście można jeszcze sprzedać trochę biletów...
Póki co i tak jest dobrze...
Te 2 sprawy załatwione i rzeczywiście można jeszcze sprzedać trochę biletów...
Póki co i tak jest dobrze...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
To ile tych biletów jest w końcu sprzedanych??
20 tysięcy to dużo - stadion za wielki
. W sumie górne sektory mogłyby być wolne.
Może organizator liczył na bum - ale ten kto nad tym myślał to nie pomyślał
Bo w sumie dla nas ze śląska byłoby lepiej dojechać do Warszawy - ja sama wahałam się czy jechać długo - uwielbiam BJ, ale ten Gdańsk mnie jakoś zniechęcał... I być może wielu z śląska zniechęcił 
Ale widzę, że bilety nadal znikają
Bo te co ja chciałam najpierw już są wykupione i to rzędy całe. Ale fakt dużo wolnych.
20 tysięcy to dużo - stadion za wielki

Ale widzę, że bilety nadal znikają
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Przypomniała mi się ta babcia która w pierwszym rzędzie dziergała na drutach jakiś gustowny szaliczek...Mkwiatek93 pisze:Na niektórych meczach siatkówki w egzotycznych krajach wpuszczają seniorów za darmo i zwołują wojsko na trybuny by jakaś publika była
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
http://muzyka.onet.pl/newsy/rock/zdrowa ... omosc.html
Śmiech na sali.
Gdy przeczytałem ' Zdrowa Promocja', sądziłem, że rozchodzi się o to, że na siłę się nie muszą promować i nie wyskakują nikomu z lodówki.
To co przeczytałem dalej, stopniowo coraz bardziej sprawiało, że moja ręka podążała do głowy, żeby się za nią złapać.....
Reklama w przychodniach... a aptekach.... Co to ma być? Do kogo kierowana jest ta promocja? Do starszych osób, których koncerty nie interesują, które mają ledwo na lekarstwa? Nie jestem specem od marketingu i gówno o nim wiem, ale dla mnie to dziwny strasznie ruch promocyjny...
Śmiech na sali.
Gdy przeczytałem ' Zdrowa Promocja', sądziłem, że rozchodzi się o to, że na siłę się nie muszą promować i nie wyskakują nikomu z lodówki.
To co przeczytałem dalej, stopniowo coraz bardziej sprawiało, że moja ręka podążała do głowy, żeby się za nią złapać.....
Reklama w przychodniach... a aptekach.... Co to ma być? Do kogo kierowana jest ta promocja? Do starszych osób, których koncerty nie interesują, które mają ledwo na lekarstwa? Nie jestem specem od marketingu i gówno o nim wiem, ale dla mnie to dziwny strasznie ruch promocyjny...
I prywatne szpitale? Common.... chorzy ludzie nawet w prywaciakach mają większe problemy niż koncerty. Bardziej w pamięc wchodzą stałe reklamy np na przystankach autobusowych, w radiach jadąc samochodem, a nie migające gówno przez 5 sekund, raz na 10 minut.Scrooge pisze:Myślę, że chodzi o prywatne przychodnie, jeżeli się nie mylę to pomysł nie najgorszy![]()
Powinny być reklamy przy uczelniach, na uczelniach, plakaty na uczelniach, tablicach informacyjnych, akademikach no i na przystankach. Nie wiem jak wy, ale kiedy ja jadę np tramwajem, czy autobusem i jadę ileś tych przystanków, czy czekam na pojazd na przystanku to w końcu z samych nudów zaczynam się interesować tą reklamą. Wynając tanio jakichś studenciaków, czy firmę reklamową, która zajęłaby się obejściem uczelni, domów studenckich, czy nawet klubów. Btw, ciekawe czy w sklepach muzycznych w gdańsku, np rock n roll wisi choć wzmianka o tym koncercie, aż się przejdę przy okazji, ale śmiem wątpić. Pewie wielu 'muzyków' śmieje się na dźwięk Bon Jovi, ale na pewno są i tacy, którzy znają i cenią solówki sambory z najpopularniejszych kawałków.Mogliby jeszcze walnąć takie reklamy w przedszkolach i domach pogrzebowych...
Takie ekrany mają prawie wszystkie uczelnie, może tam mistrzowie reklamy powinni coś wykombinować? Oczywiście o wschodzie Polski mowy nie ma, jasna sprawa. dzięki...
-
- Have A Nice Day
- Din_Winter
- Have A Nice Day
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day