![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Z tymi biletami to kręcą jak mogą byleby się ich pozbyć

Moderator: Mod's Team
Chłopie, śmiem wątpić, by te miejsca się wyprzedały, po prostu się przesiądziesz, nikt tego Ci tak dokładnie sprawdzać nie będzie, a jak się postarasz to i na te za 250 se zejdzieszMaziejCK pisze:Zauważcie jaki cyrk robią z biletami na trybunyżenada.
Sam kupiłem na sektor 3 rząd 38. Czemubo te niżej były niedostępne (myślałem że wykupione hahaha
) i co teraz ?! Zonk bo nagle są do kupienia !
Zobaczcie też sobie sytuację z sektora 14
Ludzie kupowali bilety od 42 rzędu w górę bo tych na dole nie było... teraz nagle są i co ?!
Ci co kupili wcześniej tak naprawdę mają gorzej...po prostu mała bania co odwalają!
Ja sam chętnie wziąłbym teraz na samym dole sektora ale co mam zrobić heh...zrobili mnie w ****, tak samo ludzi z 14 sektora którzy zapewne kupili tam miejsca bo na 15 było już pusto...ale zonk! nagle bilety są i na 15 ! / ŻENADA!
No i te bilety po 99 zł co to niby się rozeszły hehe nagle zrobiło się ich setki
Popatrzcie teraz na mapkę stadionu na Eventim i zobaczcie jak komicznie to wygląda w niektórych sektorach...
Ktoś powinien za to beknąć ale to Polska w końcu..czemu tu ma być normalnie?
Mógłbym ale podejrzewam że wiązało by się to z kolejnymi kosztami wysyłki biletów itp. Równie dobrze mógłbym im zadyme zrobić o takie wałki ale chyba nie chce mi się denerwowaćTomker pisze:MaziejCK, pisz pytanie do eventimu czy nie wymienią ci miejsca
zabrać wolno. Ryzyk fizyk, poza tym co prawda BJ nie chce, żebyśmy mieli po nim nasze własne pamiątkowe fotki, ale to nie znaczy, że jak dowie się, że w Polsce nie ma białych niedźwiedzi na ulicach to nie zmieni zdaniaMaziejCK pisze:Heh całkiem możliwechociaż nic nie wiadomo skoro takie rygory wprowadzają, że aparatu nie wolno zabrać ..
![]()
W obu sprawach powinniśmy naciskać na organizatora i managament BJMaziejCK pisze:Mógłbym ale podejrzewam że wiązało by się to z kolejnymi kosztami wysyłki biletów itp. Równie dobrze mógłbym im zadyme zrobić o takie wałki ale chyba nie chce mi się denerwowaćTomker pisze:MaziejCK, pisz pytanie do eventimu czy nie wymienią ci miejsca