Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
myszorkowa
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: myszorkowa »

Dowodzik się znajdzie ;]
Z tymi biletami to kręcą jak mogą byleby się ich pozbyć :zniesmaczony:
I'm such a child :P
MaziejCK
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: MaziejCK »

Zauważcie jaki cyrk robią z biletami na trybuny ;/ żenada.
Sam kupiłem na sektor 3 rząd 38. Czemu ?? bo te niżej były niedostępne (myślałem że wykupione hahaha !! ) i co teraz ?! Zonk bo nagle są do kupienia !
Zobaczcie też sobie sytuację z sektora 14
Ludzie kupowali bilety od 42 rzędu w górę bo tych na dole nie było... teraz nagle są i co ?!
Ci co kupili wcześniej tak naprawdę mają gorzej...po prostu mała bania co odwalają!
Ja sam chętnie wziąłbym teraz na samym dole sektora ale co mam zrobić heh...zrobili mnie w ****, tak samo ludzi z 14 sektora którzy zapewne kupili tam miejsca bo na 15 było już pusto...ale zonk! nagle bilety są i na 15 ! / ŻENADA!
No i te bilety po 99 zł co to niby się rozeszły hehe nagle zrobiło się ich setki ;]
Popatrzcie teraz na mapkę stadionu na Eventim i zobaczcie jak komicznie to wygląda w niektórych sektorach...

Ktoś powinien za to beknąć ale to Polska w końcu..czemu tu ma być normalnie?
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

MaziejCK pisze:Zauważcie jaki cyrk robią z biletami na trybuny ;/ żenada.
Sam kupiłem na sektor 3 rząd 38. Czemu ?? bo te niżej były niedostępne (myślałem że wykupione hahaha !! ) i co teraz ?! Zonk bo nagle są do kupienia !
Zobaczcie też sobie sytuację z sektora 14
Ludzie kupowali bilety od 42 rzędu w górę bo tych na dole nie było... teraz nagle są i co ?!
Ci co kupili wcześniej tak naprawdę mają gorzej...po prostu mała bania co odwalają!
Ja sam chętnie wziąłbym teraz na samym dole sektora ale co mam zrobić heh...zrobili mnie w ****, tak samo ludzi z 14 sektora którzy zapewne kupili tam miejsca bo na 15 było już pusto...ale zonk! nagle bilety są i na 15 ! / ŻENADA!
No i te bilety po 99 zł co to niby się rozeszły hehe nagle zrobiło się ich setki ;]
Popatrzcie teraz na mapkę stadionu na Eventim i zobaczcie jak komicznie to wygląda w niektórych sektorach...

Ktoś powinien za to beknąć ale to Polska w końcu..czemu tu ma być normalnie?
Chłopie, śmiem wątpić, by te miejsca się wyprzedały, po prostu się przesiądziesz, nikt tego Ci tak dokładnie sprawdzać nie będzie, a jak się postarasz to i na te za 250 se zejdziesz :whoeva:
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

MaziejCK, pisz pytanie do eventimu czy nie wymienią ci miejsca
MaziejCK
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: MaziejCK »

Heh całkiem możliwe ;) chociaż nic nie wiadomo skoro takie rygory wprowadzają, że aparatu nie wolno zabrać .. ;/ no i w sumie wolałbym już pełne trybuny ;) bardziej by mnie i nas to cieszyło niż jakaś tam lepsza miejscówka od tej która mam.
Tomker pisze:MaziejCK, pisz pytanie do eventimu czy nie wymienią ci miejsca
Mógłbym ale podejrzewam że wiązało by się to z kolejnymi kosztami wysyłki biletów itp. Równie dobrze mógłbym im zadyme zrobić o takie wałki ale chyba nie chce mi się denerwować ;)
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

MaziejCK pisze:Heh całkiem możliwe ;) chociaż nic nie wiadomo skoro takie rygory wprowadzają, że aparatu nie wolno zabrać .. ;/
zabrać wolno. Ryzyk fizyk, poza tym co prawda BJ nie chce, żebyśmy mieli po nim nasze własne pamiątkowe fotki, ale to nie znaczy, że jak dowie się, że w Polsce nie ma białych niedźwiedzi na ulicach to nie zmieni zdania
MaziejCK pisze:
Tomker pisze:MaziejCK, pisz pytanie do eventimu czy nie wymienią ci miejsca
Mógłbym ale podejrzewam że wiązało by się to z kolejnymi kosztami wysyłki biletów itp. Równie dobrze mógłbym im zadyme zrobić o takie wałki ale chyba nie chce mi się denerwować ;)
W obu sprawach powinniśmy naciskać na organizatora i managament BJ
straszny_24
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: straszny_24 »

Witam wszystkich jeszcze raz,
jestem zmuszony sprzedać 4 bilety Golden Circle (płaciełem 350zł/szt. + koszty przesyłki). Sprzedam za 320 zł/szt. Kupowałem przez eventim, 100% oryginał. Jeśli ktoś będzie zainteresowany, proszę o kontakt na: straszny_24@o2.pl. Dla uwiarygodnienia, jestem w stanie przesłać potwierdzenie przelewu i skan biletów.
Pozdrawiam wszystkich!
Monia
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Monia »

Witam!
Sprzedam lub najlepiej wymienie 3 (ewentualnie 2) bilety Golden Circle zakupione w empiku do Gdańska na bilety na Trybuny kat. 1. w miare bliskie sektory. Bilety sprzedaję 50 zł taniej każdy, czyli 300 zl, za sztuke. Robię to z wielkim żalem, ale los zadecydował inaczej i musze miec miejsce siedziące. Zainteresowanych proszę o wiadomosc na monia_m1@yahoo.com
Mytha
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Mytha »

A ja mam z lekka wątpliwość czy odkupować blety ;/
luckybuster
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: luckybuster »

Witam

A chce ktos 2 na płytę do Berlina po kosztach ?
Ja niestety nie mogę pojechać.

Jak coś to na GG:32164091

Dzięki i pozdrawiam.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

luckybuster pisze: A chce ktos 2 na płytę do Berlina po kosztach ?
ile?
Mytha
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Mytha »

Mam bilety w 1 sektorze na samym dole :D
Ale się cieszę bo bałam się, że nie zdążę kupić wcale :P
luckybuster
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: luckybuster »

Po 60 euro -jak na bilecie.

Pozdrawiam.
bartekbb23 pisze:
luckybuster pisze: A chce ktos 2 na płytę do Berlina po kosztach ?
ile?
GP
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: GP »

W grudniu zaraz po starcie kupiliśmy sobie z żoną 2 bilety na GC do Gdańska. 5 miesięcy żyłem strasznie ciesząc się na to wydarzenie.
Szczęście postanowiło ze mnie zadrwić z lekka i uśmiechnęło się z drugiej strony dwoma paskami na teście. :D

W związku z tym, że w czerwcu będziemy mieli prawie 5 miesiąc, żona nie wystoi na nogach od rana do nocy. Ja sobie nie wyobrażam jechania bez niej, w związku z tym:

- najchętniej:
Zamienię 2 bilety na GC w Gdańsku na 2 bilety w jakimś fajnym miejscu na trybunach PGE Areny.

- mniej chętnie:
Sprzedam 2 bilety na GC w Gdańsku.

Warunki do uzgodnienia.

GP
alicjasz
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: alicjasz »

Dzień dobry, nie wiem czy ktoś już to zamieścił, ale są bilety do wygrania :p

http://www.lotos.pl/

https://lotosnavigator.pl/info/regulamin_bon_jovi/481

Pozdrawiam :D