Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

bartekbb23 pisze:
Powiem tak, to było do przewidzenia, wystarczyło spojrzeć na ketegorie biletów. Dostępne były kategoria 1, a potem dopiero kategoria 4 czyli golden fast track. Teraz mamy odkryte wszystkie kategorie poza kategorią nr 2! i to bardzo ciekawe, skoro Diamond Circle jest kategorią nr 3. Czyżby Diamond Circle Fast Track?!
dobre spostrzeżenie! :brawo: teraz ciekawi mnie co będzie kategorią nr 2 i kiedy zostanie ona odkryta... ale mam podobne przypuszczenia do Ciebie.. DCFT.
Justyna_1084
It's My Life
It's My Life

Post autor: Justyna_1084 »

He he ale czarują z tymi biletami :o A ja jeszcze nie kupiłam bileciku i może całkiem dobrze :D
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Kombinują jak koń pod górę :D
Kupić kupiłam 2 zwykłe GC, ale nie wykluczam że jeśli znajdzie się coś korzystnego mogłabym je zamienić na coś...
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
KondZik

Post autor: KondZik »

Obrazek

Zdjęcie z Oslo z poprzedniej trasy. Niepełna scena, widać jak wygląda podział.
Tak przypadkiem trafiłem i pomyślałem, że wrzuce bo to również stadion i może komuś się przyda. :))
Pozdro
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2013, o 19:51 przez KondZik, łącznie zmieniany 1 raz.
thorgal_30
It's My Life
It's My Life

Post autor: thorgal_30 »

Na oficjalnym forum Backstage jest dyskusja ze wcale nie jest do konca powiedziane ze bilety z Fan klubu dają pierszeństwo wejscia i masa ludzi klnie ze tylko dlatego wykupili członkostwo i są zdegustowani. No i gdyby organizator od razu dał DC za 790 zł to bym sie nie bawił w ten cały Backstage... tylko ze bilety w przedsprzedazy przez Fan Klub były raptem 2 czy 3 dni dostepne wiec sie trzeba było deycydować :-(
Livin' On the Prayer
Kamiila
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Save a Prayer
Save a Prayer
Kontakt:

Post autor: Kamiila »

Ja kupiłam GC Fast Track, ale gdybym wiedziała, że DC będą za 790 zł, to wolałabym poczekać. Teraz sama nie wiem co robić.
thorgal_30, Nie dziwie się, że ludzie z Backstage'u są wkurzeni. Faktycznie większość z nich zapisała się tylko ze wzg. na bilety z pierwszeństwem, a teraz takie cyrki wychodzą. Ja sama zastanawiałam się nad tą opcją.
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

To DC wydaje się całkiem spore...
Awatar użytkownika
StefanA
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: StefanA »

Też przez chwilę myślałam o sprzedaży mojego GC FT,ale chyba się nie zdecyduję,bo w DC nie ma nic o pamiątkowym identyfikatorze i programie trasy,no i widok z GC bardziej mi odpowiada. Wiem,dziwne argumenty,bo w końcu DC bliżej sceny :D
Kamiila
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Save a Prayer
Save a Prayer
Kontakt:

Post autor: Kamiila »

Bycie bliżej sceny wydaje się wystarczającym argumentem :P Chociaż racja, że te duperele to fajna pamiątka. Jeszcze się waham, ale raczej niech zostanie tak jak jest :)
Awatar użytkownika
ROCKSTAR
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ KTF TD
Kontakt:

Post autor: ROCKSTAR »

Nie wiem, czy to dobry dzial, na tego typu informacje, ale mam info dla wszystkich tych, ktorzy z wielu wgledow nie moga sobie pozwolic na zakup biletu na koncert BJ albo dla tych jeszcze niezdecydowanych :)

Firma Prestige MJM oglosila konkurs- do wygrania bilety na koncert !!Probujcie, kto tylko ma talent i mozliwosci!

"Organizatorzy pierwszego w Polsce koncertu Bon Jovi przygotowali konkurs dla fanów zespołu. Do wygrania są bilety występ zespołu, który odbędzie się 19 czerwca na PGE ARENIE w Gdańsku.

Dokładne zasady zabawy określa regulamin konkursu. Udzial w zabawie może wziąć każda osoba, która posiada konto na portalu społecznościowym Facebook. Wystarczy tylko polubić fanpage firmy Prestige MJM i przygotować grafikę promującą czerwcowy koncert Bon Jovi w formacie jpg. To jedyne wymagania dotyczące udziału w konkursie, więc możliwości wykonania pracy jest bardzo wiele. - Liczymy na ciekawe propozycje i zachęcamy do udziału w zabawie - przekonują Organizatorzy.

"Promuj koncert, wygraj bilet!"
Regulamin Konkursu
1. Organizatorem konkursu jest agencja Prestige MJM
2. Prestige MJM potwierdza, że jest organizatorem koncertu Bon Jovi, który odbędzie się 19 czerwca 2013 roku na stadionie PGE ARENA w Gdańsku
3. Do wygrania jest podwójne zaproszenie na koncert Bon Jovi w Gdańsku, który odbędzie się 19 czerwca 2013 roku na stadionie PGE ARENA w Gdańsku
4. Konkurs odbywa się na oficjalnym fanpage`u firmy Prestige MJM na portalu facebook
(facebook.com/prestigemjm) i potrwa od 16 stycznia do 10 lutego 2013 roku
5. Warunkiem udziału w konkursie jest polubienie aplikacji konkursowej i przesłanie pracy oraz
wypełnienie formularza zgłoszeniowego z podstawowymi danymi, w tym adresem e-mail (należy
wypełnić wszystkie dane)
6. Praca musi zawierać dowolną grafikę w formacie jpg., która będzie stanowić promocję koncertu Bon Jovi i zachęcać do udziału w tym wydarzeniu

Wiecej informacji tutaj:

http://www.imprezyprestige.com/konkursy.php?news_id=834
PrestigeMJM
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul
Kontakt:

Post autor: PrestigeMJM »

Uprzedzając pytania - jeszcze nie wiemy jakiej kategorii to będą bilety :)
Awatar użytkownika
Bodzio
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Hmmm...
Kontakt:

Post autor: Bodzio »

PrestigeMJM pisze:Uprzedzając pytania - jeszcze nie wiemy jakiej kategorii to będą bilet
Zgodnie z obietnicą - info już na stronie głównej i na facebooku.
pozdrawiam serdecznie!

Artur

12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Kraffti
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Kraffti »

Hej, mam pytanie. Bilety na koncert już kupiłam, od kilku miesięcy są w domu, ale nie w tym rzecz. Chodzi o to, że na moim eventimie wciąż tkwi status "opłacone" i "w trakcie". Nie wiem czy się tym nie przejmować, czy dalej im truć żeby to zmienili. Pisałam do nich przez obsługę klienta 2 razy - za pierwszym odpisali że się postarają jak najszybciej i tak dalej... drugi raz pisałam po upływie miesiąca i na razie cisza.
Może ktoś spotkał się z podobną sytuacją? Z góry dzięki :))
Only fools are "know it all's
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

Kraffti pisze:Hej, mam pytanie. Bilety na koncert już kupiłam, od kilku miesięcy są w domu, ale nie w tym rzecz. Chodzi o to, że na moim eventimie wciąż tkwi status "opłacone" i "w trakcie". Nie wiem czy się tym nie przejmować, czy dalej im truć żeby to zmienili. Pisałam do nich przez obsługę klienta 2 razy - za pierwszym odpisali że się postarają jak najszybciej i tak dalej... drugi raz pisałam po upływie miesiąca i na razie cisza.
Może ktoś spotkał się z podobną sytuacją? Z góry dzięki :))
Ja mam identycznie i to w przypadku obu zakupów, jakie zrobiłam na eventim w listopadzie. I szczerze? Odkąd bilety mam juz w łapach, mam gdzieś ich statusy, nawet nie pomyślałam o tym, żeby je teraz sprawdzać :))
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Ja też już nie wchodzę nawet na eventim, najważniejsze że masz bilety, a status itd to juz ich problem... :P
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”