Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
-
- Have A Nice Day
No ja już od wczoraj wiedziałam, że GC Fast Track już nie ma sprzedaży. Cały tydzień sprawdzałam i były, a wczoraj kiedy chciałam już definitywnie namówić moją przyjaciółkę do koncertu okazało się, że już ich nie ma. Skończyło się tym, że kupiła sobie ten tańszy bilet.
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Drodzy uzytkownicy. Przestrzegamy przed zakupem biletów na stronach innych niż eventim.pl, oraz imprezyprestige.com. Nie dajemy żadnej gwarancji na to, że bilety będą właściwe, oraz dostosowane do Państwa potrzeb. W szczególności chcielibyśmy zwrócic uwagę na stronę www.viagogo.pl , gdzie można kupić bilety na różne wydarzenia (w tym na koncert Bon Jovi).
Prestige MJM Team
Prestige MJM Team
Też by mi się wydawało że 25tys to niby tak sobie jak na taki stadion.Betii pisze:Czytajac artukuł o sprzedaży biletów jedna rzecz mnie zaiteresowala...pozostało jeszcze do sprzedaży 15tys. ,sprzedalo się 10tyś. czyli razem 25tys?mało...myślałam że choć ze 40 tysiecy ludzi bedzie w Polsce..W berlinie 80tyś. a u nas tylko 25tys....
Ale u nas koncert jest poraz pierwszy to kto zaryzykuje koncert na tyle dziesiąc tysięcy?
Chyba że źle rozumuje.
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ale przecież sam stadion pomieści chyba ok 40 tys. osób (chociaż mogą to być dane dotyczące jedynie trybun, nie wiem do końca jak jest z płytą - z resztą w jej przypadku nie może być wypchana na maksa ze względów bezpieczeństwa).
Jakby te 25-30 tys. osób rzeczywiście się pojawiło to moim zdaniem i tak nie jest to zły wynik.
Jakby te 25-30 tys. osób rzeczywiście się pojawiło to moim zdaniem i tak nie jest to zły wynik.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wiecie co, ja się obawiałam na początku czy da radę wykupić tyle biletów żeby wstydu nie było, ale jak widać sprzedaż idzie dobrze
od ilości miejsc na trybunach trzeba odliczyć te które będą za sceną, ale myślałam że to się wyrówna po dodaniu liczby miejsc na płycie. Do tego na pewno jest pula biletów niedostępna w sprzedaży (konkursy radiowe, bądź VIP-y z firm organizatorskich, sponsorów etc.). Nie będzie źle, jak na pierwszy koncert (oby nie ostatni!!) 
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Należy doliczyć Niemców, Ukraińców, Białorusinów, Litwinów, Rosjan - wszystkich tych, którym z jakiegokolwiek miejsca będzie najbliżej lub najtaniej dojechać do Gdańska, niż do innych miast w EuropieMilla pisze:Trzeba brać pod uwagę ceny biletów, u nas w kraju się mało zarabia, więc dla niektórych te ceny to naprawdę dużo. Mam nadzieję, że wszyscy , którzy chcą być na tym koncercie, będą.
Witam....
mam do sprzedania jeden bilet GC Fast Track...
kupiony na stronie eventimu i otrzymany na święta
niestety wyskoczył mi właśnie inny koncert i nie mogę jechać na BJ.....
czy byłby ktoś chętny do odkupienia za normalną cenę?
bardzo mi zależy na odsprzedaniu biletu...(jak by co, mam potwierdzenie kupna od eventim)
mam do sprzedania jeden bilet GC Fast Track...
kupiony na stronie eventimu i otrzymany na święta
niestety wyskoczył mi właśnie inny koncert i nie mogę jechać na BJ.....

czy byłby ktoś chętny do odkupienia za normalną cenę?
bardzo mi zależy na odsprzedaniu biletu...(jak by co, mam potwierdzenie kupna od eventim)