Good idea Martixx, byleby każdy znalazł czas będziemy wolontariuszami BJ
Jestem za szybkim roztrzygnięciem sprawy koszulek, by potem móc się zająć organizacją na samym już koncercie, atrakcjami dla chłopaków itd
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Haha XD Czyli tak: ubieramy koszulki BJ, robimy ulotki i idziemy na miasto? Proponuję jeszcze wziąć radio czy jakikolwiek inny sprzęt grający dość głośno i wydrukować kartki z tekstem Rozśpiewajmy ulice Jak się znajdą odważni to można nawet tańczyć
Hmmmm zimową porą to chyba koszulki nie przejdą, a w końcu teraz najbardziej zależy nam na reklamie. Może lepiej wróćmy do pomysłu naklejek i poobklejajmy się czymś "bondżowiowym".
Ale żeby nie było offtopu, to koszulki też muszą być. Ludzie, zacznijmy w końcu jakieś konkrety! Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł odnośnie wyglądu naszych koszulek?
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Zgadzam się z postem powyżej
Nie ma co czekać, już czas na promocję, już czas
A co do koszulek, na wiosnę je przywdziejemy by jeszcze ludziom się poprzypominać
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
ja również dostałem, tyle że moja nie promuje koncertu. ale kurczę.. najlepszy prezent na świecie
już kolejny raz nalegam żeby zacząć działać w temacie koszulek. może nawet wykorzystać projekt tej widniejącej nad moim postem? jeśli oczywiście właściciel zezwoli. mnie tam się podoba!
Miałam przejrzeć tych szesnaście stron i zebrać wszystkie pomysły, ale pyszny karp cały czas odciąga mnie od tego pomysłu. Jak już da mi spokój, to się tym zajmę. Trzeba ruszyć w końcu temat.
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.