Organizacja na PGE Arenie

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Gloria pisze:
Tomker pisze:
martyna0330 pisze:A co z nami(siedzącymi na trybunach)? Też będziemy jakoś zaangażowani? :D
Chyba skaczącymi na trybunach ;)
Myślę, że PGA Arena dostarczy na krzesełka kolorowe tekturki które utworzą jakiś symbol czy napis, tak jak to było chociażby na meczu reprezentacji Polski z Urugwajem. Poza tym pewnie będą banery powieszone jak na meczach
Banery i telebimy jak najbardziej ale nie jestem pewna, czy organizatorzy zajmą się rozkładaniem tekturek na krzesłach, w tym przypadku specyfika wydarzenia jest nieco inna i wydaje mi się, że takie gadżety i dodatki będą musiały pozostać raczej w gestii fanów :)
Trzeba nacisnąć na PGA Arena. Z tego co pamiętam to w Udine też były przygotowane kartoniki na siedzeniach w porozumieniu z organizatorem
Diva
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Diva »

hej pozwolcie ze dorzuce swoje 5gr. do tej dyskusji .rzecz jasna jadę na koncert /z obstawą 5osobową ;) / i mamy zamiar wziac czynny udzial w tej zabawie ale pomysly na "uatrakcyjnienie"tego koncertu lub tez jakby to nazwac , proby zapadniecia chlopakom w pamiec jako najlepszy koncert jaki dali i na ktorym fani dali z siebie wszystko,jakos mi sie slabo podobaja. balony , karteczki ???? a co to mecz albo odpust ? to takie oklepane ze az zaczyna byc smutne, ze nie ma innego sposobu na zrobienie czegos fajnego.
ktos rzucil pomysl z rozami- no do mnie to jakos najbardziej przemawia.nie musza byc zywe i cale ,wystarczylyby glowki róz - nawet jakby jakims cudem lub bardziej niefartem John mialby nie zaspiewac bed of roses to i tak moglibysmy w ten sposob go o to poprosic 1,zaczynamy spiewac bed of roses i niech kazdy podniesie do gory taką roze to i tak bedzie widac a jakby sie skusil i zaczal spiewac to wiadomo ze roze lecą w strone sceny. 2jakby bed of... bylo w planie to chyba nie ma co tlumaczyc tylko wiadomo ze roze lecą na scene - chyba w koncowce piosenki bylyby najwlasciwsze.
taką glowke rozy mozna sobie przyczepic do koszulki,kieszeni spodni,sztuczna wlozyc do kieszeni i tez nic sie jej nie stanie. dmuchanie balonow?? komu sie bedzie chcialo jak bedzie taki fun dmuchac balony/jeszcze pomdleją z braku powietrza :D / bylam kiedys na koncercie the rasmus i przy piosence black roses byly czasrne roze - rewelacja!! a poza tym mysle nad super koszulką i obym dostala sokolego wzroku do czerwca bo musze zobaczyc John`a
boski koncert, wciąż o nim myślę
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Miejmy nadzieję że da się dogadać z organizatorem co do kartoników :)
P.S. Nie chce być upierdliwa, ale mnie to razi w oczy:
Tomker - PGE Arena
Diva - Jon :))
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Cerise
I Believe
I Believe

Post autor: Cerise »

martyna0330 pisze:A co z nami(siedzącymi na trybunach)? Też będziemy jakoś zaangażowani? :D
Ja również reprezentuję fanów na trybunach i fajnie było by zorganizować tam jakąś akcję (flag nigdy za wiele - obecność wielu obcokrajowców) i zaangażować ludzi w czynny udział w koncercie. Nie może być sytuacji, że będą to miejsca SIEDZĄCE! ;)
Diva
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Diva »

Mkwiatek93 pisze:Miejmy nadzieję że da się dogadać z organizatorem co do kartoników :)
P.S. Nie chce być upierdliwa, ale mnie to razi w oczy:
Tomker - PGE Arena
Diva - Jon :))

:o prosze o wybaczenie ,jako kare ustalam sobie dzien bez muzyki bon jovi :beksa: no moze pól dnia :D
boski koncert, wciąż o nim myślę
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Nie no nie gniewam się, po prostu jak mi się coś nie podoba to zwracam uwagę, wyrzut to nie był, bardziej sugestia ;)
Co do organizacji, ja nadal bym chciała jakieś zimne ognie, np. przy I'll be There For You... :whoeva:
usunięty użytkownik 4858

Mkwiatek93 pisze:Nie no nie gniewam się, po prostu jak mi się coś nie podoba to zwracam uwagę, wyrzut to nie był, bardziej sugestia ;)
Co do organizacji, ja nadal bym chciała jakieś zimne ognie, np. przy I'll be There For You... :whoeva:
Organizator wielokrotnie(!) powtarzał, że nie można wnosić pirotechniki (w to oczywiście wchodzą zimne ognie)
missiorek
It's My Life
It's My Life

Post autor: missiorek »

Polak potrafi... :) Myślę że zimne ognie to nie materiał pirotechniczny, niech nie przesadzają - a jak im się nie spodoba to myślę że nie wyrzucą ze stadiony paruset osób bo zapaliły zimne ognie na pięknej piosence ;)
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Slash z zespołem przyjeżdżają do Polski, fani przyszykowali im taką niespodziankę: http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... a-material welcome to Poland SLASH... Gunsi mieli też coś podobnego...
Awatar użytkownika
M.J.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: M.J. »

A klasyczne zapalniczki? Też zakazane?
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Właśnie tak myślę, że takie zimne ognie to nie do końca pirotechniczne materiały, przecież to nawet dzieciom się daje właśnie z tego powodu że ryzyku poparzenia itd jest niskie w porównaniu do petard, rac itd :) Już na niejednym koncercie się takie rzeczy pojawiały przecież
Bama
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Bama »

Jako że nikt na słowo pewnie nie uwierzy:
Klasyfikacje wyrobów pirotechnicznych ze względu na powstający efekt:

Ognie choinkowe ("zimne ognie"): wyroby z mieszaniną pirotechniczną oblepioną na elemencie drewnianym lub stalowym, dającą iskry w trakcie spalania.
Wątpliwości rozwiane. :)
usunięty użytkownik 4858

Re: maski

mulher pisze:balony super :) a moze maski - have a nice day? of kors tez w jakims momencie, zebysmy to sie z wrazenia nie podusili.. moze na poczatek, bo wiadomo ze tekturka moze byc pozniej w zlym stanie ;)
Dajcie już spokój z tym HAND - to było dawno i nie prawda... Odgrzewany kotlet...
chyba, żeby była pewność, że zagrają HAND i jedynie na tą 1 piosenkę założyć białoczerwone buźki...
Załączniki

[Rozszerzenie png zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

Awatar użytkownika
M.J.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: M.J. »

Tak sobie myślę, że my tu gadu gadu, a czas leci...
Chociażby ta flaga/transparent z napisem. Sam chyba się nie zrobi, a ja nawet nie bardzo wiem, jak to ostatecznie miałoby wyglądać. "Ktoś" ma to zrobić i przyczepić do barierek? Ogromna, "wędrująca" przez stadion flaga? Stanęło już w końcu na czymś?

Staram się trochę obudzić temat, tutaj każdego dnia powinno być po kilkadziesiąt nowych postów. :D
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Ja jestem za jakimś transparentem, powiesimy, będzie widoczne i wiadomo, że wyjdzie, że ktoś nie nawali :bg:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”