Trzeba nacisnąć na PGA Arena. Z tego co pamiętam to w Udine też były przygotowane kartoniki na siedzeniach w porozumieniu z organizatoremGloria pisze:Banery i telebimy jak najbardziej ale nie jestem pewna, czy organizatorzy zajmą się rozkładaniem tekturek na krzesłach, w tym przypadku specyfika wydarzenia jest nieco inna i wydaje mi się, że takie gadżety i dodatki będą musiały pozostać raczej w gestii fanówTomker pisze:Chyba skaczącymi na trybunachmartyna0330 pisze:A co z nami(siedzącymi na trybunach)? Też będziemy jakoś zaangażowani?
Myślę, że PGA Arena dostarczy na krzesełka kolorowe tekturki które utworzą jakiś symbol czy napis, tak jak to było chociażby na meczu reprezentacji Polski z Urugwajem. Poza tym pewnie będą banery powieszone jak na meczach
Organizacja na PGE Arenie
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Little Bit Of Soul
hej pozwolcie ze dorzuce swoje 5gr. do tej dyskusji .rzecz jasna jadę na koncert /z obstawą 5osobową
/ i mamy zamiar wziac czynny udzial w tej zabawie ale pomysly na "uatrakcyjnienie"tego koncertu lub tez jakby to nazwac , proby zapadniecia chlopakom w pamiec jako najlepszy koncert jaki dali i na ktorym fani dali z siebie wszystko,jakos mi sie slabo podobaja. balony , karteczki
?? a co to mecz albo odpust ? to takie oklepane ze az zaczyna byc smutne, ze nie ma innego sposobu na zrobienie czegos fajnego.
ktos rzucil pomysl z rozami- no do mnie to jakos najbardziej przemawia.nie musza byc zywe i cale ,wystarczylyby glowki róz - nawet jakby jakims cudem lub bardziej niefartem John mialby nie zaspiewac bed of roses to i tak moglibysmy w ten sposob go o to poprosic 1,zaczynamy spiewac bed of roses i niech kazdy podniesie do gory taką roze to i tak bedzie widac a jakby sie skusil i zaczal spiewac to wiadomo ze roze lecą w strone sceny. 2jakby bed of... bylo w planie to chyba nie ma co tlumaczyc tylko wiadomo ze roze lecą na scene - chyba w koncowce piosenki bylyby najwlasciwsze.
taką glowke rozy mozna sobie przyczepic do koszulki,kieszeni spodni,sztuczna wlozyc do kieszeni i tez nic sie jej nie stanie. dmuchanie balonow?? komu sie bedzie chcialo jak bedzie taki fun dmuchac balony/jeszcze pomdleją z braku powietrza
/ bylam kiedys na koncercie the rasmus i przy piosence black roses byly czasrne roze - rewelacja!! a poza tym mysle nad super koszulką i obym dostala sokolego wzroku do czerwca bo musze zobaczyc John`a
ktos rzucil pomysl z rozami- no do mnie to jakos najbardziej przemawia.nie musza byc zywe i cale ,wystarczylyby glowki róz - nawet jakby jakims cudem lub bardziej niefartem John mialby nie zaspiewac bed of roses to i tak moglibysmy w ten sposob go o to poprosic 1,zaczynamy spiewac bed of roses i niech kazdy podniesie do gory taką roze to i tak bedzie widac a jakby sie skusil i zaczal spiewac to wiadomo ze roze lecą w strone sceny. 2jakby bed of... bylo w planie to chyba nie ma co tlumaczyc tylko wiadomo ze roze lecą na scene - chyba w koncowce piosenki bylyby najwlasciwsze.
taką glowke rozy mozna sobie przyczepic do koszulki,kieszeni spodni,sztuczna wlozyc do kieszeni i tez nic sie jej nie stanie. dmuchanie balonow?? komu sie bedzie chcialo jak bedzie taki fun dmuchac balony/jeszcze pomdleją z braku powietrza
boski koncert, wciąż o nim myślę
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja również reprezentuję fanów na trybunach i fajnie było by zorganizować tam jakąś akcję (flag nigdy za wiele - obecność wielu obcokrajowców) i zaangażować ludzi w czynny udział w koncercie. Nie może być sytuacji, że będą to miejsca SIEDZĄCE!martyna0330 pisze:A co z nami(siedzącymi na trybunach)? Też będziemy jakoś zaangażowani?
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Organizator wielokrotnie(!) powtarzał, że nie można wnosić pirotechniki (w to oczywiście wchodzą zimne ognie)Mkwiatek93 pisze:Nie no nie gniewam się, po prostu jak mi się coś nie podoba to zwracam uwagę, wyrzut to nie był, bardziej sugestia![]()
Co do organizacji, ja nadal bym chciała jakieś zimne ognie, np. przy I'll be There For You...
- Milla
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Slash z zespołem przyjeżdżają do Polski, fani przyszykowali im taką niespodziankę: http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... a-material welcome to Poland SLASH... Gunsi mieli też coś podobnego...
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Właśnie tak myślę, że takie zimne ognie to nie do końca pirotechniczne materiały, przecież to nawet dzieciom się daje właśnie z tego powodu że ryzyku poparzenia itd jest niskie w porównaniu do petard, rac itd
Już na niejednym koncercie się takie rzeczy pojawiały przecież
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
Re: maski
Dajcie już spokój z tym HAND - to było dawno i nie prawda... Odgrzewany kotlet...mulher pisze:balony supera moze maski - have a nice day? of kors tez w jakims momencie, zebysmy to sie z wrazenia nie podusili.. moze na poczatek, bo wiadomo ze tekturka moze byc pozniej w zlym stanie
chyba, żeby była pewność, że zagrają HAND i jedynie na tą 1 piosenkę założyć białoczerwone buźki...
- Załączniki
-
[Rozszerzenie png zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Tak sobie myślę, że my tu gadu gadu, a czas leci...
Chociażby ta flaga/transparent z napisem. Sam chyba się nie zrobi, a ja nawet nie bardzo wiem, jak to ostatecznie miałoby wyglądać. "Ktoś" ma to zrobić i przyczepić do barierek? Ogromna, "wędrująca" przez stadion flaga? Stanęło już w końcu na czymś?
Staram się trochę obudzić temat, tutaj każdego dnia powinno być po kilkadziesiąt nowych postów.
Chociażby ta flaga/transparent z napisem. Sam chyba się nie zrobi, a ja nawet nie bardzo wiem, jak to ostatecznie miałoby wyglądać. "Ktoś" ma to zrobić i przyczepić do barierek? Ogromna, "wędrująca" przez stadion flaga? Stanęło już w końcu na czymś?
Staram się trochę obudzić temat, tutaj każdego dnia powinno być po kilkadziesiąt nowych postów.
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.