Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Bilet za 1490zł (Diamond Circle) zawiera:kamilka pisze:No a czy ten bilet za 1490 zl ma opcje wejscia za kulisy ? albo wgle jakikolwiek hm :> ; p
- wcześniejsze wejście przed otwarciem bram
- bar VIP (darmowe piwo, wino oraz napoje bezalkoholowe)
- bar VIP (darmowe ciepłe i zimne posiłki)
- imprezę przed koncertem z największymi przebojami Bon Jovi
- gadżety Bon Jovi
Jeśli coś źle piszę to proszę mnie poprawiać.
-
- Keep The Faith
Tak to jest z takimi wielkimi zespołami. Na mniejsze zespoły o których nikt nie wie, np. czesto metal jest inaczej. Im mniej znany zespół tym łatwiej coś wykombinować
Dla przykładu - Iced Earth w Polsce kosztowało 70 zł za zwykły bilet i 250 zł za VIP - w czym było spotkanie z zespołem i jakieś tam gadżety. W USA Sabaton był za $15, natomiast VIP czyli spotkanie z zespołem i plakat i autografy kosztowało $40. A Bon Jovi 1500 zł i i tak spotkania z zespołem nie ma. 
02.03.2008 - Philadelphia
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dokładnie tak. Pewnie nikt tu z Was nie słucha Kimbry lub Dry The River, ale ostatnio udało mi się być na ich kameralnych koncertach w Warszawie i oprócz dawki świetnej muzyki w każdym z obu przypadków udało mi się zdobyć autografy i zdjęciaMagnum pisze:Tak to jest z takimi wielkimi zespołami. Na mniejsze zespoły o których nikt nie wie, np. czesto metal jest inaczej. Im mniej znany zespół tym łatwiej coś wykombinowaćDla przykładu - Iced Earth w Polsce kosztowało 70 zł za zwykły bilet i 250 zł za VIP - w czym było spotkanie z zespołem i jakieś tam gadżety. W USA Sabaton był za $15, natomiast VIP czyli spotkanie z zespołem i plakat i autografy kosztowało $40. A Bon Jovi 1500 zł i i tak spotkania z zespołem nie ma.
Ja słucham czasem Kimbre. Polecam bo takiej charyzmy nie widziałem i nie słyszałem od dawna.kejt93bub pisze:Dokładnie tak. Pewnie nikt tu z Was nie słucha Kimbry lub Dry The River, ale ostatnio udało mi się być na ich kameralnych koncertach w Warszawie i oprócz dawki świetnej muzyki w każdym z obu przypadków udało mi się zdobyć autografy i zdjęciaMagnum pisze:Tak to jest z takimi wielkimi zespołami. Na mniejsze zespoły o których nikt nie wie, np. czesto metal jest inaczej. Im mniej znany zespół tym łatwiej coś wykombinowaćDla przykładu - Iced Earth w Polsce kosztowało 70 zł za zwykły bilet i 250 zł za VIP - w czym było spotkanie z zespołem i jakieś tam gadżety. W USA Sabaton był za $15, natomiast VIP czyli spotkanie z zespołem i plakat i autografy kosztowało $40. A Bon Jovi 1500 zł i i tak spotkania z zespołem nie ma.
Co zabawne, za Kimbrę zapłaciłam 5 zł (Trójka organizowała koncert) , a za Dry The River 50. Offtopując naprawdę polecam ich muzykę
-
- I Believe
Też mi się wydaje, że jednak aż tak szybko nie pójdzie GC.
Ja wybrałam górną trybunę ze względów finansowych oraz wygody (mimo całej miłości do BJ nie uśmiecha mi się obijanie i przepychanie pod sceną
). Fakt, że na trybunach może już nie być do końca takiego klimatu, ale biorąc pod uwagę, że to będzie mój pierwszy koncert BJ to myślę, że i na górnej trybunie będzie magicznie.
Ja wybrałam górną trybunę ze względów finansowych oraz wygody (mimo całej miłości do BJ nie uśmiecha mi się obijanie i przepychanie pod sceną