Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
kamilka
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: kamilka »

No a czy ten bilet za 1490 zl ma opcje wejscia za kulisy ? albo wgle jakikolwiek hm :> ; p
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

kamilka pisze:No a czy ten bilet za 1490 zl ma opcje wejscia za kulisy ? albo wgle jakikolwiek hm :> ; p
Bilet za 1490zł (Diamond Circle) zawiera:
- wcześniejsze wejście przed otwarciem bram
- bar VIP (darmowe piwo, wino oraz napoje bezalkoholowe)
- bar VIP (darmowe ciepłe i zimne posiłki)
- imprezę przed koncertem z największymi przebojami Bon Jovi
- gadżety Bon Jovi

Jeśli coś źle piszę to proszę mnie poprawiać.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

dla mnie te vip-owskie DC nie mają sensu. rozumiem, gdyby w tym pakiecie była możliwość spotkania z zespołem. a po to zeby się nażreć i napić, to po co ?
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

dokładnie, prawie półtora tysiąca zł, żeby się najeść i dostać kilka gadżetów :whoeva: może na tej imprezie jest ukryte spotkanie z zespołem, ale to "MOŻE"...
kamilka
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

no w sumie 1490zł to dosyć duża kwota żeby było tam tylko dodatkowo darmowe jedzenie i picie według mnie jest tam co ukryte, ale to zbyt piękne żeby było prawdziwe. Co o tym sądzicie?;>
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Bilet za 1490 "bo tam może być coś ukyte", ale jeśli nie, to można się bardzo rozczarować...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Nie wierzyłabym w żadne teorie typu "coś tam ukryli". Macie dokładnie podane co obejmuje cena + miejsca pod samą sceną. To wszystko po prostu składa się na taką sumę, niestety.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Magnum
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Magnum »

Tak to jest z takimi wielkimi zespołami. Na mniejsze zespoły o których nikt nie wie, np. czesto metal jest inaczej. Im mniej znany zespół tym łatwiej coś wykombinować :D Dla przykładu - Iced Earth w Polsce kosztowało 70 zł za zwykły bilet i 250 zł za VIP - w czym było spotkanie z zespołem i jakieś tam gadżety. W USA Sabaton był za $15, natomiast VIP czyli spotkanie z zespołem i plakat i autografy kosztowało $40. A Bon Jovi 1500 zł i i tak spotkania z zespołem nie ma. :D
02.03.2008 - Philadelphia
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Magnum pisze:Tak to jest z takimi wielkimi zespołami. Na mniejsze zespoły o których nikt nie wie, np. czesto metal jest inaczej. Im mniej znany zespół tym łatwiej coś wykombinować :D Dla przykładu - Iced Earth w Polsce kosztowało 70 zł za zwykły bilet i 250 zł za VIP - w czym było spotkanie z zespołem i jakieś tam gadżety. W USA Sabaton był za $15, natomiast VIP czyli spotkanie z zespołem i plakat i autografy kosztowało $40. A Bon Jovi 1500 zł i i tak spotkania z zespołem nie ma. :D
Dokładnie tak. Pewnie nikt tu z Was nie słucha Kimbry lub Dry The River, ale ostatnio udało mi się być na ich kameralnych koncertach w Warszawie i oprócz dawki świetnej muzyki w każdym z obu przypadków udało mi się zdobyć autografy i zdjęcia :) Co zabawne, za Kimbrę zapłaciłam 5 zł (Trójka organizowała koncert) , a za Dry The River 50. Offtopując naprawdę polecam ich muzykę :D
KondZik

Post autor: KondZik »

kejt93bub pisze:
Magnum pisze:Tak to jest z takimi wielkimi zespołami. Na mniejsze zespoły o których nikt nie wie, np. czesto metal jest inaczej. Im mniej znany zespół tym łatwiej coś wykombinować :D Dla przykładu - Iced Earth w Polsce kosztowało 70 zł za zwykły bilet i 250 zł za VIP - w czym było spotkanie z zespołem i jakieś tam gadżety. W USA Sabaton był za $15, natomiast VIP czyli spotkanie z zespołem i plakat i autografy kosztowało $40. A Bon Jovi 1500 zł i i tak spotkania z zespołem nie ma. :D
Dokładnie tak. Pewnie nikt tu z Was nie słucha Kimbry lub Dry The River, ale ostatnio udało mi się być na ich kameralnych koncertach w Warszawie i oprócz dawki świetnej muzyki w każdym z obu przypadków udało mi się zdobyć autografy i zdjęcia :) Co zabawne, za Kimbrę zapłaciłam 5 zł (Trójka organizowała koncert) , a za Dry The River 50. Offtopując naprawdę polecam ich muzykę :D
Ja słucham czasem Kimbre. Polecam bo takiej charyzmy nie widziałem i nie słyszałem od dawna.
martyna0330
I Believe
I Believe

Post autor: martyna0330 »

Witam :) jestem tutaj nowa. Chcialam zapytac,czy ktos z Was wybral bilety na gornej trybunie? ;p
Kraffti
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Kraffti »

martyna0330, między innymi ja :)
Only fools are "know it all's
kamilka
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Ja mysle nad gorna lub dolna .. ale bardziej interesuje mnie GC lecz watpie ze za 2 miesiace sie jeszcze na nie załapie ; ((
missiorek
It's My Life
It's My Life

Post autor: missiorek »

kamilka, myślę, że spokojnie się załapiesz na GC,... właściwie to myślę że w kwietniu jeszcze będą bilety na GC - w Polsce nie słucha się niestety na tyle Bon Jovi żeby wyprzedali cały stadion :/ - pierwsze pójdą najtańsze bilety
Sophia
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: Sophia »

Też mi się wydaje, że jednak aż tak szybko nie pójdzie GC.

Ja wybrałam górną trybunę ze względów finansowych oraz wygody (mimo całej miłości do BJ nie uśmiecha mi się obijanie i przepychanie pod sceną :D). Fakt, że na trybunach może już nie być do końca takiego klimatu, ale biorąc pod uwagę, że to będzie mój pierwszy koncert BJ to myślę, że i na górnej trybunie będzie magicznie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”