No właśnie. Poprzeciskamy się troszkę i będzie fajnie. Byłam już na trybunie w Dreźnie, teraz dla porównania wzięłam Golden. Myślę, że będzie zdecydowanie lepiej.joanna pisze:na goldenie przynajmniej sie wybawisz wyskaczesz a sektory....hmm...nie bardzo jest tam mozliwosc zabawy
Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- angelaana
- Gdańsk Supporter
-
Save a Prayer
sylabka, mam to samo, niestety. Faktycznie sprawdza się to, o czym wcześniej było pisane, ze im szybciej bilet zakupiony, tym później dotrze.
A ja się machnęłam w poście powyższym, bo w czwartek bilet zakupiłam, czyli też przedsprzedaż. Miesza mi się w głowie od 5 listopada
A ja się machnęłam w poście powyższym, bo w czwartek bilet zakupiłam, czyli też przedsprzedaż. Miesza mi się w głowie od 5 listopada
19.06.2013r. - Gdańsk!
My heart beats like a drum! <3
My heart beats like a drum! <3
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Na wstępie chciałam Was przystkich przywitać. Forum czytam regularnie ale koncert Bon Jovi w Polsce skłonił mnie by sie tu znów pojawić.
Kiedyś miałam konto na forum, ale to było z 10 lat temu.
No więc tez się wybieram na koncert, będzie to mój pierwszy, jadę z mężem, bileciki już mam, kupione 9.11 w media markt
na GC.
byłam tam zaraz po otwarciu i chyba pierwsza kupowałam bo sprzedawca nawet nie wiedział jeszcze o koncercie, tak więc do zobczenia w Gdańsku
Kiedyś miałam konto na forum, ale to było z 10 lat temu.
No więc tez się wybieram na koncert, będzie to mój pierwszy, jadę z mężem, bileciki już mam, kupione 9.11 w media markt
byłam tam zaraz po otwarciu i chyba pierwsza kupowałam bo sprzedawca nawet nie wiedział jeszcze o koncercie, tak więc do zobczenia w Gdańsku