Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rafal_ka »

ja nie wiem po co ta zabawa w listy polecone, jest godzina 1;20 wchodze na eventim z ciekawosci i 1szt biletow po 99zl i co? kupuje;p przypomnialo mi sie ze brat ma urodziny przed koncertem dostanie prezent + bede mial zmiennika dla kierowcy na droge kwestia 4min i mam bilet do wydrukowania na dysku juz bez stresu ze listonosz cos pogubi albo przyniesie za miesiac lub dwa:) pozdrawiam i dobrej nocy!
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

Też wczoraj otrzymałem informację z uzyskaniem płatności przez eventim.

Czy bilet należy wydrukować na papierze fotograficznym A4 czy zwykła kartka A4 wystarczy?
missiorek
It's My Life
It's My Life

Post autor: missiorek »

na zwykłym chyba wystarczy,

Jeśli chodzi o płatność przez dotpay - (generalnie wpłata przez to jest natychmiastowa) przeczytałam że jeśli termin imprezy jest odległy to eventim ma 4 tygodnie na WYSŁANIE biletów,... także musimy się uzbroić w cierpliwość :x
PrestigeMJM
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul
Kontakt:

Post autor: PrestigeMJM »

mst pisze:Czy bilet należy wydrukować na papierze fotograficznym A4 czy zwykła kartka A4 wystarczy
Zwykła kartka wystarczy. Chodzi o to, aby był dobrze widoczny kod kreskowy, który jest na bilecie :)
www.eventim.pl pisze:Użyty do wydruku papier powinien być zwykłym papierem (białym) - ze względu na konieczność zachowania dobrej jakości kodów kreskowych drukowanych na bilecie (one decydują o ważności biletu!) zaleca się korzystanie z drukarek laserowych!
Niekoniecznie trzeba używać drukarek laserowych :) Dają one lepszą jakość wydruku, ale jeśli na atramentowej drukarce ustawicie "najlepszą" jakość, to kod będzie widoczny :)
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Napisałam do dotpay, odpisali mi, ze moja płatnośc dotarła do eventimu itd, i że niby wysłali mi maila z potwierdzeniem od razu, tylko, ze ja nic takiego nie dostałam. A no i rozmawiałam z koleżanką, zamawiała bilety z 3 miesiace temu na eventimie przez dotpay też,i jedyne powiadomienie o płatności jakie dostała było od Dotpay, eventim żadnego potwierdzenia płatności jej nie wysyłał, a bilety otrzymała i wszystko było ok.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Więc u Ciebie też jest ok wszystko :)
Ja mam nadzieję że listonosz się nie zgubi z tymi moimi biletami gdzieś :P
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Jeśli to polecony no to ma jakiś tam swój kod kreskowy bardziej na niego uważają, co prawda idzie troszke dłużej ale te listy raczej się nie gubią, gdyby to był zwykły ekonomiczny wtedy mogłabyś się martwić.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Jak zamawiałam na Adamsa to po miesiącu normalnie mi przyszedł :)
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Sophia
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: Sophia »

PrestigeMJM pisze:
Niekoniecznie trzeba używać drukarek laserowych :) Dają one lepszą jakość wydruku, ale jeśli na atramentowej drukarce ustawicie "najlepszą" jakość, to kod będzie widoczny :)
Ja drukowałam różnymi drukarkami i czasem nawet w jakości roboczej/oszczędnej czy jak tam się ona nazywa i nigdy nie miałam problemów. A raz mi się bilet zalał piciem i nie można było kodu zeskanować to pan normalnie ręcznie wpisał kod i git :) Także naprawdę nie ma co się martwić!
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

(del)
Ostatnio zmieniony 3 lipca 2014, o 01:28 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
Sophia
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: Sophia »

Tomker pisze:A wiecie czy kupiony (niewydrukowany na swojej drukarce) bilet jest ładniejszy? Full kolor? Bo te do druku takie badziewne są... szare
No jak się wydrukuje na szaro to będzie szare, a jak na kolorowo to kolorowe :D Sprawa jest prosta :)
Tomker pisze:[ Dodano: 2012-11-14, 15:58 ]
Z ankiety wynika, że na trybunach będzie z naszego forum ok. 50 osób - którą trybunę wybraliście? Może sprawdźmy kto obok kogo będzie?
Ja jestem w sektorze 2 w 31 rzędzie (1 rząd nad lożami).
KondZik

Post autor: KondZik »

No to zobaczymy się na stadionie.
Golden zwykły już mam ;)
Tak dużo z Was ma Fast Track'a ?? Bo nie wiem ile osób będzie mi zasłaniało ;]
Kraffti
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Kraffti »

[ Dodano: 2012-11-14, 15:58 ]
Z ankiety wynika, że na trybunach będzie z naszego forum ok. 50 osób - którą trybunę wybraliście? Może sprawdźmy kto obok kogo będzie?[/quote]

ja mam sektor 1, rząd 37
Only fools are "know it all's
Edyta
It's My Life
It's My Life

Post autor: Edyta »

Ja na eventimie mam status "opłacony", ale dla pewności dzisiaj do nich zadzwoniłam. Od razu uprzedzam, jesli ktoś też chciałby, że czekałam prawie 5 minut na połączenie z konsultantem :D ale przynajmniej się dowiedziałam, że kasa faktycznie wpłynęła, a bilety prawdopodobnie będą wysyłac w przyszłym tygodniu :P Zapytałam także jak idzie sprzedaż, ale pan odpowiedział, że nie mogą udzielać takich informacji :))
Awatar użytkownika
Gloria
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Gloria »

monjovi pisze:Napisałam do dotpay, odpisali mi, ze moja płatnośc dotarła do eventimu itd, i że niby wysłali mi maila z potwierdzeniem od razu, tylko, ze ja nic takiego nie dostałam. A no i rozmawiałam z koleżanką, zamawiała bilety z 3 miesiace temu na eventimie przez dotpay też,i jedyne powiadomienie o płatności jakie dostała było od Dotpay, eventim żadnego potwierdzenia płatności jej nie wysyłał, a bilety otrzymała i wszystko było ok.
Ja dziś miałam kolejną (nie)wątpliwą przyjemność robienia zakupów na eventim, zrobiłam to w ten sam sposób co w przypadku BJ (przelew Dotpay). Procedura identyczna, od razu mam status "opłacone", mail od eventimu przyszedł, od dotpay nie. Płakać nie będę, zwłaszcza skoro piszecie, że przelewy docierają to teraz pozostaje mi tylko czekać. Z wielką niecierpliwością :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”