Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
ja nie wiem po co ta zabawa w listy polecone, jest godzina 1;20 wchodze na eventim z ciekawosci i 1szt biletow po 99zl i co? kupuje;p przypomnialo mi sie ze brat ma urodziny przed koncertem dostanie prezent + bede mial zmiennika dla kierowcy na droge kwestia 4min i mam bilet do wydrukowania na dysku juz bez stresu ze listonosz cos pogubi albo przyniesie za miesiac lub dwa:) pozdrawiam i dobrej nocy!
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Zwykła kartka wystarczy. Chodzi o to, aby był dobrze widoczny kod kreskowy, który jest na bileciemst pisze:Czy bilet należy wydrukować na papierze fotograficznym A4 czy zwykła kartka A4 wystarczy
Niekoniecznie trzeba używać drukarek laserowychwww.eventim.pl pisze:Użyty do wydruku papier powinien być zwykłym papierem (białym) - ze względu na konieczność zachowania dobrej jakości kodów kreskowych drukowanych na bilecie (one decydują o ważności biletu!) zaleca się korzystanie z drukarek laserowych!
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Napisałam do dotpay, odpisali mi, ze moja płatnośc dotarła do eventimu itd, i że niby wysłali mi maila z potwierdzeniem od razu, tylko, ze ja nic takiego nie dostałam. A no i rozmawiałam z koleżanką, zamawiała bilety z 3 miesiace temu na eventimie przez dotpay też,i jedyne powiadomienie o płatności jakie dostała było od Dotpay, eventim żadnego potwierdzenia płatności jej nie wysyłał, a bilety otrzymała i wszystko było ok.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Jeśli to polecony no to ma jakiś tam swój kod kreskowy bardziej na niego uważają, co prawda idzie troszke dłużej ale te listy raczej się nie gubią, gdyby to był zwykły ekonomiczny wtedy mogłabyś się martwić.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja drukowałam różnymi drukarkami i czasem nawet w jakości roboczej/oszczędnej czy jak tam się ona nazywa i nigdy nie miałam problemów. A raz mi się bilet zalał piciem i nie można było kodu zeskanować to pan normalnie ręcznie wpisał kod i gitPrestigeMJM pisze:
Niekoniecznie trzeba używać drukarek laserowychDają one lepszą jakość wydruku, ale jeśli na atramentowej drukarce ustawicie "najlepszą" jakość, to kod będzie widoczny
No jak się wydrukuje na szaro to będzie szare, a jak na kolorowo to koloroweTomker pisze:A wiecie czy kupiony (niewydrukowany na swojej drukarce) bilet jest ładniejszy? Full kolor? Bo te do druku takie badziewne są... szare
Ja jestem w sektorze 2 w 31 rzędzie (1 rząd nad lożami).Tomker pisze:[ Dodano: 2012-11-14, 15:58 ]
Z ankiety wynika, że na trybunach będzie z naszego forum ok. 50 osób - którą trybunę wybraliście? Może sprawdźmy kto obok kogo będzie?
Ja na eventimie mam status "opłacony", ale dla pewności dzisiaj do nich zadzwoniłam. Od razu uprzedzam, jesli ktoś też chciałby, że czekałam prawie 5 minut na połączenie z konsultantem
ale przynajmniej się dowiedziałam, że kasa faktycznie wpłynęła, a bilety prawdopodobnie będą wysyłac w przyszłym tygodniu
Zapytałam także jak idzie sprzedaż, ale pan odpowiedział, że nie mogą udzielać takich informacji 
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja dziś miałam kolejną (nie)wątpliwą przyjemność robienia zakupów na eventim, zrobiłam to w ten sam sposób co w przypadku BJ (przelew Dotpay). Procedura identyczna, od razu mam status "opłacone", mail od eventimu przyszedł, od dotpay nie. Płakać nie będę, zwłaszcza skoro piszecie, że przelewy docierają to teraz pozostaje mi tylko czekać. Z wielką niecierpliwościąmonjovi pisze:Napisałam do dotpay, odpisali mi, ze moja płatnośc dotarła do eventimu itd, i że niby wysłali mi maila z potwierdzeniem od razu, tylko, ze ja nic takiego nie dostałam. A no i rozmawiałam z koleżanką, zamawiała bilety z 3 miesiace temu na eventimie przez dotpay też,i jedyne powiadomienie o płatności jakie dostała było od Dotpay, eventim żadnego potwierdzenia płatności jej nie wysyłał, a bilety otrzymała i wszystko było ok.