a tam się Kupichą przejmujesz ja bym się martwiła gdyby Mariusz Pudzianowski postanowił się przyturlać na stadion bo z moim szczęściem stałabym za nim xd
Też jestem spokojną posiadaczką biletów co prawda na dolną trybunę, bo fundusze i rozum na więcej nie pozwalają, chociaż serce się rwie pod scenę i kupiłoby GC
- Bon Jovi? Myślałam że to Ci już przeszło.
- To nigdy nie przechodzi
maDZia_14323, hej, może mamy bilety obok... hihi bo z tego co widać tylko z jednej strony trybuny się wykupują jak na razie. Poznamy się po koszulkach.
Ok, po tym jak wstałam dziś rano, pojechałam na 9 do sklepu i dowiedziałam się, że GC Fast Track nie sprzedają, właśnie wróciłam do domu i zamówiłam bilet przez Eventim. W końcu
PS. Anetka – dzięki za towarzystwo. Jak coś jesteśmy w kontakcie
Na tą chwilę nie mamy żadnych informacji o biletach do Diamond Circle za 790zł.
adres facebooka to nic innego, jak facebook.com/prestigemjm[/quote]
Do Prestige MJM Właśnie mozlibyście wyjasnić w tej kwestii...W ogłoszeniach mówicie że bilety do 99zł do 790zł a ich nie ma???To gdzie te bilety za 790zł????jakie to są.....Brzydko pachnie to,chęcią nabicia sobie kasy ,po co takie nieprawdziwe informacje?...to mówice że bilety od 99zł do 1490zł...Zresztą wiecej takich jakiś dziwnych decyzji,chciałam kupić GC First w empiku to nie maja..Z biletami za 99zł też był problem..Jesteśmy wdzieczni za sprowadzenie BJ do Polski ale to nie znaczy że mamy akceptowac oszustwa...W tek kwestii powinniście sie wypowiedzieć anie zapraszać na fb....
hej 3x GC FT już są . pozatym rozmawiałem z Panią z eventima. powiedziała że największe zainteresowanie mają DC I GC. powiedziała że sprzedaż powoli się rozkręca ale do depeche mode jeszcze daleko
JA po małej niemiłej przygodzie w jednym empiku (gdzie nie mieli systemu do drukowanie biletów z eventimu) przejechałam do drugiego, gdzie mogłam już kupić. Wchodzę, mówię co chcę, a ludzie z kolejki biją mi brawo Ja w szoku,a ludziki, że fajnie, że chłopaki przyjadą do nas No i teraz podziwiam to moje cacko i czuję się jak nastolatka
Mkwiatek93, nie smutasuj. Na pewno będą. Ale powiem Ci, że byłam dziś w empiku w Plazie naszej lubelskiej ok. godz. 10 i miły pan mówił mi, że już ze 20 biletów sprzedał. Trochę się towarzystwa zbierze z Lublina...
2 GC FT kupione
Szkoda, że nie ma ich w empiku bo trochę zamieszania przez to było rano. Całe szczęście, że mogłem z pracy na chwilkę wyjść i zajść do 2 empików a i tak koniec końców kupiłem na eventimie.
Yes nie wiecie ile doliczają za 2 GC Fast Track z kurierem do kraju??
17 zł kurier + 33 koszty operacyjne czyli w sumie dopłata 50 zł