Niestety mam tylko 16 lat a mieszkam na podkarpaciu. Ani mnie nie będzie stać na bilet, ani nie miałbym z kim pojechać, chociaż z tym i tak byłby mniejszy problem. Ale niestety, poczekam na kolejny koncert, na pewno :/
  Niestety mam tylko 16 lat a mieszkam na podkarpaciu. Ani mnie nie będzie stać na bilet, ani nie miałbym z kim pojechać, chociaż z tym i tak byłby mniejszy problem. Ale niestety, poczekam na kolejny koncert, na pewno :/Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
Jak czytam Wasze wpisy to chce mi się płakać   Niestety mam tylko 16 lat a mieszkam na podkarpaciu. Ani mnie nie będzie stać na bilet, ani nie miałbym z kim pojechać, chociaż z tym i tak byłby mniejszy problem. Ale niestety, poczekam na kolejny koncert, na pewno :/
  Niestety mam tylko 16 lat a mieszkam na podkarpaciu. Ani mnie nie będzie stać na bilet, ani nie miałbym z kim pojechać, chociaż z tym i tak byłby mniejszy problem. Ale niestety, poczekam na kolejny koncert, na pewno :/

Niestety mam tylko 16 lat a mieszkam na podkarpaciu. Ani mnie nie będzie stać na bilet, ani nie miałbym z kim pojechać, chociaż z tym i tak byłby mniejszy problem. Ale niestety, poczekam na kolejny koncert, na pewno :/I don't give a dawn how it's supposed to be
						- Bodzio
- Administrator 
- 
		Have A Nice Day

- Ulubiona płyta: Hmmm...
- Kontakt:
Na GC.
740 PLN za DC nie dam, a nie wliczam nawet amortyzacji, czyli opłaty za backstage.
Są dostępne GC early entry na eventimie.

740 PLN za DC nie dam, a nie wliczam nawet amortyzacji, czyli opłaty za backstage.
Są dostępne GC early entry na eventimie.
pozdrawiam serdecznie!
Artur
12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
						Artur
- Bodzio
- Administrator 
- 
		Have A Nice Day

- Ulubiona płyta: Hmmm...
- Kontakt:
99 PLN za bilet da się chyba załatwić, prawda?kade17 pisze:Jak czytam Wasze wpisy to chce mi się płakać Niestety mam tylko 16 lat a mieszkam na podkarpaciu. Ani mnie nie będzie stać na bilet, ani nie miałbym z kim pojechać, chociaż z tym i tak byłby mniejszy problem. Ale niestety, poczekam na kolejny koncert, na pewno :/
pozdrawiam serdecznie!
Artur
						Artur
- AlanPolonia
- I Believe 
- misstwisted
- Gdańsk Supporter 
- 
		Have A Nice Day

- monjovi
- Gdańsk Supporter 
- 
		Have A Nice Day

- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Na zwykłym Goldenie nie masz tego przywileju, tylko w tym za 500zł.

[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
						- 
				thorgal_30
- It's My Life 
- 
				monika i adam
- Little Bit Of Soul 
My z mężem  wybieramy dolną trybunę i wcale nie twierdze że to za kare<ktoś powyżej tak mw napisał>:) najważniejsze że tam będziemy ...ciesze się z tego  ''przywilejem'' na który czekałam tak długo ...nie ważne gdzie będę stać na tym stadionie najważniejsze że będziemy obecni na miejscu ... czy ktoś wybiera się  z bielska   ?
? 

BON JOVI  !!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
						 !!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!- Martaaa
- Gdańsk Supporter 
- 
		Keep The Faith

Ja generalnie nigdy nie byłam na koncercie BJ i jak większość studentów mam bardzo ograniczone środki. Ale marzę o tym żeby pojechać do Gdańska, mimo że jest to środek sesji. Chciałabym kupić Golden na 350, ale nie wiem czy ktoś będzie chciał ze znajomych ze mną jechać, a jeśli już to czy porwałby się ten ktoś na te droższe miejsca  Bo wśród moich znajomych nie ma aż takich fanów BJ
 Bo wśród moich znajomych nie ma aż takich fanów BJ   

No i jestem ze Świętokrzyskiego, także podróż też długa. A studiuję w Krakowie, a to jeszcze dalej.....

No i jestem ze Świętokrzyskiego, także podróż też długa. A studiuję w Krakowie, a to jeszcze dalej.....
- Ricky Skywalker
- Administrator 
- 
		Have A Nice Day

- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Ludzie, Wy naprawdę z tym środkiem sesji nie przesadzajcie!  rok temu koncert w Dreźnie odbywał się 2 dni przed naprawdę ciężkim egzaminem, a 3 dni po jeszcze cięższym (studiuję prawo), no i cóż zrobić, mając wybór: egzamin czy koncert ukochanego zespołu? Odpowiedź prosta: przełożyć egzamin!
 rok temu koncert w Dreźnie odbywał się 2 dni przed naprawdę ciężkim egzaminem, a 3 dni po jeszcze cięższym (studiuję prawo), no i cóż zrobić, mając wybór: egzamin czy koncert ukochanego zespołu? Odpowiedź prosta: przełożyć egzamin!  nawet, jeśli egzamin jest pisemny, istnieje instytucja przywrócenia terminu. Ja tak zrobiłem, zdawałem we wrześniu jako I termin, i oczywiście nie żałuję
 nawet, jeśli egzamin jest pisemny, istnieje instytucja przywrócenia terminu. Ja tak zrobiłem, zdawałem we wrześniu jako I termin, i oczywiście nie żałuję  A kto zna historię mojego udziału w koncercie w Dreźnie, ten wie, że byłoby czego
 A kto zna historię mojego udziału w koncercie w Dreźnie, ten wie, że byłoby czego 

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
						"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007