Z tego co patrzyłem to powinno być mniejMkwiatek93 pisze: Ja z Lublina PKP będę się tłuc ponad 9 h![]()
Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
-
- Keep The Faith
02.03.2008 - Philadelphia
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
Ja mam z Was wszystkich chyba najdalej do Gdanska... Gdzie Egipt, gdzie Polska
Ale juz oficjalnie razem z Zona ( wciaz/jeszcze wyrozumiala
Ano po to, ze cale zycie czekalem na ten moment...
Mozna byc na BJ w Stanach, w Niemczech, gdziekolwiek- ale miec ich u SIEBIE- to jest cos...
Do zobaczenia w Gdansku!!
Zostaly mi 4 lata do zmiany kodu z czworka z przodu

Patetyczne? Infantylne?
I don't care

Jestem po prostu szczesliwy
:bj:
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Też prawdopodobnie oleję egzamin w szkole z tego powoduROCKSTAR pisze:zmienilismy plany wakacyjne i przylatujemy do Polski w czerwcu, zarywajac bardziej niz troche kontrakty i inne takie duperele zwiazane z praca? Po co?
Ano po to, ze cale zycie czekalem na ten moment...

Jak już komuś pisałam - 19 CZERWCA 2013 ROKU POWINIEN BYĆ DNIEM USTAWOWO WOLNYM OD PRACY I SZKOŁY!
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Dokładnie tak. W piątek 9 listopada rusza sprzedaż. Bilety można zakupić na stronie eventim.pl oraz bilety.imprezyprestige.com. Ponadto będzie je można nabyć w salonach EMPIK oraz Media Markt.mst pisze:Tak więc aby udanie zakupić - i zdążyć z tym - bilet na Golden Circle mam zamawiać na tych stronach?
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Witamy Organizatora. DziekujemyPrestigeMJM pisze:Dokładnie tak. W piątek 9 listopada rusza sprzedaż. Bilety można zakupić na stronie eventim.pl oraz bilety.imprezyprestige.com. Ponadto będzie je można nabyć w salonach EMPIK oraz Media Markt.mst pisze:Tak więc aby udanie zakupić - i zdążyć z tym - bilet na Golden Circle mam zamawiać na tych stronach?
Z naszej strony obiecujemy, że będziemy promować koncert wszystkimi możliwymi dostępnymi nam kanałami. Tak żeby stadion był zapełniony do ostatniego miejsca ;-)
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wiadomość genialna!
Teraz pozostaje tylko czekać...
Co do jakiegoś ciekawego powitania zespołu u nas, to możliwości jest w cholerę dużoo.
Począwszy właśnie od jak to ktoś już napisał jakiejś dużej flagi z "pochwalnymi" sloganami dla chłopaków. Przez jakąś ciekawą kartoniadę, z tym że w to trzeba by już zaangażować sporo osób jak i pewnie organizatorów. Skończywszy na odpaleniu piro
ale u nas w kraju mógłby być z tym problem.. xD Jednak proponuję zaczekać aż zaczną trasę, żeby zobaczyć jakie piosenki grają dość często i wtedy ewentualnie coś dostosować.
EDIT: I tak btw. kto z okolic Krakowa się wybiera? Bądź kto miałby ochotę się dosiąść do pociągu na trasie Kraków - Gdańsk
?
Co do jakiegoś ciekawego powitania zespołu u nas, to możliwości jest w cholerę dużoo.
Począwszy właśnie od jak to ktoś już napisał jakiejś dużej flagi z "pochwalnymi" sloganami dla chłopaków. Przez jakąś ciekawą kartoniadę, z tym że w to trzeba by już zaangażować sporo osób jak i pewnie organizatorów. Skończywszy na odpaleniu piro
EDIT: I tak btw. kto z okolic Krakowa się wybiera? Bądź kto miałby ochotę się dosiąść do pociągu na trasie Kraków - Gdańsk
Janusz Stefanski z firmy Prestige, wypowiedział się o koncercie Bon Jovi:
http://www.youtube.com/watch?v=Kngnwh1zpLQ
http://www.youtube.com/watch?v=Kngnwh1zpLQ
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
$55.80 - Field Ticket Only (REG - Regular)
$102.79 - Golden Circle Ticket Only (REG - Regular)
$210.00 - Crossroads VIP Package (Includes 1 Golden Circle Ticket) (REG - Regular)
$232.02 - Diamond Circle Ticket Only (REG - Regular)
$360.00 - Heart & Dagger VIP Package (Includes 1 Diamond Circle Ticket) (REG - Regular)
$460.00 - Deluxe Heart & Dagger VIP Package (Includes 1 Diamond Circle Ticket + Tour) (REG - Regular)
$102.79 - Golden Circle Ticket Only (REG - Regular)
$210.00 - Crossroads VIP Package (Includes 1 Golden Circle Ticket) (REG - Regular)
$232.02 - Diamond Circle Ticket Only (REG - Regular)
$360.00 - Heart & Dagger VIP Package (Includes 1 Diamond Circle Ticket) (REG - Regular)
$460.00 - Deluxe Heart & Dagger VIP Package (Includes 1 Diamond Circle Ticket + Tour) (REG - Regular)
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
No dobra
Doba minęła, serce dalej bije - znaczy będę żyć
Nawet nie wiem, co napisać. Jak tylko się dowiedziałam i przeczytałam wczoraj ten natłok postów, jedno mi tylko przeszło przez myśl :
Where we once were divided, now we stand united
We stand as one... undivided
Naprawdę miło wejść na forum i zobaczyć jak wszyscy razem przeżywamy ten fenomenalny, niesamowity, niewiarygodny i wyjątkowy moment
I ta wszechogarniająca radość ze wspólnego planowania
Wreszcie nadszedł dzień, w którym forum odzyskało swoją świetność
Jeeeeezzzzzzzzzuuuuuuuuuu w końcu
A nad całą resztą (bilety i inne bzdury
) zastanowię się, jak już będę myśleć logicznie (chociaż troszkę).

Doba minęła, serce dalej bije - znaczy będę żyć
Nawet nie wiem, co napisać. Jak tylko się dowiedziałam i przeczytałam wczoraj ten natłok postów, jedno mi tylko przeszło przez myśl :
Where we once were divided, now we stand united
We stand as one... undivided
Naprawdę miło wejść na forum i zobaczyć jak wszyscy razem przeżywamy ten fenomenalny, niesamowity, niewiarygodny i wyjątkowy moment

I ta wszechogarniająca radość ze wspólnego planowania
Wreszcie nadszedł dzień, w którym forum odzyskało swoją świetność
Jeeeeezzzzzzzzzuuuuuuuuuu w końcu

A nad całą resztą (bilety i inne bzdury

One light burning ...