Dzięki madm!
Tym razem zainwestujemy w sprzęt audio-video i zatrudniamy kilkunastu operatorów
No i trzeba poczekać aż Rysiek Pomora nabierze energii po tych nieprzespanych nocach
I'm asking for the second and final time: DO YOU WANT PHIL X TO BE BOOTLEGGED BY CALRISSIAN SOUNDS?
Damned pisze:Dzięki madm!
Tym razem zainwestujemy w sprzęt audio-video i zatrudniamy kilkunastu operatorów
No i trzeba poczekać aż Rysiek Pomora nabierze energii po tych nieprzespanych nocach
Dokładnie - na następny raz trzeba to jeszcze bardziej planowo zrobić. Ale jak na debiut w takich wielopłaszczyznowych produkcjach, nie wyszło nam źle...
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
Napewno bogatsi o to doświadczenie następnym razem zrobicie jeszcze lepszy od Gdańskiego multicam i bootleg(które i tak są świetne).
A ja postaram się nagrywać te mniej lubiane kawałki(bo z tych najmniej popularnych jest najmniej filmów na YT) i tym razem dodać coś od siebie. Ale to odległa(a może nie?) przyszłośc.
koala555 pisze:Damned nie zapomniałam pisząc trójka miałam na myśli Ciebie, Rickiego i oczywiście Ryśka
Więc zapomniałaś o Rockstarze
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
Ricky Skywalker pisze:
Jasne. Zresztą, jak spojrzycie do folderu na Chomikuj, jest tam parę innych bootlegów mojej roboty - np. jak ktoś jeszcze nie ściągnął Richiego, ma okazję...
Wiem, że będę się powtarzać ale co można więcej napisać oprócz tego co już zostało napisane? Chłopaki czapki z głów za waszą pracę zarówno multicam jak i bootleg wyszły bezkonkurencyjnie
Tylko tak dziś jadąc do pracy i słuchając naszego koncertu uświadomiłam sobie, że teraz już nie mam na co czekać- muticam jest, bootleg jest... no chyba, że na następny koncert- miejmy nadzieję w niedalekiej przyszłości.
BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
Znowu to samo
Bootleg wyszedł kapitalnie Właśnie słucham i jestem pod wielkim wrażeniem. Najbardziej niesamowite dla mnie jest to, że udało się coś takiego wydobyć z tych nagrań, tak oczyścić i dopracować - zarówno bootleg jak i multicam. Super!
Jeszcze raz wielkie dzięki i gratulacje!
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Collie pisze:Dopiero teraz dostrzegłam jak pięknie zaśpiewaliśmy przy Wanted i Livin'
O, tu się muszę pochwalić: na większości nagrań Wanted nie było tego słychać; wobec powyższego, jeśli chodzi o pierwszą, śpiewaną przez nas zwrotkę, nałożyłem na siebie kilka nagrań robionych "z tłumu" dzięki czemu wyszedł... chyba niezły efekt
Efekt jest super Miałeś dobry pomysł.
A śpiewaliśmy całkiem nieźle, tak przynajmniej mi się wydaje, nawet mimo zdartych na wcześniejszych piosenkach gardeł
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Collie pisze:Dopiero teraz dostrzegłam jak pięknie zaśpiewaliśmy przy Wanted i Livin'
O, tu się muszę pochwalić: na większości nagrań Wanted nie było tego słychać; wobec powyższego, jeśli chodzi o pierwszą, śpiewaną przez nas zwrotkę, nałożyłem na siebie kilka nagrań robionych "z tłumu" dzięki czemu wyszedł... chyba niezły efekt