Pozdro! Również dla Beti!;)prezes1 pisze:Zgadza się

Moderator: Mod's Team
Ginekomastia?Cycki opadają jak się czyta coś takiego.
lub Bad Madicine podczas ,którego Jon wskazuje na mnie palcem i się do mnie (DO MNIEmisstwisted pisze:Ginekomastia?Cycki opadają jak się czyta coś takiego.![]()
![]()
---
Czy na korzystanie z filmów na yt udostępnionych przez innych fanów też nie trzeba posiadać zgody autora? Jeśli nie jest to prawnym obowiązkiem, to chociaż trzeba się spytać z grzeczności, żeby nie robić szumu.
Po pierwsze: wątpię aby chłopakom chciało się pisać do każdego "jutubera" o pozwolenie na wykorzystanie nagrania do DVD,
po drugie: gdyby wykorzystali bez zgody, ktoś zacząłby się rzucać. Za dużo pracy było włożone w złożenie do kupy tego DVD, żeby później zabronić jego publikacji ze względu na osobę, której nie podoba się, że jego nagranie zostało skradzione.
DVD jest na tyle dobrze zrobione, że we właściwych momentach ukazano właściwe ujęcia. A przynajmniej w tych najważniejszych m.in. z flagą. Nie rzucałabym się o głupie pierdółki w stylu "bo gdzieś są tylko dwa ujęcia", bo niektóre fragmenty udały się mistrzowsko jak na przykład LIVIN', gdzie ktoś świetnie ujął latającego po catwalku Jona.
misstwisted pisze:Ginekomastia?Cycki opadają jak się czyta coś takiego.![]()
![]()
Posiadam swoją, naturalną, rozmiaru właściwegoTomker pisze:misstwisted pisze:Ginekomastia?Cycki opadają jak się czyta coś takiego.![]()
![]()
Miss, brawo, za rozładowanie sytuacji, a skąd znasz takie słownictwo nie chcę nawet wiedzieć
![]()
Ja bym dośpiewał jeszcze coś z klasyki:
With these two boobs
I can tear down walls
I can build a bridge
I can break my fall
With these two boobs
I can pray or fight
I can hold the torch
I can shine a light