Moderator: Mod's Team
Jak napisałem w dedykowanym wątku - poniedziałek. Jeszcze trwa podkręcanie. Już aktualna wersja trochę się różni od tej z filmukrzyu pisze:TO JEST TO!!! - Brawo Panowie, niech Wam Bóg wynagrodzi w czym sobie tylko życzycie- no i Ricky czekamy na audio
Jasne - dlatego napisałem czekamy ;D - i spokojnie, i tak każdy będzie katował przez weekend videoJak napisałem w dedykowanym wątku - poniedziałek. Jeszcze trwa podkręcanie. Już aktualna wersja trochę się różni od tej z filmu
TO JEST TO!!! - Brawo Panowie, niech Wam Bóg wynagrodzi w czym sobie tylko życzycie- no i Ricky czekamy na audio
![]()
Wiem że nie problem, tylko jak pisałem, nie jestem fanem kompresji Youtube, filmy HD przesyłane na Youtube, są przez ten serwis dodatkowo kompresowane, aby mniej miejsca zajmowały, więc jak mam możliwość to wolę położyć ręcę na oryginalnym pliku, który był na ich serwer wrzucony.mst pisze:Pobrać plik w 720p z youtube to nie problem. Wystarczy Internet Download Manager.Damned pisze:Wszystko będzie, ale na razie tylko YouTubeszakal88 pisze:A będzie oryginalny plik 720p na jakimś serwisie hostingowym? Bo nie jestem fanem kompresji YT
Ustawia się jakość 720p i klika się Download this video.