Gdańsk Multicam DVD
Moderator: Mod's Team
-
BeJotka
- I Believe

- Ulubiona płyta: TD
Bardzo, Bardzo Wam wszystkim Dziękuję za to, ze mogę to przeżywać ponownie. Jesteście CUDOWNI Wy, którzy w jakimkolwiek stopniu się przyczyniliście do powstania tego CUDA
zobaczyłam dopiero ok 30 minut i już muszę napisać wam jakie to na mnie zrobiło wrażenie
Jak tylko włączyłam od razu miłe zaskoczenie (mam na myśli Santa Fe), a potem wyjście Jona i flaga i cała reszta. Robiłam stop klatkę i kilka razy oglądałam reakcję Jona na flagę
Patrzę, patrzę i nie mogę się napatrzeć, wyłapuję tyle momentów, które zapamiętałam zupełnie inaczej niż teraz oglądam, naprawdę jakbym ponownie tam była. Myślałam, że to będzie "zlepek" filmików (przepraszam), a tu takie wspaniałe cudo wyszło, i obraz i dźwięk jest mega. Gratuluje wspaniałych efektów i wielki SZACUN dla pracy, którą w to włożyliście.
Wracam dalej do oglądania i szukam momentów które znów mnie zaskoczą
chyba dziś nie usnę z emocji.
:bj: 
- Ricky Skywalker
- Administrator

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Jak napisałem w dedykowanym wątku - poniedziałek. Jeszcze trwa podkręcanie. Już aktualna wersja trochę się różni od tej z filmukrzyu pisze:TO JEST TO!!! - Brawo Panowie, niech Wam Bóg wynagrodzi w czym sobie tylko życzycie- no i Ricky czekamy na audio
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- Thalion
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Co klika minut filmik mi się zacina - pewnie przez ilość osób, które go oglądają i jego wielkość - ale dzięki temu mogę dodać jeszcze, że....
Wyszło znacznie lepiej, niż się spodziewałam! Super to złożyliście, montaż po prostu fenomenalny! Ścieżka dźwiękowa też mi się podoba, bo czuć w niej klimat koncertu - krzyk tłumu i śpiew publiczności tak, jak kiedy się tam jest. Na koncertach oficjalnych nie ma tego klimatu przez czyszczenie dźwięku. Dla mnie to coś specjalnego
To niesamowite, jak można zobaczyć to samo z różnych ujęć... Wszystkie wspomnienia wracają i też mi się łza w oku kręci.
Odwaliliście kawał świetnej roboty i jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI PANOWIE!!!!! Dziękuję też wszystkim, którzy nagrywali i przesłali swoje filmiki. Mam wyrzuty sumienia, że egoistycznie gapiłam się na scenę zamiast więcej kręcić, ale emocje wzięły górę i co chwila wylatywało mi z głowy, żeby trzymać komórkę nad głową i rejestrować
Film jest po prostu boski! Nie mogę doczekać się wersji DVD
I na koniec jeszcze jedno....
Wyszło znacznie lepiej, niż się spodziewałam! Super to złożyliście, montaż po prostu fenomenalny! Ścieżka dźwiękowa też mi się podoba, bo czuć w niej klimat koncertu - krzyk tłumu i śpiew publiczności tak, jak kiedy się tam jest. Na koncertach oficjalnych nie ma tego klimatu przez czyszczenie dźwięku. Dla mnie to coś specjalnego
To niesamowite, jak można zobaczyć to samo z różnych ujęć... Wszystkie wspomnienia wracają i też mi się łza w oku kręci.
Odwaliliście kawał świetnej roboty i jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI PANOWIE!!!!! Dziękuję też wszystkim, którzy nagrywali i przesłali swoje filmiki. Mam wyrzuty sumienia, że egoistycznie gapiłam się na scenę zamiast więcej kręcić, ale emocje wzięły górę i co chwila wylatywało mi z głowy, żeby trzymać komórkę nad głową i rejestrować
Film jest po prostu boski! Nie mogę doczekać się wersji DVD
I na koniec jeszcze jedno....
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Jasne - dlatego napisałem czekamy ;D - i spokojnie, i tak każdy będzie katował przez weekend videoJak napisałem w dedykowanym wątku - poniedziałek. Jeszcze trwa podkręcanie. Już aktualna wersja trochę się różni od tej z filmu
TO JEST TO!!! - Brawo Panowie, niech Wam Bóg wynagrodzi w czym sobie tylko życzycie- no i Ricky czekamy na audio
![]()
Pozdrawiam i pełen emocji kładę się spać
Wiem że nie problem, tylko jak pisałem, nie jestem fanem kompresji Youtube, filmy HD przesyłane na Youtube, są przez ten serwis dodatkowo kompresowane, aby mniej miejsca zajmowały, więc jak mam możliwość to wolę położyć ręcę na oryginalnym pliku, który był na ich serwer wrzucony.mst pisze:Pobrać plik w 720p z youtube to nie problem. Wystarczy Internet Download Manager.Damned pisze:Wszystko będzie, ale na razie tylko YouTubeszakal88 pisze:A będzie oryginalny plik 720p na jakimś serwisie hostingowym? Bo nie jestem fanem kompresji YT
Ustawia się jakość 720p i klika się Download this video.