W temacieDamned pisze:
Najbardziej interesuje mnie wykonanie Always przez Teofila. Jakby ktoś miał jakiś filmik, podzielcie się
http://www.youtube.com/watch?v=XdpBe_GsnRw
Moderator: Mod's Team
W temacieDamned pisze:
Najbardziej interesuje mnie wykonanie Always przez Teofila. Jakby ktoś miał jakiś filmik, podzielcie się
Dobry z niego rzemieślnik, to fakt. Potrafi zagrać prawie wszystko... gorzej by było, jakby przyszło coś skomponowaćmst pisze:Dobry jest ten Phil X.
Naprawdę. Bardzo przyjemne solo.
Nic do niego nie mam.
Na jakiej podstawie stwierdzasz, że byłby kijowym kompozytorem? To, że nie nagrał hitu radiowego, to może oznaka, że jest dobrym gitarowym kompozytorem, a jego muzyka nie sprzedaje się po radiach?Damned pisze:Dobry z niego rzemieślnik, to fakt. Potrafi zagrać prawie wszystko... gorzej by było, jakby przyszło coś skomponowaćPomimo wszystko lubię gościa i szanuję za to, jak spisuje się jako zmiennik.
Nic nie stwierdziłem.bartekbb23 pisze:Na jakiej podstawie stwierdzasz, że byłby kijowym kompozytorem? To, że nie nagrał hitu radiowego, to może oznaka, że jest dobrym gitarowym kompozytorem, a jego muzyka nie sprzedaje się po radiach?Damned pisze:Dobry z niego rzemieślnik, to fakt. Potrafi zagrać prawie wszystko... gorzej by było, jakby przyszło coś skomponowaćPomimo wszystko lubię gościa i szanuję za to, jak spisuje się jako zmiennik.
Jasne że takąKondZik pisze:(...)Mam nadzieje, że w Gdańsku zobaczymy taką właśnie scene.