Trasa 2013

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

kikusia28 pisze:
Tomker pisze:
Niestety takich info nie mam :D

Ale, ale - ja chętnie mogę zaplanować skok w bok, tym bardziej, że nazwałaś mnie "mój drogi", co daje mi nadzieję...? Chętnie Cię pocieszę :)

Poza tym, co to za pocieszenie z obcym ...? Janka znam już tyle lat , więc wiesz... sprawa wygląda zupełnie inaczej .
Eeee, marna wymówka... :P
kikusia28 pisze: Tomker , przecież Agata się obrazi. Bądź wierny 1 . Bierz przykład ze swojego największego idola ;)
Nie sądzę, żeby Agata się obraziła, traktuje mnie jak młodszego brata...
;)
KM pisze: Ale pomyślałam jeszcze o tej "ulubionej" tu przez wszystkich (łącznie ze mną) nosówce Jona - może to przez implanty zębów? (powietrze nie ma jak wychodzić, to idzie nosem?
11/10 :D

Wracając do tematu trasy BJ, spróbuję napisać coś pozytywnego: To jest "trochę" inne BJ od oczekiwań większości, ale na koncercie powinna być i tak dobra zabawa :)
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

kikusia28 pisze: Tomker , przecież Agata się obrazi. Bądź wierny 1 . Bierz przykład ze swojego największego idola ;)
Wiem, że nie na temat, ale czy ja o czymś nie wiem..? :D

A chciałam jeszcze dodać coś w kwestii papierosów Jona. Wydaje mi się, że popala w wyjątkowych sytuacjach np. w stresie. Także nie zdziwiłabym się, gdyby to robił częściej podczas trasy.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

KM pisze: Ale pomyślałam jeszcze o tej "ulubionej" tu przez wszystkich (łącznie ze mną) nosówce Jona - może to przez implanty zębów? (powietrze nie ma jak wychodzić, to idzie nosem?
Czyli jeśli wybijemy mu zęby to zacznie znowu śpiewać jak na New Jersey lub SWW? :D To ja sie pisze, kto ze mną? :bije:
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kikusia28 »

Zastanówcie się , czy naprawdę chcecie ,aby Jon wyglądał tak jak ten Pan :

https://www.youtube.com/watch?v=2C_MPMU9Vm8

:D
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Ja tam bym wolał, żeby - i jako twórca energicznych kawałków, i na scenie, był jeszcze przez kolejne 20 lat jak TEN Pan:

https://www.youtube.com/watch?v=tM0462nLLYY

:P
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

PePe pisze:
Czyli jeśli wybijemy mu zęby to zacznie znowu śpiewać jak na New Jersey lub SWW? :D To ja sie pisze, kto ze mną? :bije:

Czy JBJ nie robił czasem kilka lat temu chirurgicznej korekty nosa?
Albo czytałem plotki, albo coś było na rzeczy...
usunięty użytkownik 4858

OMG - tacy ludzie chodzą na koncerty BJ? Sam nie wiem kto lepszy laska "need a bier" czy laska "chewing gum"... :o
http://www.youtube.com/watch?v=acRJmuTDccc
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

Tomker pisze:OMG - tacy ludzie chodzą na koncerty BJ? Sam nie wiem kto lepszy laska "need a bier" czy laska "chewing gum"... :o
Haha, to nie może być tylko piwo :D
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Tomker pisze:OMG - tacy ludzie chodzą na koncerty BJ? Sam nie wiem kto lepszy laska "need a bier" czy laska "chewing gum"... :o
11/10. :D
EVENo

Post autor: EVENo »

Tomker pisze:OMG - tacy ludzie chodzą na koncerty BJ? Sam nie wiem kto lepszy laska "need a bier" czy laska "chewing gum"...
Może to fanka nie tyle co Bon Jovi, a córki Jona? :PPP
usunięty użytkownik 4858

patrzcie, tutaj jest fajny kolo:) Trzeba go ściągnąć na afterparty :)
Celtics fan stokes the complete audience with a very cool dance performance to Bon Jovi's song Livin' On A Prayer:
http://www.youtube.com/watch?v=L54eQPeVflo
KondZik

Post autor: KondZik »

Wie ktoś może co tam ma Richie na tym stojaku tak na wysokości pasa? Jakieś efekty jeszcze? Bo chyba nie teksty, ale sam nie wiem dokladnie. Wydawało mi się że jakieś pokrętełka jeszcze.
Ciekawi mnie to. Z góry dzięki za odpowiedź :)
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: sebcio14 »

KondZik pisze:Wie ktoś może co tam ma Richie na tym stojaku tak na wysokości pasa? Jakieś efekty jeszcze? Bo chyba nie teksty, ale sam nie wiem dokladnie. Wydawało mi się że jakieś pokrętełka jeszcze.
Podpinam się do pytania.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Damned »

KondZik pisze:Wie ktoś może co tam ma Richie na tym stojaku tak na wysokości pasa? Jakieś efekty jeszcze? Bo chyba nie teksty, ale sam nie wiem dokladnie. Wydawało mi się że jakieś pokrętełka jeszcze.
Nie znam się na tym, ale też zwróciłem na to uwagę.
W mojej ocenie, po wpadkach z niedziałającym talk-boxem, ktoś stracił pracę, a Sambora może teraz sam na scenie kontrolować w pełni swoje instrumenty i efekty, by uniknąć takich sytuacji.
Ale może wypowie się ktoś kto zna się na sprzęcie koncertowym.. :)

Tomker pisze:patrzcie, tutaj jest fajny kolo:) Trzeba go ściągnąć na afterparty :)
Celtics fan stokes the complete audience with a very cool dance performance to Bon Jovi's song Livin' On A Prayer:
http://www.youtube.com/watch?v=L54eQPeVflo
Half-time show
:D :D :D
KondZik

Post autor: KondZik »

Damned pisze:
Nie znam się na tym, ale też zwróciłem na to uwagę.
W mojej ocenie, po wpadkach z niedziałającym talk-boxem, ktoś stracił pracę, a Sambora może teraz sam na scenie kontrolować w pełni swoje instrumenty i efekty, by uniknąć takich sytuacji.
Ale może wypowie się ktoś kto zna się na sprzęcie koncertowym.. :)
Odważne stwierdzenie. :)) Też wydaje mi się że to do kontroli ale sam nie wiem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Because We Can Tour 2013”