KondZik pisze:Ja jestem ciekaw jak się Bartek bawił
Bawił się dobrze. Był szczęśliwy i zadowolony I mówię serio bo mam nawet jego fote po koncercie na której widać dobry humor.
Ciesze się Cholernie żałuje, że nie mogłem zostać i poznać szerokiego grona z forum. Bo Ciebie np Ciebie Adi to pamiętam jeszcze z Drezna
ps. ładnie wyszedłem na zdjęciu które robiłeś w moją stronę ? hahaha
No niestety mi też się nie udało ogarnąć więcej osób niż te dwie wcześniej wspomniane... Zapewne byłoby inaczej, gdybym dała radę wpaść na zlot. A tylu Was jest, żeby się poznać
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Haha, Kondzik w takim razie stał ode mnie jakieś 3 metry A i ci ludzie ze Śląska, o których mówiłam, to między innymi ten mężczyzna w kapeluszu obok Ciebie, K.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
BUahahahahahahaha Alniac no nie mów:P
Dzięki Adrian Utwierdziłeś mnie tylko, że jutro kieruje się do fryzjera haha Dzięki za zdjęcie.
ps. moje włosy żyją osobno, własnym życiem
alniac pisze:Haha, Kondzik w takim razie stał ode mnie jakieś 3 metry A i ci ludzie ze Śląska, o których mówiłam, to między innymi ten mężczyzna w kapeluszu obok Ciebie, K.
Haha mówicie o Pinioolu Jechałem z kolegą do Drezna. Mieliśmy zajebista podróż. Całą drogę gadaliśmy co chcemy usłyszeć (razem wysżło ponad 100 kawałków). Mam nadzieję, że się dobrze wszyscy tam bawiliście
KondZik pisze:BUahahahahahahaha Alniac no nie mów:P
Dzięki Adrian Utwierdziłeś mnie tylko, że jutro kieruje się do fryzjera haha Dzięki za zdjęcie.
ps. moje włosy żyją osobno, własnym życiem
Jestem nowa na forum, zaraz się będę wszystkim przedstawiać w specjalnym temacie i bardzo się cieszę, że wreszcie mogę się jakoś udzielić na forum, mogę coś od siebie wnieść! Otóż właśnie skończyłam pisać relację z wyjazdu do Gdańska na moim blogu i umieściłam tam kilka fragmentów nagrań mojego autorstwa - z płyty, więc jakość obrazu średnia, ale za to GC iDC może zobaczyć, jak bawiły się tyły - a krzyki tam były chyba głośniejsze niż z przodu!