Trasa 2013

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
werx :)
It's My Life
It's My Life

Post autor: werx :) »

Mrsadler1997 ja mam akurat polski jak podadzą ;] jakoś się sprawdzi po cichu przez telefon :D
missiorek
It's My Life
It's My Life

Post autor: missiorek »

wrrr ludzie...

Siedzę sobie tu grzecznie na forum od 2ch lat, nie odzywam się, ale czytam praktycznie każdy post o BJ (oprócz gier forumowych...) ...
...ja mam nadciśnienie, ja się nie mogę denerwować, a od 4-ch dni nic innego nie robię tylko siedzę i odświeżam forum i stronę główną BJ :P

(miałam obejrzeć teraz film w TV... ale nie mogę bo myślę tylko o tym co będzie jutro o 11.00 ...chyba po prostu pójdę spać już teraz i szybciej mi czas minie ...)

PS.
Mam nadzieję (JEŚLI godzina 11.00 będzie dla wszystkich zbawieniem i się wszystko uda), że jakoś się uda dogadać na forum żebyśmy poszli jakoś tak 'wszyscy razem', bo myślę że nie tylko ja (raczej) nie będę miała z kim iść, a nudno tak samej na takim koncercie w GC się bawić :lol:
Awatar użytkownika
sylabka
I Believe
I Believe

Post autor: sylabka »

Dand, fani są tylko się kamuflują...
Sylabka
Awatar użytkownika
Mrsadler1997
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Mrsadler1997 »

Dand, jest okazja to wysyp nas jak grzybów po deszczu ;). Ja wierzę,że w końcu przyjadą i będzie to Gig mojego dotychczasowego życia :D.
Awatar użytkownika
sylabka
I Believe
I Believe

missior, nie martw się ja też szukam towarzystwa na koncert... wiec jakby co to w grupie siła...
Sylabka
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

bartekbb23 pisze:Jak ktoś wybierze szwabów czy coś innego i na to miejsce nie pojedzie na koncert w Polsce gdziekolwiek by nie był, to mnie osobiście szlag trafi i będzie mi smutno
W pełni popieram Twoje zdanie. Tak jak pisał Dand ugoszczenie chłopaków w naszym kraju, wreszcie po tylu latach, w Polsce to byłoby coś nie do opisania.... O frekwencję bym się nie martwił. Skoro decydują się na takie lokacje jak wcześniej Rumunia teraz Bułgaria czy nieśmiało wspominana Chorwacja to o wypełnienie PGE Areny jestem spokojny. Temu obiektowi potrzebna jest mega gwiazda z prawdziwego zdarzenia- oczywiście bez urazy dla fanów innych zespołów, które tam już gościły
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Mrsadler1997
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Frankie, Zgadzam się, też masz u mnie sok :P. To byłoby coś cudownego i co do osób które już myślą czy jadą, Ci z Wa-Wy trzeba się jakoś zmówić i pojechać wielką grupą ;).
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Wyobrażacie sobie Richiego i tekst o pierogach ze sceny ? :lol: Bym pewnie padł na ziemie.
No dobra dobra bo już sie zapędzam za bardzo a może wyjść jak zwykle.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mrsadler1997
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Dand, heheh, to byłoby super :D. A ktoś może wie na której stronie będą podawać ów informację o koncercie?
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Frankie pisze:Kurcze z Łodzi do Gdańska trochę kłopot z dojazdem. Trzeba by szukać alternatywy dla PKP. Rafał_ka jeśli wiadomo co okaże się jutro prawdą to zapraszam na piwko do Manufaktury bo widzę, że tworzymy dwuosobowy lokalny fanklub :)
No nie tak do końca, jeszcze ja tutaj jestem Łodzianinem "z wyboru" ;) na razie wprawdzie w Łodzi tylko od czasu do czasu, ale docelowo planuję przenieść się na stałe ;)

W razie czego w ten piątek od 16 do 19 miałbym potencjalnie czas na piwo :P

No i z dojazdem nie byłoby tak tragicznie, 6 godzin wprawdzie ten pociąg się tłucze, ale są bezpośrednie połączenia :)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rafal_ka »

do Gdanska nie ma dramatu pociagiem z Lodzi ale mozna pocisnac autem tez i napewno gorzej nie bedzie piatek odpada bo Widzew gra z Lechem;p
Awatar użytkownika
djpj1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: djpj1 »

sylabka pisze: Dokładnie, nie ważne gdzie oby na Bon Jovi. Chociaż jeżeli nie Polska to raczej za granicę nie dam rady. Byłam w zeszłym roku w Dreźnie, ale już drugi raz mąż chyba się nie poświęci i mnie nie zawiezie. Więc chłopaki do Polski bo my czekamy...
Jak to mąż Cie nie zawiezie???to musisz zmienić męża.... :D a tak poważnie ...nie będzie musiał !!
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
Awatar użytkownika
Mrsadler1997
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

djpj1, na jakiej stronie mają podać info o koncercie?
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Polecam śledzić ich facebooka, tam wciąż toczą się rozmowy na temat koncertu, który ma zostać jutro podany. Przypuszczam, że tam też podadzą oficjalną informację.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
sylabka
I Believe
I Believe

djpj1, Mam nadzieję że nie będzie musiał. O niczym innym teraz nie myślę jak o tym koncercie. Ale w ostateczności to męża zmieniam, czego się nie robi dla marzeń...
Sylabka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Because We Can Tour 2013”