chyba u większości tak jest niestetydobek994 pisze:też tak mam, jak tak dalej będzie to ide spać ;Dmadm pisze:Czy tylko u mnie na obecnym Keep The Faith'cie obraz wyprzedza dźwięk o jakies 5 sekund?
Stream Cleveland, 9.03.2013
Moderator: Mod's Team
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Pisałem wcześniej. The Circle Tour, Meadowlands Stadium, New Jerseymst pisze:Te Keep the Faith co pokazują właśnie - gdzie oni to grali i kiedy?
Nieziemskie wykonanie.
http://www.youtube.com/watch?v=vsIjTWq2M8E
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Nie! Bo toż przecież po to video jest, żeby można było oglądać, jakby było samo audio to nawet jednego oka by mi się nie chciało otwieraćTomker pisze:Talia a słuchać nie mogę?Talia pisze:Melduję obecność!![]()
I życzę wszystkim miłego oglądania, rozumiecie? OGLĄDANIA
a nie pisania na forum
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Można mieć podziel(o)ny ekran i podzielną uwagę nie?Talia pisze:Melduję obecność!![]()
a nie pisania na forum
Trochę tak, ale ja myślę, ze w trakcie trwania właściwego streamu to się trochę wyreguluje.Damned pisze:Też macie nie równo obraz z dźwiękiem? Próbowałem wczytywać na nowo stream, ale nic to nie daje...
Nie nastawiam, popatrzę i posłucham bardziej z nudówMilla pisze:myślę, że jak już chcesz, to możesz... ale oni ani ładni, ani fajni, więc nie nastawiaj się na coś dobregoGloria pisze:
Cooo? To warto w ogóle oglądać?![]()
Nie zauważyłem.Damned pisze:Pisałem wcześniej. The Circle Tour, Meadowlands Stadium, New Jerseymst pisze:Te Keep the Faith co pokazują właśnie - gdzie oni to grali i kiedy?
Nieziemskie wykonanie.
http://www.youtube.com/watch?v=vsIjTWq2M8E
Thx
Panowie chętniej by oglądali gdyby na scenie była Toni lub Astrid a najlepiej obieTalia pisze:Nie! Bo toż przecież po to video jest, żeby można było oglądać, jakby było samo audio to nawet jednego oka by mi się nie chciało otwieraćTomker pisze:Talia a słuchać nie mogę?Talia pisze:Melduję obecność!![]()
a nie pisania na forum
-
- I Believe
"Not running" wyciszyłam ,bo w przeciwnym razie już bym usnęła
Tak na marginesie ,koncert jeszcze się nie zaczął,a ja już zdążyłam się popłakać,cała ja...Muszę przyznać,że brakowało mi ich muzyki,przez ostatnie dni miałam mały odwyk od tego typu brzmień,ale chyba nie wiedziałam ,co mnie omija. Dlatego dziś nadrabiam zaległości 
"You can't win until you're not affraid to lose"