Trasa 2013

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
yanni
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: yanni »

Prestige MJM na facebooku:
"UWAGA! Już w poniedziałek ogłosimy pierwszy koncert na rok 2013!"
Jeszcze mam nadzieję...
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/

22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Ja to już żyję nadzieją na Czechy lub Polskę, teraz nie załatwię nic :(
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Moim marzeniem jest ujrzeć tylko jedno słowo - POLAND ! :))
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Ten gość z MJM napisał co innego, co mi daje nadzieję: Bon Jovi będzie ale w innym terminie ;)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
yanni
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Nie wiem czy powinienem o tym pisać...ale na facebooku pod postem MJM rozwinęła się bardzo ciekawa dyskusja... Jeden koleś wydaje się bardzo zorientowany jeżeli chodzi koncerty. Twierdzi że BJ mają być w Polsce na przełomie czerwca i lipca organizować koncert ma Live Nation. Nie wiem na ile to prawda, nie znam gościa....

Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

No właśnie Yanni mnie ubiegł bo miałem o tym pisać oto cytat:

"Mateusz Kucharczyk: Sebastian co do BJ to koncert będzie z końcem czerwca początkiem lipca"

W końcu nie została podana jeszcze żadna data koncertu w krajach Europy Wschodniej. Jedyne najbardziej wysunięte na wschód to na razie Niemcy. Stadiony u Nas muszą na siebie zarabiać, a przecież publika nie składałaby się wyłącznie z Polaków. Tylko u Nas znajdą stadion, gdzie dach można rozsunąć jedynie w trakcie ulewy a zasunąć w temperaturze +30 stopni C na zewnątrz :)

Dlatego właśnie mam dylemat bo zdecydowałem, że na tej trasie na pewno zobaczę chłopaków na żywo. Jeśli miałbym wydawać kasę to raczej tylko na jeden koncert. Nie chciałbym być postawiony w sytuacji gdzie z biletem na Olimpiastadion w ręku wejdę pewnego dnia na bonjovi.com i zobaczę Poland,Warsaw, National Stadium... Nie widzę do tej pory (szczególnie po rozgłosie jaki towarzyszył naszemu krajowi w związku z Euro 2012) przeciwwskazań dla koncertu BJ na Narodowym, we Wrocławiu, czy PGE Arenie...
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
yanni
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Ja podjąłem decyzję, że czekam na koncert w Polsce... jak nie będzie u nas koncertu to nie wybieram się na BJ za granicę.

Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Moje pytanie na facebooku Prestige MJM: "proszę napiszcie tylko czy Bon Jovi zagra na bank w Polsce w 2013?? czy to są tylko takie domysły? w sumie nie ogłosili jeszcze żadnej daty w krajach Europy Wschodniej (zatrzymali się na Niemczech) rozważam wypad na koncert Bon Jovi w Berlinie, ale jak chłopaki z New Jersey mają zagrać w PL to się wstrzymam, błagam tylko o tak lub nie..."

Odpowiedź Mateusza Kucharczyka: Michał, tak na 100% Bon Jovi będzie :)

Tylko się nie podniecać bo nie wiadomo na ile można dać wiarę jego stwierdzeniu....na swojej stronie ma zdjęcie z Jennifer Lopez i liderem Linkin Park i tyle o chłopaku wiadomo.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
yanni
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Koleś jest managerem Iwony Węgrowskiej i Nienegatywni.
I na pewno jest w biznesie muzycznym....

Awatar użytkownika
djpj1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: djpj1 »

nie chce Was nakręcać i rozsiewać fałszywych informacji ale poczekajcie do poniedziałku...z kupowaniem biletów do Berlina...Jak widzicie jestem z Kalisza a firma MJM Prestige jest z pobliskiego Ostrowa,wlasnie dostałem info od jednego z wlascicieli ktorego znam....bym sie wstrzymał z kupnem biletów do Berlina...do poniedziałku.... :D ..nie chce zdradzić nic wiecej na tą chwile...ale ufam mu !! wiec poczekam.....
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Więc o to czego udało mi się dowiedzieć z tego co wyczytałem na profilu Prestige MJM. Zapowiadana gwiazda na Rybnik to prawdopodobnie Aerosmith (z racji podobno nowej płyty i trasy, która ma ostro promować nowy krążek, p. Mateusz Kucharczyk twierdzi, ze Bon Jovi jest zaklepane w Polsce na przełomie czerwca i lipca przyszłego roku. Nałożyłem tabelkę koncertów (do tej pory ogłoszonych) i wychodzi mi, że jedyny termin spełniający wymogi "przełom czerwca i lipca" to 1 lub 2 lipca 2013 (odpowiednio poniedziałek i wtorek). Byłoby to zaraz po szwajcarskim Bernie. Przed Bernem jest duże okienko między Kolonią 22 czerwca a Bernem 30 czerwca.

Na koniec ostatnia wypowiedź na moje stwierdzenie p. Mateusza Kucharczyka

JA:"Mateusz skąd masz takie informacje? czy to potwierdzone info? już miało być tyle terminów, już miało być blisko, bliziutko i okazywało się, że dupa, dlatego pytam tylko czy to potwierdzone info od organizatora?

p. Mateusz:"Michał, tak potwierdzone na 100%"
[nie nie podkreśliłem bo się podniecam tylko by było bardziej widoczne :)] W poniedziałek (o czym wspomniał djpj1 ma być ogłoszona jakaś muzyczna bomba przez Prestige MJM, ale z wypowiedzi pod postem na ich stronie wynika, że Bon Jovi organizacyjnie zajmować by się mieli ludzie z Live Nation. Sam nie wiem co o tym myśleć. Już tyle razy robili Nas w balona...
Ostatnio zmieniony 2 listopada 2012, o 18:26 przez Frankie, łącznie zmieniany 1 raz.
ipsum
I Believe
I Believe

Post autor: ipsum »

hmmm po tych nowinkach obstawiam ze w pn prestige oglosza aerosmith a pare dni pozniej livenation oglosi bon jovi ;)
2003 Vienna · 2005 Düsseldorf · 2008 Gelsenkirchen · 2010 London · 2011 Munich · 2013 Berlin · 2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Mam nadzieję że pan Mateusz nas nie nakręca, tylko mówi prawdę, bo jak nie to jest nam winny bilety nach Berlin :P
Ja tak jak yanni, koncert za granica odpada, chyba że będzie to wcześniej wspomniany przeze mnie Lipsk (choć z Lublina to przejadę całą Polskę wszerz) bądź granica czesko-polska.
Więc czekamy do poniedziałku pełni nadzieji :)
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Awatar użytkownika
djpj1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: djpj1 »

Mnie jeden z włascieli ten o imieniu na J....powiedział bym się wstrzymał do poniedziałku w kwestii kupna na Bon Jovi w Berlinie...i trzeba wsiąść pod uwagę iż nie moga czekać za dlugo z ogloszeniem koncertu w Polsce bo sporo osób kupi bilety do Berlina,Munchen itd.....Będzie dobrze mówie Wam:))))
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Ciekawe.. Nie chcę zapeszać, ale coś czuję, że jednak przyjadą do nas! Muszą !!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Because We Can Tour 2013”