Wiedeń 22.07.2011

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Najpierw muszę zakupić bilet, ale na Wyjazdownię raczej się nie piszę. Z Warszawy do Wiednia są super połączenia nocne ;) Mam nadzieję, że się spotkamy na miejscu!
Regie
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Regie »

Czyżby transport pociągiem? Jakie to połączenie i przez jakie miasta przejeżdża (przystanki)? Jak to wygląda cenowo?
cintus
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: cintus »

Regie pisze:Czyżby transport pociągiem? Jakie to połączenie i przez jakie miasta przejeżdża (przystanki)? Jak to wygląda cenowo?
co za durne!!!!! pytanie :( www.rozklad-pkp.pl wpisz w stację początkową "Warszawa cen" a za innym razem "Kraków Gł" a do miejsca przyjazdu "Wiedeń"
thorgal_30
It's My Life
It's My Life

Post autor: thorgal_30 »

tja, i podaj ceny jak podanna przez Ciebie wyszukiwarka nie podaje cenników na przejazdy zagraniczne, nie działa moduł cen na połaczenia zagraniczne, więc zanim zaczniesz komuś zarzucać "durne pytanie" to sprawdź czy sam "durnoty" nie wypisujesz. ?enada.
Livin' On the Prayer
cintus
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: cintus »

Trasa jest podana. Ceny na intercity.pl - wszystko jest na wierzchu, wystarczy nie być ignorantem
thorgal_30
It's My Life
It's My Life

znalazł się intelektualista za dyche. podana przez Ciebie strona jest stroną głowną przewożnika, nie zaś linkiem do cennika. Nawet nie potrafisz byc precyzyjny, ale kogoś obrażać, o tego to się nauczyłeś. Raczej nie sądziłem, że muza BJ przyciąga takie jednostki. Raczej się spodziewałem,że Fani BJ na FORUM BJ to sobie pomagac będą, a Ty hm, cóż zaprzeczeniem tej tezy jesteś. Nie dość, że podajesz nieprecyzyjne adresy, to jeszcze obrażasz. No ale cóż, mogę tylko współczuć osobom, które z różnych względów muszą z Tobą obcować w rzeczywistym świecie, ja moge w virtualu dać Ignor i przestać sobie zawracać głowę takim indywiduum
Livin' On the Prayer
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

jakby co to mogę podać namiary na b.fajnego gościa z busikiem (kierowca sprawdzony w boju;) bo wiózł nas do Drezna i spowrotem, busik super wygodny i z barkiem, no i cena na pewno też do negocjacji w granicach rozsądku):
Maciej Kowalski
mkowalski231@wp.pl 607 929 579
Regie
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Regie »

Dzięki thorgal_30 :)

Cintus - Krajowy rozkład jazdy pkp umię sobie odszukać... A skoro nie potrafisz / nie chcesz pomóc... to lepiej się nie odzywaj... zwłaszcza, że pytanie o szczegóły transportu nie było kierowane do Ciebie !
CashBackHardTop
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: CashBackHardTop »

Dopiero teraz się zorientowałam że taka ekipa jedzie z Polski do Wiednia. My już z koleżanką mamy bilety na sektory a przejazd można bardzo łatwo sobie załatwić w polskich busach. W dwie strony dla jednej osoby wyszło 30 zł od osoby :) tania nowa firma i świetne promocje... :) mam nadzieję że zoorganizujemy jakieś małe spotkanie polskiej publiki. Rozpoznamy sie chyba po obwiązanych flagach, bo aż nie wypada nie mieć. Nie mogę się doczekać!
Hutch
I Believe
I Believe

Post autor: Hutch »

hmm to ja jeszcze zadam iście abstrakcyjne pytanie: czy istnieją jakiekolwiek szanse na spotkanie BJ pod hotelem czy cuś ? Może do kogoś dotarły jakieś przecieki gdzie ew. mogą być tudzież spać ?

BTW: Czy zespół jest bardziej pro fanowski czy wręcz przeciwnie ? Bo kilku już poznałem od tej gorszej strony zaś w przypadku Bon Jovi nie wiem zupełnie jak to wygląda...
thorgal_30
It's My Life
It's My Life

teraz juz polskibus sobie liczy 175 zł w dwie strony... im blizej koncertu to ceny w góre.
Livin' On the Prayer
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wiem, że już mało czasu zostało do koncertu, ale prztrząsnęłam internet tak jak mogłam, żeby znaleźć bilet Golden Circle. Niestety nigdzie nie znalazłam. Jeśli też szukacie, albo znaleźliście to dajcie proszę znać GDZIE :)) baaaardzo mi zależy.
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wiem, że już mało czasu zostało do koncertu, ale prztrząsnęłam internet tak jak mogłam, żeby znaleźć bilet Golden Circle. Niestety nigdzie nie znalazłam. Jeśli też szukacie, albo znaleźliście to dajcie proszę znać GDZIE :)) baaaardzo mi zależy.
MoniaD
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: MoniaD »

W cenie podstawowej też nigdzie nie widzę, a takie z drugiej ręki to może tutaj?
http://www.viagogo.pl/Concert-Tickets/R ... s/E-320522
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Hutch pisze:hmm to ja jeszcze zadam iście abstrakcyjne pytanie: czy istnieją jakiekolwiek szanse na spotkanie BJ pod hotelem czy cuś ? Może do kogoś dotarły jakieś przecieki gdzie ew. mogą być tudzież spać ?

BTW: Czy zespół jest bardziej pro fanowski czy wręcz przeciwnie ? Bo kilku już poznałem od tej gorszej strony zaś w przypadku Bon Jovi nie wiem zupełnie jak to wygląda...
Szanse zawsze istnieją :D musisz tylko dokładnie wiedzieć w jakim hotelu się zatrzymują... a to już nie takie proste. Nikt raczej taką wiedzą się nie dzieli - rozumiesz - po co robić sobie konkurencje. Oczywiście próbuj, może ktoś Cię wtajemniczy.
Sama czekałam 2 razy w Londynie, ale za pierwszym razem było ponad 34 stopnie, więc zrezygnowałam, bo było za gorąco oczywiście żeby czekać na JBJ. :D A ostatnio trafiłam na OGROMN? manifestację, tuż obok hotelu, więc zrobił się taki korek i taki hałas, że usunęłam się stamtąd po niecałej godzinie, bo pomyślałam sobie po co mi to? Przecież się na nich nie rzucę, o autograf nie zabiegam, wspólne zdjęcie i tak pewnie graniczyłoby z cudem a zobaczyć ich z bliska to mogę na koncercie. Poza tym to ich prywatny czas.

Jeśli bardzo Ci zależy, to możesz czekać, ale przygotuj się na czekanie całodniowe. Nigdy nie wiesz o której wyjdą... o 11-ej, 16-ej czy może na "nocne czuwanie" o 22-ej.
Jak to mówią - TRZEBA BYć W ODPOWIEDNIM MIEJSCU W ODPOWIEDNIM CZASIE I MIEć DU?O SZCZęŚCIA.

Co do reszty pytań - Richie myślę, że zawsze jest chętny do nawiązania kontaktu z fanami. Jon - jak baba - zależy którą nogą wstanie z łóżka a Tico i David to chyba trzymają się z tyłu.

Mimo wszystko - powodzenia.

Pamiętaj, jesteś facetem a to już duży PLUS :D
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY