Wiedeń 22.07.2011
Moderator: Mod's Team
co za durne!!!!! pytanieRegie pisze:Czyżby transport pociągiem? Jakie to połączenie i przez jakie miasta przejeżdża (przystanki)? Jak to wygląda cenowo?

-
- It's My Life
-
- It's My Life
znalazł się intelektualista za dyche. podana przez Ciebie strona jest stroną głowną przewożnika, nie zaś linkiem do cennika. Nawet nie potrafisz byc precyzyjny, ale kogoś obrażać, o tego to się nauczyłeś. Raczej nie sądziłem, że muza BJ przyciąga takie jednostki. Raczej się spodziewałem,że Fani BJ na FORUM BJ to sobie pomagac będą, a Ty hm, cóż zaprzeczeniem tej tezy jesteś. Nie dość, że podajesz nieprecyzyjne adresy, to jeszcze obrażasz. No ale cóż, mogę tylko współczuć osobom, które z różnych względów muszą z Tobą obcować w rzeczywistym świecie, ja moge w virtualu dać Ignor i przestać sobie zawracać głowę takim indywiduum
Livin' On the Prayer
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
jakby co to mogę podać namiary na b.fajnego gościa z busikiem (kierowca sprawdzony w boju;) bo wiózł nas do Drezna i spowrotem, busik super wygodny i z barkiem, no i cena na pewno też do negocjacji w granicach rozsądku):
Maciej Kowalski
mkowalski231@wp.pl 607 929 579
Maciej Kowalski
mkowalski231@wp.pl 607 929 579
-
- Little Bit Of Soul
Dopiero teraz się zorientowałam że taka ekipa jedzie z Polski do Wiednia. My już z koleżanką mamy bilety na sektory a przejazd można bardzo łatwo sobie załatwić w polskich busach. W dwie strony dla jednej osoby wyszło 30 zł od osoby
tania nowa firma i świetne promocje...
mam nadzieję że zoorganizujemy jakieś małe spotkanie polskiej publiki. Rozpoznamy sie chyba po obwiązanych flagach, bo aż nie wypada nie mieć. Nie mogę się doczekać!
hmm to ja jeszcze zadam iście abstrakcyjne pytanie: czy istnieją jakiekolwiek szanse na spotkanie BJ pod hotelem czy cuś ? Może do kogoś dotarły jakieś przecieki gdzie ew. mogą być tudzież spać ?
BTW: Czy zespół jest bardziej pro fanowski czy wręcz przeciwnie ? Bo kilku już poznałem od tej gorszej strony zaś w przypadku Bon Jovi nie wiem zupełnie jak to wygląda...
BTW: Czy zespół jest bardziej pro fanowski czy wręcz przeciwnie ? Bo kilku już poznałem od tej gorszej strony zaś w przypadku Bon Jovi nie wiem zupełnie jak to wygląda...
-
- It's My Life
-
- Gdańsk Supporter
-
Save a Prayer
W cenie podstawowej też nigdzie nie widzę, a takie z drugiej ręki to może tutaj?
http://www.viagogo.pl/Concert-Tickets/R ... s/E-320522
http://www.viagogo.pl/Concert-Tickets/R ... s/E-320522
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Szanse zawsze istniejąHutch pisze:hmm to ja jeszcze zadam iście abstrakcyjne pytanie: czy istnieją jakiekolwiek szanse na spotkanie BJ pod hotelem czy cuś ? Może do kogoś dotarły jakieś przecieki gdzie ew. mogą być tudzież spać ?
Sama czekałam 2 razy w Londynie, ale za pierwszym razem było ponad 34 stopnie, więc zrezygnowałam, bo było za gorąco oczywiście żeby czekać na JBJ.
Jeśli bardzo Ci zależy, to możesz czekać, ale przygotuj się na czekanie całodniowe. Nigdy nie wiesz o której wyjdą... o 11-ej, 16-ej czy może na "nocne czuwanie" o 22-ej.
Jak to mówią - TRZEBA BYć W ODPOWIEDNIM MIEJSCU W ODPOWIEDNIM CZASIE I MIEć DU?O SZCZęŚCIA.
Co do reszty pytań - Richie myślę, że zawsze jest chętny do nawiązania kontaktu z fanami. Jon - jak baba - zależy którą nogą wstanie z łóżka a Tico i David to chyba trzymają się z tyłu.
Mimo wszystko - powodzenia.
Pamiętaj, jesteś facetem a to już duży PLUS
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY