bartekbb23 jak juz masz bilety za free to weź się wysil i przeczytaj nasze wypociny sambartekbb23 pisze:Mam prośbę, może mi ktoś w jednym poście napisać jak to wszystko wygląda, z shortcutem, wyjazdownią i prywatnymi wyjazdami, co raczej dojdzie do skutku, co może nie dojść i kto ma wolne miejsca u siebie w busach?
Wspólny wyjazd do Drezna
Moderator: Mod's Team
-
- Keep The Faith
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
super dzięki za pomoc, nie to, że nie czytałem wszystkiego, nie no skądmała-mi pisze: bartekbb23 jak juz masz bilety za free to weź się wysil i przeczytaj nasze wypociny sam
Czy ktoś z Drezna będzie potem jechał do Monachium i ma jedno albo 2 miejsca wolne? Albo by przygarnął moją osobę jeśli jedzie z Drezna komunikacją jakąś niemiecką?
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
mała-mi - hmm... wszystko zależy od Andrzeja, prosił, żeby mu trzymać miejsce to trzymam, ale jak się rozmyśli to wiesz...
Estrellko! Witamy na pokładzie!
Bartuś - Ty to byś poszedł za ciosem i teraz wystartował w konkursie wyjazdowni na przejazd na koncert
PS. tak w ogóle to będę miała 1 bilet GoldenCircle do sprzedania (Drezno oczywiście).
Estrellko! Witamy na pokładzie!
Bartuś - Ty to byś poszedł za ciosem i teraz wystartował w konkursie wyjazdowni na przejazd na koncert
PS. tak w ogóle to będę miała 1 bilet GoldenCircle do sprzedania (Drezno oczywiście).
-
- Keep The Faith
Wg moich informacji już nieaktualne - tzn dłuuugo długo od startu konkursu nie było od nich żadnych wiadomości, nawet jak się z nimi kontaktowalam, po czym przysłali mi wiadomosc, że wygrałam 15% znizki na przejazd. Konkurs nie był ogłosozny u nich na stronie internetowej i nie zaznasz raczej przyjemności zapoznania się z ogólnymi wynikami tego konkursu
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
-
- Little Bit Of Soul
Jak ich zapytałem o kwotę zwrotu to powiedzieli że potrącają 50%.
Ale powołałem się na regulamin gdzie jest informacja, że na ten termin przed wyjazdem powinni potrąci 25%. CZyli dla mnie 189zł - 25% = 141 zł.
Przyznali mi rację.
Wykreślenie z listy jadących od nich następuje w momencie pobrania należnej kwoty.
Ale powołałem się na regulamin gdzie jest informacja, że na ten termin przed wyjazdem powinni potrąci 25%. CZyli dla mnie 189zł - 25% = 141 zł.
Przyznali mi rację.
Wykreślenie z listy jadących od nich następuje w momencie pobrania należnej kwoty.
Andrzej
OK, brakuje im obecnie 2 osób, które maja wplacić do czwartku kasę, ALE dołączą też Adi i BartekBB także wyjazd z shortcuta się odbędzie - bez paniki, nie wycofujcie kasy!
[ Dodano: 2011-05-19, 14:03 ]
Potrzebuję miejsce w Shortcucie, gdyby ktoś chciał zrezygnować to piszcie do mnie - odkupię... bo obecnie wszystko zajęte. prv lub gg 4007308! PILNE
[ Dodano: 2011-05-19, 14:03 ]
Potrzebuję miejsce w Shortcucie, gdyby ktoś chciał zrezygnować to piszcie do mnie - odkupię... bo obecnie wszystko zajęte. prv lub gg 4007308! PILNE
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
wolne miejsce w aucie
Witam
Mam jedno miejsce wolne w aucie. Wyjazd z Sosnowca.
Koszty paliwa do podziału, myslę, że wyjdzie ok 100 zł na osobę.
Jest ktoś chętny?
Mam jedno miejsce wolne w aucie. Wyjazd z Sosnowca.
Koszty paliwa do podziału, myslę, że wyjdzie ok 100 zł na osobę.
Jest ktoś chętny?
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
-
- Keep The Faith
Ooo superancko! Dzięki Scrooge za info. W takim razie pozostaje nam tylko odliczać do 10 czerwcaScrooge pisze:OK, brakuje im obecnie 2 osób, które maja wplacić do czwartku kasę, ALE dołączą też Adi i BartekBB także wyjazd z shortcuta się odbędzie - bez paniki, nie wycofujcie kasy!