Wspólny wyjazd do Drezna

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mała-mi »

bartekbb23 pisze:Mam prośbę, może mi ktoś w jednym poście napisać jak to wszystko wygląda, z shortcutem, wyjazdownią i prywatnymi wyjazdami, co raczej dojdzie do skutku, co może nie dojść i kto ma wolne miejsca u siebie w busach?
bartekbb23 jak juz masz bilety za free to weź się wysil i przeczytaj nasze wypociny sam :P
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

mała-mi pisze: bartekbb23 jak juz masz bilety za free to weź się wysil i przeczytaj nasze wypociny sam :P
super dzięki za pomoc, nie to, że nie czytałem wszystkiego, nie no skąd :)

Czy ktoś z Drezna będzie potem jechał do Monachium i ma jedno albo 2 miejsca wolne? Albo by przygarnął moją osobę jeśli jedzie z Drezna komunikacją jakąś niemiecką? :)
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

mała-mi - hmm... wszystko zależy od Andrzeja, prosił, żeby mu trzymać miejsce to trzymam, ale jak się rozmyśli to wiesz... ;)

Estrellko! Witamy na pokładzie! :jupi:

Bartuś - Ty to byś poszedł za ciosem i teraz wystartował w konkursie wyjazdowni na przejazd na koncert :D

PS. tak w ogóle to będę miała 1 bilet GoldenCircle do sprzedania (Drezno oczywiście).
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

ekoper pisze:Bartuś - Ty to byś poszedł za ciosem i teraz wystartował w konkursie wyjazdowni na przejazd na koncert :D
A to jeszcze aktualne? ;)
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Wg moich informacji już nieaktualne - tzn dłuuugo długo od startu konkursu nie było od nich żadnych wiadomości, nawet jak się z nimi kontaktowalam, po czym przysłali mi wiadomosc, że wygrałam 15% znizki na przejazd. Konkurs nie był ogłosozny u nich na stronie internetowej i nie zaznasz raczej przyjemności zapoznania się z ogólnymi wynikami tego konkursu ;)
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
andrzej
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: andrzej »

OK, mam odpowiedź.
"EKOPER" (dzięki za poczekanie) dopisz mnie do waszej grupy. Jadę z wami.
Przyślij mi na e-maila kontakt do siebie.
Andrzej
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Andrzej czy to oznacza, że dostałeś oficjalną odpowiedź z Shortcut, że wyjazd się nie odbędzie, czy sam zezygnowałes?
andrzej
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Bardzo ciężko jest uzyskać od nich informacje. Napisali że prawdopodobnie jutro będą wiedzieć, ale słyszałem tak kilka razy.
Zrezygnowałem sam bo jak mi przed wyjazdem napiszą że nie ma transportu to wolę załatwić pewny transport.
Andrzej
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Andrzej - ile Ci potrącili za rezygnację? Wygląda na to, że też muszę powoli się rozglądać za innym transportem.
andrzej
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Jak ich zapytałem o kwotę zwrotu to powiedzieli że potrącają 50%.
Ale powołałem się na regulamin gdzie jest informacja, że na ten termin przed wyjazdem powinni potrąci 25%. CZyli dla mnie 189zł - 25% = 141 zł.
Przyznali mi rację.
Wykreślenie z listy jadących od nich następuje w momencie pobrania należnej kwoty.
Andrzej
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

OK, brakuje im obecnie 2 osób, które maja wplacić do czwartku kasę, ALE dołączą też Adi i BartekBB także wyjazd z shortcuta się odbędzie - bez paniki, nie wycofujcie kasy! ;)

[ Dodano: 2011-05-19, 14:03 ]
Potrzebuję miejsce w Shortcucie, gdyby ktoś chciał zrezygnować to piszcie do mnie - odkupię... bo obecnie wszystko zajęte. prv lub gg 4007308! PILNE
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

hej,
a ja mam do odsprzedania jeden bilet GOLDEN CIRCLE do Drezna, gdyby ktoś się zdecydował na ostatnią chwilę :)
yanni
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

wolne miejsce w aucie

Post autor: yanni »

Witam
Mam jedno miejsce wolne w aucie. Wyjazd z Sosnowca.
Koszty paliwa do podziału, myslę, że wyjdzie ok 100 zł na osobę.
Jest ktoś chętny?
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/

22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
mała-mi
Keep The Faith
Keep The Faith

Scrooge pisze:OK, brakuje im obecnie 2 osób, które maja wplacić do czwartku kasę, ALE dołączą też Adi i BartekBB także wyjazd z shortcuta się odbędzie - bez paniki, nie wycofujcie kasy!
Ooo superancko! Dzięki Scrooge za info. W takim razie pozostaje nam tylko odliczać do 10 czerwca :D
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

haha! 3 tygodnie :D nie wierzę, że będąc fanką od roku NARESZCIE ich zobaczę. Nie wyobrażam sobie czekać dłużej;p
ODPOWIEDZ

Wróć do „The Circle Tour 2010 / Open Air Tour 2011”