Dublin 30.06.2011
Moderator: Mod's Team
Bartekbb23 ma troche racji, chociaż na JT też wrzucają byle jak i też to troche denerwuje.
Ale może umówmy się, że w miare możliwości tak będzie czytelniej dla wszystkich którzy dopiero wpadli śledzić koncert.
Uwielbiam jak wchodzą Bounce'm, od razu taka energia i wymiotka
Nie ma Born to be... znowu LH gości i fajnie, że jest Happy Now. Ciągle uważam, że będzie Love song

Ale może umówmy się, że w miare możliwości tak będzie czytelniej dla wszystkich którzy dopiero wpadli śledzić koncert.
Uwielbiam jak wchodzą Bounce'm, od razu taka energia i wymiotka
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)

Nie ma Born to be... znowu LH gości i fajnie, że jest Happy Now. Ciągle uważam, że będzie Love song

- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
gg?bartekbb23 pisze:Sory, ale moglibyście ogarnąć i jak dodajecie nowy utwór to podać wszystkie wcześniejsze też w poście. Ja wiem, że się spieszy, żeby podać przed innymi piosenkę, ale jak już jest temat jak na Jovitalku to mogłoby to też wyglądać tak jak tam, a nie trzeba się przekopywać przez wszystkie posty, a i tak po przeglądnięciu nie ma się tego przed oczami. Ot taka mała moja prośba do was.
Chyba, że nie wpadli na chwile?imp pisze:wpadli na chwilkę to mają pecha... jutro wszędzie będzie pełna setlista to sobie "wpadną" zobaczyć...KondZik pisze:dla wszystkich którzy dopiero wpadli śledzić koncert
Chyba, że tak jest czytelniej?
Ale tylko podpisałem się pod Bartka sugestią, mi to obojętne jakoś daje sobie rade, poza tym siedze tutaj cały czas a nie wpadam na chwilkę.