Kurna, ale jesteście rozrzutni. Nie zaglądam nikomu do portfela i nie wyliczam bo to nie mój interes, ale za tą cenę to miałabym następny koncert i może jeszcze następny...Alicja pisze:Za 1-ke wyszło 60 Euro/nocAgaBonJovi pisze:Jeśli mogę zapytać, ile płacisz za nocleg?
Koncert w Paryżu
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
niom. a w ten sposób nie masz żadnego.jovizna pisze:Kurna, ale jesteście rozrzutni. Nie zaglądam nikomu do portfela i nie wyliczam bo to nie mój interes, ale za tą cenę to miałabym następny koncert i może jeszcze następny...Alicja pisze:Za 1-ke wyszło 60 Euro/nocAgaBonJovi pisze:Jeśli mogę zapytać, ile płacisz za nocleg?
cóż za głupi tekst...
dziś zarezerwowałam ten sam hotel, bo faktycznie jest blisko stadionu. Będę 14-17.06, więc do zobaczenia!Alicja pisze:Ja lece 13, wracam 17Zatrzymuje się w Hotelu Baudelaire Bastille - w miare w centrum i w miare blisko do Bercy
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Chciałaś być uszczypliwa?ekoper pisze:niom. a w ten sposób nie masz żadnego.jovizna pisze:Kurna, ale jesteście rozrzutni. Nie zaglądam nikomu do portfela i nie wyliczam bo to nie mój interes, ale za tą cenę to miałabym następny koncert i może jeszcze następny...Alicja pisze: Za 1-ke wyszło 60 Euro/noc
cóż za głupi tekst...
Zahaczam koncertowo Londyn, chociaż nie odczuwam potrzeby chwalenia się co, kiedy i po ile.
Także za chwilę BJ po raz szósty... ah
- AgaBonJovi
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
Ja jadę po raz pierwszy i chwalę się komu mogę bo to spełnienie mojego marzenia (od 10 lat!). Bilet dostałam w prezencie od miłości mojego życia
wybrałam tanie linie lotnicze, podróż przez pół Polski, na razie nie mam gdzie w Paryżu spać, ale to nie jest dla mnie ważne. Najwyżej zrobię sobie tour a la Paris a nuit avec Atget et Bresson 
Have a Nice Fuckin' Day
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
jej.jovizna pisze: Chciałaś być uszczypliwa?To troszkę ci się nie udało.
Zahaczam koncertowo Londyn, chociaż nie odczuwam potrzeby chwalenia się co, kiedy i po ile.
pewnie większość z Was już całe szczęście dostała bilety do domu lub dostanie ze "stolika" fc.szakal88 pisze: lub wyślą nam informacje, że trzeba je będzie odebrać osobiście w kasie przed koncertem
ktoś na backstage napisał, że Bercy ma taki durny zwyczaj, że okienek do odbioru zwykłych biletów nie otwiera... zanim nie otworzą bram i zaczną wpuszczać ludzi na stadion! Nie ma więc opcji odebrania biletów wcześniej i wejścia wcześniej, by zając lepsze miejsce...
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Cieszysz się? Faaajnie.ekoper pisze:jej.jovizna pisze: Chciałaś być uszczypliwa?To troszkę ci się nie udało.
Masz jakiś problem do mnie to wbijaj na gg a jeśli nie, to zmień TON proszę, bo ja też zacznę drapać.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Każdy śpi tak jak lubi, a ja lubię mieć własny kibel i prysznic.jovizna pisze:Kurna, ale jesteście rozrzutni. Nie zaglądam nikomu do portfela i nie wyliczam bo to nie mój interes, ale za tą cenę to miałabym następny koncert i może jeszcze następny...Alicja pisze:Za 1-ke wyszło 60 Euro/nocAgaBonJovi pisze:Jeśli mogę zapytać, ile płacisz za nocleg?
- AgaBonJovi
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
A ja miałem lecieć ale jak się okazało że w tym samym dniu będzie METALLICA w Polsce - wybrałem METę
!!
I to był bdb wybór ( na BJ bylem już 3 razy - na MECIE - pierwszy ).
Masakra - uszy do dziś dzwonią a chłopaki grają jakby mieli po 20 lat..szok totalny
!!!
Dodając koncert G'N'R sprzed 2 lat w wawie - mam już komplet koncertów moich kapel życia .

I to był bdb wybór ( na BJ bylem już 3 razy - na MECIE - pierwszy ).
Masakra - uszy do dziś dzwonią a chłopaki grają jakby mieli po 20 lat..szok totalny

Dodając koncert G'N'R sprzed 2 lat w wawie - mam już komplet koncertów moich kapel życia .
- AgaBonJovi
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
A ja byłam na Bon Jovi pierwszy raz w życiu! I nigdy PRZENIGDY nie zamieniłabym tego dnia, tej kapeli na cokolwiek innego. To, co zrobili ze mną w środę było tak niepowtarzalne, że brak mi słów, aby to opisać. I pozwolę sobie nie używać utartych i przejedzonych frazesów. Spełniłam największe marzenie życia, skonsumowałam dziesięcioletni związek z BJ w mieście zakochanych, czuję się jak władczyni świata!
I wiem na pewno, na tym jednym koncercie się nie skończy! W ogóle wśród publiczności obie z Gosią byłyśmy jednymi z najmłodszych, mimo naszych 22 lat! Postawa równolatków naszych rodziców na tym koncercie jest dla mnie ogromnie budująca. Bawili się równie dobrze jak młodsi widzowie. A chłopaki... Bon Jovi to moi Mistrzowie na zawsze już.
Have a Nice Fuckin' Day
ej ej nie wiem jak Ty ale ja mam jezcze 21 lat hehe
odnosnie koncertu...brak slow, nie da sie opisac trzeba samemu przezyc szczegolnie stojac tak blisko sceny, mogac zobaczyc kazda zmarszczke na ich twarzy aaaaa nie wierze nie wierze
odnosnie koncertu...brak slow, nie da sie opisac trzeba samemu przezyc szczegolnie stojac tak blisko sceny, mogac zobaczyc kazda zmarszczke na ich twarzy aaaaa nie wierze nie wierze
Nothing else matters when you're in it for love,
Together we can only go higher...
Together we can only go higher...