Tez się właśnie zastanawiam . Np u mnie w mieście nie ma i póki co nie będzie , ponieważ nie mają nawet w zamówieniach .
Liczę natomiast , że w Katowicach płyta już na mnie czeka A co do warszawskich Empików myślę , że na 100% powinna być .
W Łodzi dzisiaj nie ma, ale mam nadzieję że jutro dostanę A właśnie, wie ktoś, czy jak zamówiłam na empik.com to są szanse że jutro będę mogła odebrać?
Martixx pisze:W Łodzi dzisiaj nie ma, ale mam nadzieję że jutro dostanę A właśnie, wie ktoś, czy jak zamówiłam na empik.com to są szanse że jutro będę mogła odebrać?
Ja właśnie zamówiłem na empik.com wersję deluxe i mam napisane, że do salonu powinni dostarczyć 12 marca, ale czy to prawda to się dopiero okaże. Śledź swoją skrzynkę pocztową, lub profil na empik.com. Jak będą mieć w salonie do dostaniesz maila z zaproszeniem do salonu po odbiór.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Przed chwilą zamówiłem sobie What About Now - deluxe edition. Zamówiłem na empik.com. I w niedzielę będę miał płytkę w domu. Mógłbym już ją mieć jutro, ale ponad 100 km nie będę jechał specjalnie po płytę, więc muszę niestety liczyć na kogoś innego . Więc w piątek/sobota WAN zostanie odebrana, a ja będą ją miał w niedzielę.
Czułem,że tak będzie dlatego w ogóle odpuściłem łażenie po empikach czy saturnach. Zreszta jak czytam to w empiku i tak deluxe tylko na zamówienie. Zamówiłem jakiś czas temu na fan.pl , wczoraj opłaciłem i pewnie dziś lub jutro wyślą.
Poza tym jak sie dowiedziałem,że nie ma tekstów to jakoś mi entuzjazm to wzięcia płytki w ręce opadł.
Dand pisze:Poza tym jak sie dowiedziałem,że nie ma tekstów to jakoś mi entuzjazm to wzięcia płytki w ręce opadł.
AOTL tylko w japońskiej wersji płyty miało teksty. I ja akurat mam tą wersję, więc i teksty piosenek mam. Ciekawe czy w japońskiej wersji WAN będą też teksty?
Ja już mam, kupiona dzisiaj w empiku w Gdańsku, wersja de luxe. Z tego co wiem od koleżanki pracującej w empiku, to wersję de lux dostały na razie empiki w Gdańsku i w Warszawie. W Gdańsku są 4 sztuki w Galerii Bałtyckiej -1, która jest u mnie, podobno w Sopocie są 3, a Warszawa nie wiem ile. Jak mama była kupować w GB około godz 11, to jeszcze nie były wyłożone, tylko dziewczyna przyniosła z zaplecza, także jak coś to spróbujcie się pytać czy , może jest. Myślę ,że popołudniu/wieczorem będzie na półkach. W środku nie ma tekstów piosenek, jest za to plakat z pomalowanymi chłopakami. Cena 69,99 zł
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Martixx pisze:W Łodzi dzisiaj nie ma, ale mam nadzieję że jutro dostanę A właśnie, wie ktoś, czy jak zamówiłam na empik.com to są szanse że jutro będę mogła odebrać?
Zamawiałam z empik.com wiele razy i zawsze miałam na czas, czasem przed. Jeśli chodzi o nasze łódzkie empiki jest bardzo dobra obsługa.
Frankie, też zamówiłam Deluxe do Manufaktury, byłam dzisiaj i pustki :/ Na empik. com jest status zrealizowane, ale maila jeszcze nie dostałam... Jutro robię 2. podejście i nie mam zamiaru wyjść bez płyty w ręce A co do tekstów, to widziałam na eBayu wydanie taiwańskie, które rzekomo zawiera teksty.
Ja zamówiłam wersję Deluxe ze strony Empiku. Dostałam właśnie potwierdzenie, że płyta już została wysłana także pewnie jutro lub pojutrze będę mogła odebrać