Kto pyta, nie błądzi.
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Have A Nice Day
- bad_name62
- I Believe
- Ulubiona płyta: These Days
Mam pytanie 
Kiedyś znalazłam jak Jon, Richie, Tico i David mówią coś tam żeby odebrać telefon
Niestety miałam formata i nie mogę tego teraz nigdzie znaleźć .. Znalazłam tylko Davida jak mówi coś tam "Pick up the damn phone, I'm angry"
I wiem że to jest to co miałam wtedy ale reszty nie mogę znaleźć
Wie ktoś może gdzie to może być ? Jak coś o tym było na forum to przepraszam :down:
Kiedyś znalazłam jak Jon, Richie, Tico i David mówią coś tam żeby odebrać telefon

I've been everywhere, still I'm standing tall .. 
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Podobno Captainem Kiddem Jona ochrzcił brytyjski magazyn muzyczny 'Kerrang!' - ze względu na 'pelerynę' z amerykańskiej flagi, czapkę i okulary przeciwsłoneczne (strój, jaki widać w pierwszych sekundach teledysku do 'In and Out of Love'). Luźne nawiązanie do takich superbohaterów jak Captain America. King of Swing... cóż, ten przydomek nadały Richiemu dwie kobiety, według pewnych źródeł Kalifornijki... i tu podobno wytłumaczenie jest pikantne, łatwo się domyślać, sprawdziwszy w słowniku znaczenie słowa 'swing' pod kątem preferencji seksualnych
A Hitman wziął się od tego, co Tico wychodzi najlepiej, uderzania w bębny.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- bad_name62
- I Believe
- Ulubiona płyta: These Days
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja gdzieś miałam takie dzwonki. Jak się do nich dokopie to je tu wrzucebad_name62 pisze:Mam pytanie
Kiedyś znalazłam jak Jon, Richie, Tico i David mówią coś tam żeby odebrać telefonNiestety miałam formata i nie mogę tego teraz nigdzie znaleźć .. Znalazłam tylko Davida jak mówi coś tam "Pick up the damn phone, I'm angry"
I wiem że to jest to co miałam wtedy ale reszty nie mogę znaleźć
Wie ktoś może gdzie to może być ? Jak coś o tym było na forum to przepraszam :down:
http://bitshare.com/files/c8n9mkqk/Bon- ... s.rar.html
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
-
- Have A Nice Day
Ja myślę, że Jon nigdy nie zapuści takiej brody! Miał swego czasu większy zarost, w którym wyglądał całkiem dobrze, jednak wtedy był młodszy i miał ciemny zarost. Były takie zdjęcia w ostatnich latach (chyba 2010r) jak Jon gdzieś był nie ogolony i widać było, że niestety jego zarost z wiekiem zrobił się "nieco wyblakły". Nie wyobrażam sobie Jaśka z taką "dziadową" brodą. On przecież ma taką ładną tą buźkę! :bg:
BJ - It's my life - Always !