Czy ja wiem.. forum to forum, trochę inna specyfika, myślę że można by spokojnie zaglądać i tu i tu i wciąż byłoby o czym pisaćMkwiatek93 pisze:Ja już myślałam o tym wcześniej, ale myślę że przez by upadło te oto forum - wszelkie sprawy by załatwiane były tam, bo szybciej
Kto pyta, nie błądzi.
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Hmmm ja byłbym za grupą na fejsie, bo ciągle tam przesiaduje, myśle że forum by nie umarło przez to
Jak coś moge sie tym zająć 
I'll never grow up, and I'll never grow old
Blame it on the love of rock n' roll!
https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
Blame it on the love of rock n' roll!
https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
- ts
- It's My Life
- Ulubiona płyta: Crush
jestem tu nowy i raczej moje zdanie nie powinno mieć większego znaczenia, ale FB zabija fora, wiem ze to inna specyfika itd., ale każde forum na którym bylem, systematycznie zaczynało tracić na popularności na rzecz wzrostu popularności facebookowej grupy o tej samej tematyce, wiec odradzam; poza tym na FB już nie ma tej fajnej atmosfery co na forum 
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja nadal podtrzymuje moje stanowisko. Po co na FB robić zamkniętą grupę, skoro tutaj może wejść każdy i albo tylko śledzić to forum albo do Nas dołączyć, a trafić tu łatwo, adres mało skomplikowany :]
Forum by całkiem nie umarło, ale straciłoby na atmosferze, dodatkowo aktywność byłaby jeszcze mniejsza
Jako kolejny argument załączam ten oto cytat, z którym się identyfikuję: 
Forum by całkiem nie umarło, ale straciłoby na atmosferze, dodatkowo aktywność byłaby jeszcze mniejsza

Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
W końcu mogę odpowiedzieć na jakieś pytanie!
Z racji tego, że odrobinę się na tym znam, odpowiadam: Jest, chociaż szanse są niewielkie. Możesz spróbować tutaj:
Bon Jovi
Island Def Jam
Universal Music Group
825 Eighth Avenue
New York, NY 10019
United States
Było kilka odpowiedzi z tego adresu. Musisz jednak wysłać kopertę zwrotną naklejonym znaczkiem, ewentualnie kupon IRC, ale szanse na odpowiedź są jeszcze mniejsze. I z tego co widziałam, na zdjęciach wysyłanych przez tę agencję nie było podpisu Tico.
Możesz też próbować tzw. adresów via venue, czyli pisać na adres hali/stadionu, na której chłopcy dają show. Podpisują zdjęcia dość chętnie. Jest też haczyk, ponieważ nie wszystkie placówki/nie wszyscy organizatorzy eventów przekazują pocztę artystom.
No i trzecia opcja - prywatny adres, jeśli takowy posiadasz.
Z racji tego, że odrobinę się na tym znam, odpowiadam: Jest, chociaż szanse są niewielkie. Możesz spróbować tutaj:
Bon Jovi
Island Def Jam
Universal Music Group
825 Eighth Avenue
New York, NY 10019
United States
Było kilka odpowiedzi z tego adresu. Musisz jednak wysłać kopertę zwrotną naklejonym znaczkiem, ewentualnie kupon IRC, ale szanse na odpowiedź są jeszcze mniejsze. I z tego co widziałam, na zdjęciach wysyłanych przez tę agencję nie było podpisu Tico.
Możesz też próbować tzw. adresów via venue, czyli pisać na adres hali/stadionu, na której chłopcy dają show. Podpisują zdjęcia dość chętnie. Jest też haczyk, ponieważ nie wszystkie placówki/nie wszyscy organizatorzy eventów przekazują pocztę artystom.
No i trzecia opcja - prywatny adres, jeśli takowy posiadasz.
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Znam pewnego gościa, który ma. 
Jeśli chcesz pisać na agencję, to musisz uzbroić się w cierpliwość - trwa to nawet do kilku miesięcy. Ja ciągle czekam i próbuję dalej, wywołane zdjęcia czekają na nową trasę. :p
A, odradzam wysyłanie kuponów IRC na adresy via venue - odpowiedzi nie przychodzą.
PS Chyba każdy chciałby mieć taką pamiątkę.
Jeśli chcesz pisać na agencję, to musisz uzbroić się w cierpliwość - trwa to nawet do kilku miesięcy. Ja ciągle czekam i próbuję dalej, wywołane zdjęcia czekają na nową trasę. :p
A, odradzam wysyłanie kuponów IRC na adresy via venue - odpowiedzi nie przychodzą.
PS Chyba każdy chciałby mieć taką pamiątkę.
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
-
- Have A Nice Day
Możesz kupić tu! :bg:
http://www.bazarek.pl/produkt/3683404/b ... endar.html
A ja mam pytanie, czy Jon z rodziną jak co roku wybrał się gdzieś na święta?
http://www.bazarek.pl/produkt/3683404/b ... endar.html
A ja mam pytanie, czy Jon z rodziną jak co roku wybrał się gdzieś na święta?
BJ - It's my life - Always !
-
- Have A Nice Day
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Czy mogę gdzieś w internecie dostać napisy do DVD dołączonego do "1 000 000 BJ fans can't be wrong"? Nie rozchodzi mi się o nagranie z polskimi napisami, tylko o same napisy, bo płyta przyszła z Ameryki i niestety wszystko jest 'in English'. Nie dość, że mam książeczkę do czytania, to jeszcze musiałabym film tłumaczyć, a jestem leniem