Kto pyta, nie błądzi.
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Kurde, chetnie dodalabym ją do mojej kolekcji biografii,a z angielskim nie jest u mnie na tyle dobrze,zeby przeczytac cala ;x
[ Dodano: 2013-06-26, 14:42 ]
A i mam jescze jedno pytanie ;x
Mozna sie usunąć z fanklubu Bon Jovi na tej stronie?Oczywiscie nie chce,ale pytam z ciekawosci;x
[ Dodano: 2013-06-26, 14:42 ]
Mozna sie usunąć z fanklubu Bon Jovi na tej stronie?Oczywiscie nie chce,ale pytam z ciekawosci;x
http://www.lastfm.pl/user/lemuryy
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce!
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Well... prędzej się angelskiego nauczysztakjakja pisze:Kurde, chetnie dodalabym ją do mojej kolekcji biografii,a z angielskim nie jest u mnie na tyle dobrze,zeby przeczytac cala ;x
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
możnatakjakja pisze:[ Dodano: 2013-06-26, 14:42 ]
Mozna sie usunąć z fanklubu Bon Jovi na tej stronie? Oczywiscie nie chce,ale pytam z ciekawosci;x
ale koszty społeczne są PRZE-O-GROM-NE!!
należy napisać obszerne uzasadnienie, dołączyć trzy znaczki, wyciąg z konta, błogosławieństwo proboszcza i zgodę burmistrza i przesłać do Bodzia i modlić się
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
a jak to dotyczy dziewczyny to "wypis" muszą jeszcze trzej prezesi zatwierdzićimp pisze:możnatakjakja pisze:[ Dodano: 2013-06-26, 14:42 ]
Mozna sie usunąć z fanklubu Bon Jovi na tej stronie? Oczywiscie nie chce,ale pytam z ciekawosci;x
należy napisać obszerne uzasadnienie, dołączyć trzy znaczki, wyciąg z konta, błogosławieństwo proboszcza i zgodę burmistrza i przesłać do Bodzia i modlić się
Zapewne w takim wypadku musi być dołączona dokumentacja fotograficzna, jak zgadujęTomker pisze:a jak to dotyczy dziewczyny to "wypis" muszą jeszcze trzej prezesi zatwierdzićimp pisze:możnatakjakja pisze:[ Dodano: 2013-06-26, 14:42 ]
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Tomker pisze:którego koncertu bo nie raz pokazywał?Mytha pisze:Ja nie w temacie wiec pytam
Komu Jon pokazal, że tak delikatnie napiszę środkowy palec podczas koncertu
Ha, ja sama to przeoczyłam, chcący bądź nie chcący

W sumie wielki mi skandal - palec pokazał
Ja tam nigdy nie widziałam bo ja przez różowe okulary na koncerty BJ patrzę
-
- Little Bit Of Soul
christinee pisze:Co ma pokazywanie środkowego palca do świętości???
Jak mu pokażesz podczas koncertu transparent który mu się nie spodoba to pokaże ci środkowy palec.
Jak jesteś podpadnięta i cię zauważy w pierwszym rzędzie DC to też.
A ja nie wiem co to ma do świetości...
Zapytam.

Z tym, że ja żyje w zapyziałej wsi na której młodzi uważaja BJ za obciach i od czasu jak sie dowiedzieli, że jade na BJ to mi z róznymi pierdołami wyskakuja. POmalu przechodzi, ale mnie tu trzesie bo na BAJM pol wsi jechalo i sie zachwycalo