Kto pyta, nie błądzi.
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Dokładnie Frank Sinatra, i konkretnie cytat z piosenki Franka Sinatry napisanej przez Paula Anke ''My Way'' gdzie Frank spiewa owe słowa (I did it my way).
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
To jablack pisze:Dobra, pytanie ode mnie. W tekście "It's My Life" mamy "Like Frankie said I did it my way". Kim jest ów Frankie?...
Co do pytania o Hugh jest to związane z odejściem z zespołu poprzedniego basisty - Aleca Johna Sucha. Na bonjovi.pl znajdziesz dział poświęcony członkom zespołu. Żeby się zbytnio nie rozwodzić po prostu zacytuję fragment tam umieszczony:
"Od 1994 roku po odejściu z zespołu Aleca Johna Sucha zastępuje go podczas nagrań i koncertów. Nigdy nie stał się natomiast oficjalnym członkiem Bon Jovi - zespół podjął decyzję, że nigdy nie zastąpią nikim Aleca. Hugh wystąpił w kilku teledyskach zespołu, ale tylko tych utrzymanych w konwencji "live"."
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Są trzy sposoby:
1. Sieć sklepów Empik -> nie orientuję się jednak jakie bilety tam mają i czy wszystkie rodzaje są dostępne, ale na forum są osoby, które wiedzą coś więcej w tej materii
2. Strona eventim.pl -> tam dostaniesz wszystkie bilety z możliwością wyboru sposobu płatności
3. Strona organizatora - http://bilety.imprezyprestige.com/, gdzie również można dostać wszystkie rodzaje biletów.
Ja osobiście skorzystałam z opcji numer dwa
1. Sieć sklepów Empik -> nie orientuję się jednak jakie bilety tam mają i czy wszystkie rodzaje są dostępne, ale na forum są osoby, które wiedzą coś więcej w tej materii
2. Strona eventim.pl -> tam dostaniesz wszystkie bilety z możliwością wyboru sposobu płatności
3. Strona organizatora - http://bilety.imprezyprestige.com/, gdzie również można dostać wszystkie rodzaje biletów.
Ja osobiście skorzystałam z opcji numer dwa
-
- Little Bit Of Soul
-
- Little Bit Of Soul
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
"Blood On Blood Trade"
Siemka, czy może mi ktoś rozjaśnić w kwesti stony: "Blood On Blood Trade", tzn. czy jest jakaś możliwość zassania tych amatorskich nagrań, np. koncert video (część) z Drezna
?. Proszę o wyrozumiałość- STRASZNIE STARY JESTEM
Dzięki z góry

Dzięki z góry
Mario
10.06.2011 Drezno
18.06.2013 Berlin
19.06.2013 Gdańsk
10.06.2011 Drezno
18.06.2013 Berlin
19.06.2013 Gdańsk
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Re: "Blood On Blood Trade"
z naciskiem na TRADEMARIO pisze:Siemka, czy może mi ktoś rozjaśnić w kwesti stony: "Blood On Blood Trade", tzn. czy jest jakaś możliwość zassania tych amatorskich nagrań, np. koncert video (część) z Drezna?. Proszę o wyrozumiałość- STRASZNIE STARY JESTEM
![]()
Dzięki z góry
stronka to działanie bonjovifana (aka slavek94) i moja

![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
zabiegana teraz jestem straszliwie ale pisz na pocztę ze strony co cię interesuje to może zrobimy jakiś interesik
Hej, mam pytanko odnośnie songwritingu w takim zespole Bon Jovi ;-D - odnośnie tych utworów opatrzonych w opisie jako Jon/Richie.
Wiadomo, że Sambora jest świetnym songwriterem i kompozytorem, członkiem grupy hall of fame songwriters...a jednak nie ma chyba utworu w BJ, którego szkic byłby opieczętowany tylko jego imieniem. Jak to wobec tego funkcjonuje - czy są utwory skomponowane przez Richiego z np. napisanym wspólnie tekstem, czy też każdy jeden utwór jest wynikiem wspólnego spotkania i pracy od podstaw. ?
pozdrawiam
Bart ;-)
Wiadomo, że Sambora jest świetnym songwriterem i kompozytorem, członkiem grupy hall of fame songwriters...a jednak nie ma chyba utworu w BJ, którego szkic byłby opieczętowany tylko jego imieniem. Jak to wobec tego funkcjonuje - czy są utwory skomponowane przez Richiego z np. napisanym wspólnie tekstem, czy też każdy jeden utwór jest wynikiem wspólnego spotkania i pracy od podstaw. ?
pozdrawiam
Bart ;-)