Kto pyta, nie błądzi.

Możesz tutaj zadać dowolne pytanie odnośnie zespołu.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Malkolit pisze:W piosence Learn To Love są takie słowa: Halle, Halle.
to taka krótka wersja 'halleluja'
Malkolit
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Malkolit »

O! Ciekawe...
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Czy może mi ktoś dokładnie powiedzieć co on mówi!!! Niestety większości nie rozumiem. Dlaczego się śmieje mówiąc (chyba?) drinking??? Please !

http://www.youtube.com/watch?v=mScp5UgPT8M
BJ - It's my life - Always !
Dorota
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Dorota »

Ta część na temat "drinking":
But he does have to be careful traveling. I have a sense that he should never get on a motorbike or those things on the water. He has to be very careful about that because he could be, around water could be dangerous for him. So I'm telling him that stay away from as much water as possible but he could drink as much as possible 'cause that would be good for him.
A wcześniej z ciekawszych rzeczy:
He's a hero some kind. So he has a purpose on this earth with his music and what he does. And he needs to be admired and looked at. I have always thought that he should be a lot more popular than he is. I always saw him on a vibration of Elvis Presley, but he just doesn't have that many to go with Elvis Presley. But I've always thought he had the power if he really wanted to.

He has an obsession and he has to be careful about this. Such a big money could be a major setback for him. It's a warning to remind him for his purpose on this earth. And that's a strong sense of love which comes through his music.

So he affects a lot of people, he has a lot of healing aspects, as I've said before, I've always thought entertainers are healers, because they make people feel good and they give joy to people. But he is very balanced in many, many ways. But it also shows that he needs guidance, he needs understanding. I think this may come from the family (?) like his wife or something, who keeps him more balanced. But this power coming out of his thumb, coming down all the way down here and bla, bla, bla is his spiritual strength, his physical strength and it's going to keep him going for a long time. He will be doing charity work, as he gets older he's going there's a more purpose than just entertaining. There's a lot more power there.
No i ogólnie mówi, że Jon jest bardzo uduchowiony, że chce czynić dobro, i że jest jednym z tych ludzi, z którymi współpracują anioły (to ostatnie bodajże na podstawie kształtu jego głowy) ;)

Sorry, jak się gdzieś machnęłam. Mam nadzieję, że trochę pomogłam.
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Dzięki serdeczne !!! :))
BJ - It's my life - Always !
EVENo

Post autor: EVENo »

Może mi ktoś wyjaśnić, czemu po wpisaniu w Google "Richie Sambora" pierwsza podpowiedź jaka wyskakuje to "Richie Sambora wzrost"? Mnie to nigdy nie interesowało, ale Google mnie sprowokowało i, co ciekawe - nadal nie wiem ile Rychu ma wzrostu. Pierwsze strony wyszukiwania nic nie mówią, kolejne sprzeczają się ze sobą - 183 i 188 cm. Aby się upewnić, która informacja jest prawdziwa mogłem wybrać tylko bonjovi.pl. A tu co? 187 centymetrów!

Po pierwsze - skąd takie zainteresowanie wzrostem Rycha, że Google podaje to jako pierwszą podpowiedź? Przecież nawet 188 cm to nie jest jakiś porażająco dobry wynik.
Po drugie - czemu informacje są tak sprzeczne? W życiu bym się takimi pierdołami nie interesował, ale jak wspomniałem - Google mnie sprowokowało :P
Paweł_rockfan
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Paweł_rockfan »

Ma może ktoś z Was wykonanie Who Says You Can't Go Home z Today Show 2005? Chodzi mi o całą piosenkę. Mam ten występ Bon Jovi (wywiad, HAND i Wanted) ale WSYCGH jest tylko fragment i szukam całości. Było kiedyś na YouTube, ale już niestety nie ma. Jeśli ktoś to posiada, to proszę o kontakt. Mam trochę koncertów BJ, moglibyśmy się wymienić.
Z góry dziękuję!
Paweł_rockfan
KondZik

Post autor: KondZik »

Paweł_rockfan pisze:Ma może ktoś z Was wykonanie Who Says You Can't Go Home z Today Show 2005? Chodzi mi o całą piosenkę. Mam ten występ Bon Jovi (wywiad, HAND i Wanted) ale WSYCGH jest tylko fragment i szukam całości. Było kiedyś na YouTube, ale już niestety nie ma. Jeśli ktoś to posiada, to proszę o kontakt. Mam trochę koncertów BJ, moglibyśmy się wymienić.
Z góry dziękuję!
http://www.youtube.com/watch?v=gFI0lxsjTjo
Paweł_rockfan
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Paweł_rockfan »

KondZik, dzięki za zainteresowanie ale to nie jest Today Show 2005 tylko Live at Daytona 500 z 2006.
Paweł_rockfan
Awatar użytkownika
misstwisted
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misstwisted »

EVENo pisze:Przecież nawet 188 cm to nie jest jakiś porażająco dobry wynik.
Na fotkach 80's - 90's wyglądał jak sztacheta.

Faktycznie, istnieją takie fanki, które przed poszukiwaniem odpowiedniego partnera przeszukują internet by znaleźć odpowiedź na to ile ich idol mierzy, waży, jaki ma kolor oczu, wielkość stopy... a potem hulaj dusza na balety i szukamy księcia z bajki!
irishka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: irishka »

misstwisted pisze:Faktycznie, istnieją takie fanki, które przed poszukiwaniem odpowiedniego partnera przeszukują internet by znaleźć odpowiedź na to ile ich idol mierzy, waży, jaki ma kolor oczu, wielkość stopy... a potem hulaj dusza na balety i szukamy księcia z bajki!
LoL! :P
Awatar użytkownika
Mrsadler1997
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Mrsadler1997 »

Mam do was pytanko. Wiem,że gdzieś w necie jest filmik jak Livin' jest wykonywane bez talkboxa i mam do was proźbę,mógłby mi ktoś dać linka do tej wersji? Będę baaardzo wdzięczna :D .
KondZik

Post autor: KondZik »

Livin z 2000r. Talkbox wysiada i Richie gra bez efektu. Próbuje rozkręcić to "kaczką" a jak wyszło można sobei zobaczyć:
http://www.youtube.com/watch?v=wU8rKX2oeP4
Awatar użytkownika
black
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: black »

Dobra, pytanie ode mnie. W tekście "It's My Life" mamy "Like Frankie said I did it my way". Kim jest ów Frankie?...
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

Dobra, pytanie ode mnie. W tekście "It's My Life" mamy "Like Frankie said I did it my way". Kim jest ów Frankie?...
Frank Sinatra :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zadaj pytanie (Q&A)”