Co to za piosenka? Odsłona V
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tomker pisze:hmm... wyskakują mi foty jakiegoś kola od reklamy slipków... a opisu brak. OK poddaję się jeśli to ktoś znany
Właśnie to mnie rozbawiło, jak wpisałam "joey keys" do wyszukiwarki. Reklamuje gatki, ma też problemy z czytaniem i pisaniem, co z kolei wiemy z piosenki
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Oo ! 
Zobaczyłam ostatnie zdjęcie i pierwsze co przyszło mi na myśl to ...''She was black as the night Louie was whiter than white''
A potem przypomniało mi się jak bardzo Tomker lubi Modern Talking (oni tez mają taki utwór) i już byłam pewna, ze facet na 2 fotce to wokalista tego zespołu !
A tak serio, to facet na drugiej fotce to wokalista The Quireboys, a oni jak i Bon Jovi coverowali ten utwór.
Zobaczyłam ostatnie zdjęcie i pierwsze co przyszło mi na myśl to ...''She was black as the night Louie was whiter than white''
A potem przypomniało mi się jak bardzo Tomker lubi Modern Talking (oni tez mają taki utwór) i już byłam pewna, ze facet na 2 fotce to wokalista tego zespołu !
A tak serio, to facet na drugiej fotce to wokalista The Quireboys, a oni jak i Bon Jovi coverowali ten utwór.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]