Oddaje głos na Hey God
Versus
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
:)
znowu bombowy zestaw. Oba kawałki ostrzejsze, z tym, że Fear bardziej surowy, ale oba wpadają w ucho. Zajebiste kawałki. Jednak trochę rzeczywiście szkoda, że nie ma solo w Fear - ale tak się zastanawiam czy jest tam ono potrzebne 
Oddaje głos na Hey God
Oddaje głos na Hey God
...and just only rock...
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
Ufff, EVENo- tym razem, przynajmniej dla mnie, wybor juz nie byl taki oczywisty... Wygrywa MINIMALNIE "I'll Be There For You". I nie dlatego, ze to kolejna, sentymentalna podroz (bo "These Days" tez jest takowa), ale dlatego ,ze w moim mniemaniu kawalek z New Jersey to przyklad perfekcyjnej power ballady ( ktore uwielbiam w kazdym wydaniu z tamtej epoki
) oraz wzor dla gitarzystow, ile gitary powinno byc w gitarze, w wolnym, rozbudowanym kawalku- Richie jest tutaj po prostu EPICKI!!
"These Days" to moja prywatna melancholia i cudne wakacje A.D. 1995 (ostatnie takie beztroskie, hehe) oraz ubrany w niezwykle emocje numer (a jak zagrany do tego, ehhh...)- ale jednak ten cholerny ulamek procenta za "I'll Be There..."

"These Days" to moja prywatna melancholia i cudne wakacje A.D. 1995 (ostatnie takie beztroskie, hehe) oraz ubrany w niezwykle emocje numer (a jak zagrany do tego, ehhh...)- ale jednak ten cholerny ulamek procenta za "I'll Be There..."
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
No i mam problem podobny do ROCKSTARA, widać taki wiek hehe. Kasetę video NJ z I'll Be There For You zajechałem prawie na amen, zresztą nie tylko dzięki temu numerowi. A These Days - cóż, ogólniak, pierwsza miłość (na następne 8 lat), ogólnie sentymentalna podróż.
Dobra - jednak I'll Be There For You za młodzińczą energię i to coś, czego trudno szukać w balladach Bon Jovi z ostatnich płyt.
Dobra - jednak I'll Be There For You za młodzińczą energię i to coś, czego trudno szukać w balladach Bon Jovi z ostatnich płyt.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...