Bon Jovi - 2000+ - RING
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
(8) Stay
(5) Last Man Standing
(5) I Am
(7) (You Want To) Make A Memory
(7) Nothing
(8) Just Older +
(4) Bounce
(4) Save The World -
(3) Two Story Town
(4) Temptation
Hall of fame
1. Undivided
2. Neurotica
3. Hook me Up
4. It's My Life
I moim zdaniem Hook Me Up to pomyłka, typowe wejście do HOF tylko po to, by wrzucić swój kawałek... A propozycja Save The World? Gniot nad gnioty, różowa balladka dla 12latek.... Nieporozumienie. Muzyczna pomyłka, dla mnie najgorszy numer w historii Bon Jovi...
(5) Last Man Standing
(5) I Am
(7) Nothing
(8) Just Older +
(4) Bounce
(4) Save The World -
(3) Two Story Town
(4) Temptation
Hall of fame
1. Undivided
2. Neurotica
3. Hook me Up
4. It's My Life
I moim zdaniem Hook Me Up to pomyłka, typowe wejście do HOF tylko po to, by wrzucić swój kawałek... A propozycja Save The World? Gniot nad gnioty, różowa balladka dla 12latek.... Nieporozumienie. Muzyczna pomyłka, dla mnie najgorszy numer w historii Bon Jovi...
Ostatnio zmieniony 9 lutego 2009, o 19:47 przez sobol_77, łącznie zmieniany 1 raz.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Genialny Numer, genialny riff, genialna opowieśćI moim zdaniem Hook Me Up to pomyłka, typowe wejście do HOF tylko po to, by wrzucić swój kawałek...
Co za herezje. Fakt tekstowo jedzie bajeczką w stylu Born TBMBaby, LOPrayer czy innymi prostymi tekstami lat 80tych, ale wokalnie to mistrzostwo świata.A propozycja Save The World? Gniot nad gnioty, różowa balladka dla 12latek.... Nieporozumienie. Muzyczna pomyłka, dla mnie najgorszy numer w historii Bon Jovi...
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Adrian - komentarz sobie podaruję, na gg spieramy się o to od kwadransa
.
Lubię Cię, ale czasem mam ochotę zmaltretować Cię prawdziwym rock'n'rollem a potem zabić
.
PS - i wcześniej upić
- ale tak w stylu New Jersey a nie Lost Highway
. Jeśli wiesz o czym mówię hehe.
Lubię Cię, ale czasem mam ochotę zmaltretować Cię prawdziwym rock'n'rollem a potem zabić
PS - i wcześniej upić
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Bartku. Jeśłi uważasz, ze będę do HOF promował piosenki którą średnio lubię to się zdziwisz i to jeszcze nie raz. Mam pulsować piosenkę którą w tym gronie uważam za najgorszą??Adrian, przecież ty wolisz, żeby w HOF była każda inna piosenka tylko nie Just Older bo ci się nie podoba.... lecz się stary naprawdę lecz się

Nie wiem jak Ty się w to bawisz, ale mała podpowiedź.
+ daj piosencę nie którą nienawidzisz, ale najbardziej lubisz a - dla tej co nie chcesz aby wpadła do HOF.
Myślę, że tutaj lekarz nie jest potrzebny aby zrozumieć ZASADY gry (są w 1wszym poście). Tylko czytaj UWA?NIE
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
pisząc na gadu, że chcesz wszystkie piosenki co są na liście, a jest ich nie wiem ile, koło 100 mniej więcej? pewnie mniej trochę, a nie chcesz JUST OLDER, woląc niektóre gnioty, które znajdują się na liście, to naprawdę, robi mi się ciebie przykro , a jeżeli już ci się piosenka nie podoba, to spójrz na nią tak samo jak na te które ci się podobają znawco muzyki rockowej-----------------------------------> genialny numer, genialny riff, genialna opowieść..... no i jeszcze genialna solówka adrianie, gdzie się podział twój obiektywizm muzyczny, którego tak często używasz gdy ktoś jest przeciwko tobie

- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Gadu swoja drogą. A nie chodziło o cała listę a o tą top10 co jest aktualne notowanie xDpisząc na gadu, że chcesz wszystkie piosenki co są na liście, a jest ich nie wiem ile, koło 100 mniej więcej?
Już na początku źle zrozumiałeś wiec dalej chyba nie muszę drążyć tematua nie chcesz JUST OLDER, woląc niektóre gnioty, które znajdują się na liście,
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
W całym zestawie piosenek po 2000 roku jest kilka slabszych numerów jak np ballady z bounce czy Just Older.
Wiesz Older uwielbiam za tekst, wokal, i krzyki Jona. NIE TRAWIE za aranżacje muzyczna która mi się ze słonecznym Miami kojarzy. Bez polotu i charakteru jak dla mnie. Dać jej lepszą produkcje z charakterem i mogłaby byc lepsza. Jak dla mnie oczywiście. Nie tylko ja głosuje wiec powinniście razem z Sobolem ja upchnąć do HOF.... niestety
Ale ja piosence nic nie odbieram. Super tekst i wokal. Produkcja też wydaje się dobra (na Crush idealnie pasuje), no ale mnie akurat ta nie kręci. Chyba ma prawo ;Pno i jeszcze genialna solówka adrianie, gdzie się podział twój obiektywizm muzyczny, którego tak często używasz gdy ktoś jest przeciwko tobie![]()
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
(8) Stay
(5) Last Man Standing
(5) I Am
(7) Nothing
(9) Just Older +