w riluTomker pisze:Din, a miałem nadzieję, ze przy stojakach z muzyką BJ zatyka Cię tak jak bohatera teledysku SFTP...Din_Winter pisze:This Ain't a Love Song
POJEDYNEK TELEDYSKÓW BON JOVI
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Din_Winter
 - Have A Nice Day

- monjovi
 - Gdańsk Supporter

- 
		Have A Nice Day

- Ulubiona płyta: New Jersey
 - Kontakt:

TAALS 
 Something For The Pain sympatyczny bardzo, ale tutaj przegrywa, za dużo efekciarskich efektów szalonych lat 90, oczy bolą hehe 

[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
						- Thalion
 - Gdańsk Supporter

- 
		Have A Nice Day

This Ain't Love Song
Choć uwielbiam Something For The Pain jako piosenkę, klip wybitnie mnie irytuje. Koleś, który w nim gra, przypomina chłopaka z mojej klasy z podstawówki, fana Just5 i innych im podobnych "zespołów", totalnego przygłupa i nudziarza uważającego się za nie wiadomo co. Poza tym te jego miny... nigdy nie potrafiłam zrozumieć po co w ogóle robić taki teledysk. Jeśli ktoś z Was może mnie oświecić, to będę wdzięczna - ni to fabuła, ni klip tylko z zespołem i do tego jeszcze te "komputerowe efekty specjalne".
Co fakt to fakt, są lepsze klipy od prowadzącego, ale taki urok głosowania przez pary

Choć uwielbiam Something For The Pain jako piosenkę, klip wybitnie mnie irytuje. Koleś, który w nim gra, przypomina chłopaka z mojej klasy z podstawówki, fana Just5 i innych im podobnych "zespołów", totalnego przygłupa i nudziarza uważającego się za nie wiadomo co. Poza tym te jego miny... nigdy nie potrafiłam zrozumieć po co w ogóle robić taki teledysk. Jeśli ktoś z Was może mnie oświecić, to będę wdzięczna - ni to fabuła, ni klip tylko z zespołem i do tego jeszcze te "komputerowe efekty specjalne".
Co fakt to fakt, są lepsze klipy od prowadzącego, ale taki urok głosowania przez pary
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
						19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- 
				usunięty użytkownik 4858

w SFTP zawsze mnie śmieszyły te osoby uosabiające Courtney Love, Dogga, Dr Dre, czy Eddiego Veddera  
 Ciekawy dobór... 

[ Dodano: 2013-11-07, 00:01 ]
a, widzę, (jeśli się nie mylę), że jest jeszcze "sobowtór" Weilanda ze Stone Temple Pilots

[ Dodano: 2013-11-07, 00:01 ]
a, widzę, (jeśli się nie mylę), że jest jeszcze "sobowtór" Weilanda ze Stone Temple Pilots
					Ostatnio zmieniony 6 listopada 2013, o 23:02 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.

Też o tym pomyślałam, tyle fajnych teledysków odpadło, o niebo lepszych.Damned pisze:This Ain't a Love Song
Dziwię że w tak zaawansowanej fazie zabawy jestem zmuszony głosować na ten klip;)
U mnie przegrywa on ze Sleep, Bed of Roses, Lay Your Hands czy nawet In These Arms, które już pożegnaliśmy;)
Jako, że teledysk do Something for the pain jest beznadziejny, głosuję na This Ain't a Love Song.
Wy tu o wstążkach rozprawialiście, a ja musiałam jeszcze raz obejrzeć teledysk by je po raz pierwszy zauważyć...
Stick to your guns.
						- monjovi
 - Gdańsk Supporter

- 
		Have A Nice Day

- Ulubiona płyta: New Jersey
 - Kontakt:

Ok dobra, to juz wiem czemu ich też nie widziałam wcześniej, dopiero jak Tomker wspomniałYana pisze:Wy tu o wstążkach rozprawialiście, a ja musiałam jeszcze raz obejrzeć teledysk by je po raz pierwszy zauważyć... Tak to jest jak na pierwszym planie fajne chłopy.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]