Bon Jovi - 2000+ - RING
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Bartosz, odjąłeś punkt Another Reason..., więc powinien mieć punktów 3...
Bez urazy - wiesz, na czym polega ta zabawa??
Głosuję i nanoszę poprawki...
(7) Stay -
(6) Last Man Standing
(4) I Am
(7) (You Want To) Make A Memory
(8) Neurotica
(3) Another Reason To Believe
(7) Nothing
(7) Just Older +
(6) Hook Me Up
(5) It's My Life
HOF:
1. Undivided
Bez urazy - wiesz, na czym polega ta zabawa??
Głosuję i nanoszę poprawki...
(7) Stay -
(6) Last Man Standing
(4) I Am
(8) Neurotica
(7) Nothing
(7) Just Older +
(6) Hook Me Up
(5) It's My Life
HOF:
1. Undivided
Ostatnio zmieniony 8 lutego 2009, o 11:45 przez sobol_77, łącznie zmieniany 1 raz.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
No proszę
It's My Life niby takie słynne a ze strony forumowiczów jak na razie zerowe zainteresowanie pojawieniem się tej piosenki w dziesiątce
(7) Stay
(6) Last Man Standing
(5) I Am +
(8) Neurotica
(7) Nothing
(7) Just Older
(5) Hook Me Up -
(5) It's My Life
HOF:
1. Undivided

![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
(7) Stay
(6) Last Man Standing
(5) I Am +
(8) Neurotica
(7) Nothing
(7) Just Older
(5) Hook Me Up -
(5) It's My Life
HOF:
1. Undivided
Zgodnie z definicją słownika Kopalińskiego infantylny to "dziecięco naiwny, niepoważny". Specjalnie sprawdziłam bo nijak mi to słowo nie pasowało do Undivided. Za to idealnie charakteryzuje utwory w stylu She Don't Know Me ale to już temat na odrębną dyskusję....trochę mniej infantylnej melodii?
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
No widzisz, jesteś bogatsza o kolejne słówko. Mam słownikiZgodnie z definicją słownika Kopalińskiego infantylny to "dziecięco naiwny, niepoważny". Specjalnie sprawdziłam bo nijak mi to słowo nie pasowało do Undivided. Za to idealnie charakteryzuje utwory w stylu She Don't Know Me ale to już temat na odrębną dyskusję.
Refren z Undivided to taka melodyjka.. wyraz melodyjka kojarzy się z czymś prostym, dziecinnym. Z reszta co ja Ci tłumacze. Wiesz o co chodzi, więc się nie czepiaj prosze
Hard Rock to nie tylko mocny riff i głośne gitary . Mnie cały obraz tego utworu trochę psuje właśnie ta prosta, przewidywalna "melodyjka", tzn refren. Poza tym bardzo ją lubie i ma dużego plusa za tekst, prosty ale z duszą.
Niepotrzebnie poruszyłem temat. Nie bierz wszystkiego dosłownie; użyłem odpowiedniej emoty. To ma znaczenie .
Mnie wydaje się, że wszyscy myślą, że pewnikiem i oczywistością jest, że ta piosenka znajdzie się w HOF i każdemu żal na nią głosówNo proszęIt's My Life niby takie słynne a ze strony forumowiczów jak na razie zerowe zainteresowanie pojawieniem się tej piosenki w dziesiątce
Ostatnio zmieniony 8 lutego 2009, o 12:48 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No ja wychodzę z założenia, zę IML sobie poradzi a jak widzisz mamy I Am w potrzebie i trzeba ją ratować przed złymi mocami.No proszęIt's My Life niby takie słynne a ze strony forumowiczów jak na razie zerowe zainteresowanie pojawieniem się tej piosenki w dziesiątce
A IML zapewne prędzej czy później i tak trafi do 10tki.
No ja też się nie odzywałem bo nijak mi to akurat do tej piosenki nie pasowało (może bardziwj do wspomnianego She DKMe czy Wild ITStreets).pecjalnie sprawdziłam bo nijak mi to słowo nie pasowało do Undivided. Za to idealnie charakteryzuje utwory w stylu She Don't Know Me ale to już temat na odrębną dyskusję.
Kompletnie się nie zgadzamRefren z Undivided to taka melodyjka.. wyraz melodyjka kojarzy się z czymś prostym, dziecinnym. Z reszta co ja Ci tłumacze. Wiesz o co chodzi, więc się nie czepiaj prosze
Nie zawsze, ale ta piosenka akurat jest nowoczesnym HRockiem w czystej postacji ;PJeżeli uważasz, ze tylko mocny riff i głośne gitary robią z piosenki Hard Rock to się mylisz.
Człowiek uczy się całe życie tak więc dzięki za poszerzenie moich horyzontów.No widzisz, jesteś bogatsza o kolejne słówko.
Piotrek pisze:Wiesz o co chodzi, więc się nie czepiaj prosze
Brak odpowiedniej emoty w MOIM poście najwyraźniej zrobił ze mnie zołzę więc poprawię się na przyszłość.Piotrek pisze:Nie bierz wszystkiego dosłownie; użyłem odpowiedniej emoty. To ma znaczenie .
Nigdy nie twierdziłam, że do Hard Rocka wystarczy głośna gitara więc proszę mi tu nie przypisywać takich poglądów bo jak się zdenerwuję to dopiero wyjdzie ze mnie zołza, która się czepia każdego słowa.Piotrek pisze:Jeżeli uważasz, ze tylko mocny riff i głośne gitary robią z piosenki Hard Rock to się mylisz.
Jak zwykle, trudnoAdrian pisze:Kompletnie się nie zgadzam
Tak z innej beczki ale nawiązując do twojego postu. Strach mam w oczach jak słyszę gdy Linkin Park nazywa się Hard Rockiem...nowoczesnym czy jakimkolwiek innym. Granica zaczyna robić się coraz cieńsza. Chodzą pogłoski, ze Doda ma coś wspólnego z rockn'rollem...Nie zawsze, ale ta piosenka akurat jest nowoczesnym HRockiem w czystej postacji ;P
Dla mnie Hard Rock to Hard Rock! I w wykonaniu BJ to jest If I was... fear, Hey God, All I Want is Everytjing.... no i oczywiście poniekąd Undivided czy Hook Me Up
Zmieniłem wcześniej trochę swojego postaPiotrek napisał/a:
Jeżeli uważasz, ze tylko mocny riff i głośne gitary robią z piosenki Hard Rock to się mylisz.
Nigdy nie twierdziłam, że do Hard Rocka wystarczy głośna gitara więc proszę mi tu nie przypisywać takich poglądów bo jak się zdenerwuję to dopiero wyjdzie ze mnie zołza, która się czepia każdego słowa.![]()
Nie. Nie będziemy gadać do czego służą emoty. Ale chciałem dać do zrozumienia, że mój post nie jest poprostu do końca serio.. tak z przymrużeniem oka.Brak odpowiedniej emoty w MOIM poście najwyraźniej zrobił ze mnie zołzę więc poprawię się na przyszłość.
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
Mój też nie był do końca serio. Świetnie się bawię przy tych waszych dyskusjach.Piotrek pisze:Nie. Nie będziemy gadać do czego służą emoty. Ale chciałem dać do zrozumienia, że mój post nie jest do końca serio.. tak z przymrużeniem oka.
DziękujęPiotrek pisze:Zmieniłem wcześniej trochę swojego posta

Mieliśmy wybierać 15 piosenek do naszej Hall Of Fame więc chyba trochę zeszliśmy z tematu.Piotrek pisze:Widać, mamy odmienne poczucie humoru
Ostatnio zmieniony 8 lutego 2009, o 18:14 przez JoFree, łącznie zmieniany 1 raz.
(7) Stay
(6) Last Man Standing
(6) I Am
(8) Neurotica
(0) Another Reason To Believe (-)
(8) Nothing
(7) Just Older
(6) Hook Me Up (+1)